Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
Proste netreba byt zaskoceny ked este nasnezi. Ludia v praci vyvadzali koli prichadzajucemu mrazu akoby to nebolo uplne bezne. Aj tak sme vcera dobre pojazdili. Treba sa schovat do hory a ide to.
Dnes pocas vyjazdu bol vietor vytrvaly ako Ficovo odhodlanie zostat pri valove. Sorry za vmiesavanie politiky do tejto temy, ale lepsie prirovnanie mi nenapadlo .
Nie BA, bolo to v okrese PP. 1987 som nastúpil na strednú školu takže to bolo nejaký ten rok, dva, tri predtým, určite som bol na druhom stupni.
Jaj Poprad, ved to je nadmorska vyška asi 900m.
A potom to mohol byt rok 1985, ja som sa vracal 28.aprila 85 z dovolenky späť k útvaru do Klatov, sneh poletoval kdesi v Pardubiciach a v cielove mesto Klatovy, tak čo boli polia a niečo tam rastlo, asi oziminy, tak poprašok snehu na tom.
No nejako to neukazuje presne, 10.2.1990 bolo asi 15 stupňov nás nulou
Vtedy som jazdil galuskač. Od asi polky februara bolo celkom fajn počasie. Daj tam par dni navyše, možno to bolo okolo 18. som vytiahol kamoša z Lozorna a pojazdili sme po zahorí.
Mama ma pravdu. Bol som na ZS a mali sme počas sprievodu predvádzať ukážky zo spartakiady. Oslavy boli zrušené, kydalo strašne veľa.
bolo to tuším 1986 ... Oslavy sa u nás nezrušili, my sme tie ukážky v snehu pred tribúnov aj robili ... papaláši v kožuchoch a baraniciach a my v kraťasoch a tričkách ... hneď "za rohom" sme sa obliekali do teplákových súprav ...
Toto pre mňa hnusné počasie som využil naplno pred telkou pozeraním filmov Everest a Nordwand Utvrdil som sa v tom, že hory v zime nie sú pre mňa to pravé...
bolo to tuším 1986 ... Oslavy sa u nás nezrušili, my sme tie ukážky v snehu pred tribúnov aj robili ... papaláši v kožuchoch a baraniciach a mi v kraťasoch a tričkách ... hneď "za rohom" sme sa obliekali do teplákových súprav ...
V 1985-tom... Alebo ešte o rok skôr. Bol som na 1. mája na Krpáčovej, napadlo asi 30 cm snehu. V 1986-om bolo jasno, svietil predsa Černobyl.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/foto/315402/14902_male-karpaty_59d53f1b22fdbjpg.html
Sibacka 2013 Senec
Mama ma pravdu. Bol som na ZS a mali sme počas sprievodu predvádzať ukážky zo spartakiady. Oslavy boli zrušené, kydalo strašne veľa.
Na 1.maja v BA? Nespominam si. Som ročník 63. Inak daju sa vyhladat meteositucie aj historicky.
Tu: http://www.wetterzentrale.de/de/reanalysis.php?map=1&model=noaa&var=2&jaar=2014&maand=12&dag=31&h=0&nmaps=24
treba sledovat vrstvu 850 hPa - teplotu, to je asi nadmorska vyška 1500m.
Možno rok 1970
Nie BA, bolo to v okrese PP. 1987 som nastúpil na strednú školu takže to bolo nejaký ten rok, dva, tri predtým, určite som bol na druhom stupni.
Jaj Poprad, ved to je nadmorska vyška asi 900m.
A potom to mohol byt rok 1985, ja som sa vracal 28.aprila 85 z dovolenky späť k útvaru do Klatov, sneh poletoval kdesi v Pardubiciach a v cielove mesto Klatovy, tak čo boli polia a niečo tam rastlo, asi oziminy, tak poprašok snehu na tom.
Vtedy som jazdil galuskač. Od asi polky februara bolo celkom fajn počasie. Daj tam par dni navyše, možno to bolo okolo 18. som vytiahol kamoša z Lozorna a pojazdili sme po zahorí.
bolo to tuším 1986 ... Oslavy sa u nás nezrušili, my sme tie ukážky v snehu pred tribúnov aj robili ... papaláši v kožuchoch a baraniciach a my v kraťasoch a tričkách ... hneď "za rohom" sme sa obliekali do teplákových súprav ...
Edit: iba opravená chyba
V 1985-tom... Alebo ešte o rok skôr. Bol som na 1. mája na Krpáčovej, napadlo asi 30 cm snehu. V 1986-om bolo jasno, svietil predsa Černobyl.