Chlapi, som na služobke v Nemecku. A tu vidím tie rozdiely, čo robí vyspelá ekonomika a naša, ktorá je plná korupcie a kradnutia. V Nemecku majú lacnejšie potraviny - ale zato 3x násobný plat, ostatné veci na priblžne rovnakej cenovej hladine ako u nás. Ako je to možné? Ako môže mať decko v Nemecku vreckové väčšie ako ja plat? Som sa takmer hanbil v obchode že som kúpil iba jedno lego pre syna, ked haranti predo mnou si obaja kúpili po tri kusy a nemali problém to zaplatiť... Čakal som, že tu budú drahšie veci, ale opak je pravdou. Potom sa pýtam ako je to možné, sakra? Keby sa ***** tie eurofondy, tak za 10 rokov by naša ekonomika a okolité prostredie nenormálne zmenilo k lepšiemu, ale takto máme iba pár miliárdárov a stále zvyšujeme ceny. Vivat Slovakia! Nie som za stop eurofondov, ako mnohí vykrikujú, lebo nám majú zateplovať bytovku z eurofondov. Prečo by som ja mal doplatiť nato, že v politike je korupcia? V piatok som doma - pôjdem na pochod. Ale už by sme mali prestať iba štrngať klúčami a vziať to do vlastných rúk a pozametať chliev.
Ale nevieš koľko stojí bývanie v Nemecku, nehnuteľnosti a tak. Ja viem aké ceny sú v Nemecku, v španielsku, viem aj v Taliansku, viem ceny aj v Rumunsku a aj v Rusku. V rámci únie je to plus mínus. Rumunsko je drahšie ako Slovensko (potraviny), a Taliansko je najdrahšie, podľa mňa s politikou to súvisí minimálne
Milý Pali a spol....v čom som sa počas tých 3 týždňov mýlil?....na začiatku som povedal,že žiadne revolúcia nebude a to ,že nebude nie je moja chyba.Táto krajina bola Kmotrami ukradnutá pred 28 rokmi a dnes to už nie je možné zmeniť.Namiesto blbých invektív začni rozmýšľať.
Arcey takychto mam najradsej ako ty: napise A ale za B uz nie .... v DE sluzby,byvanie,celkove naklady na zivot su podstatne vyssie ako na SVK ...takze asi tak ...
Ked vysla sprava o vrazde novinara a zacalo sa spekulovat o talianskej mafii, Ficova prva reakcia bola ze Jasan ma bezpecnostnu previerku a jemu a Troskovej sa budu este novinari ospravedlnovat.
NIKTO v tom momente necakal ze sa Fico zbavi aspon tychto dvoch ludi, o demisii Kalinaka nemohla byt ani rec, a uz vobec nie o tom, ze padne vlada a bude sa diskutovat o moznych predcasnych volbach.
To ze sa situacia dostala tak daleko, je podla mna VYBORNY vysledok - je to zaciatok konca Fica.
NO ja tam zajtra do tych ulic sa pojdem pozriet...I ked neorganizovane to bude asi o dost vacsie vzruso....I ked zevraj "VS studenti" robia daky pochod zo Safka ..neviem kde je ciel....Tak uvidime...Ja stale vidim, ze keby booolo trebars milion ludi v uliciach, tak toby snad aj tie predcasne volby v parlamente presli...ci??
canopus, k tomu A a B treba povedať, že keď sa ten priemerný nemec ubytuje a naje, koľko mu ostane na služby a zábavu ... a koľko slovákovi
a dalsie veci ako zdravotny system vies ako tam funguje? a v celkovom obraze sa slovaci nemaju zle, ver mi.... nemci nemaju na vlastne byvanie,vlastne domy ako slovaci .... takito system funguje ako v tom drbnutom Svajci=ich system je v konecnom dosledku najhlupejsou krajinou v Europe....tam dokonca nemozes splachovat ani v nedelu,lebo by si porusil nariadenia a pokuta jak gula.....to je jedna z ceresniciek swissu....
v nedelu tam je zakazane tvorit hluk ... kolegov kamarat za to dostal pokutu,natrela ho susedka,ze ma hlucne splachovanie.....takze system jak svina
budme radi,ze zijeme na SVK ... my stale nevieme docenit,aky poklad sa tu ukryva,samozrejme okrem toho rozkradania nasho majetku,slabeho skolstva,srackoveho zdravotnictva apod
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale nevieš koľko stojí bývanie v Nemecku, nehnuteľnosti a tak. Ja viem aké ceny sú v Nemecku, v španielsku, viem aj v Taliansku, viem ceny aj v Rumunsku a aj v Rusku. V rámci únie je to plus mínus. Rumunsko je drahšie ako Slovensko (potraviny), a Taliansko je najdrahšie, podľa mňa s politikou to súvisí minimálne
https://domov.sme.sk/c/20786957/organizatori-zrusili-piatkovy-pochod-za-slusne-slovensko-v-bratislave.html
https://domov.sme.sk/c/20786957/organizatori-zrusili-piatkovy-pochod-za-slusne-slovensko-v-bratislave.html
NIKTO v tom momente necakal ze sa Fico zbavi aspon tychto dvoch ludi, o demisii Kalinaka nemohla byt ani rec, a uz vobec nie o tom, ze padne vlada a bude sa diskutovat o moznych predcasnych volbach.
To ze sa situacia dostala tak daleko, je podla mna VYBORNY vysledok - je to zaciatok konca Fica.
https://www.cas.sk/clanok/672430/pellegrinimu-vypadla-zo-saka-podozriva-vecicka-pan-premier-co-to-mate-hovorca-reaguje/
https://t3.aimg.sk/magaziny/51QACzVcQgLPxjcuJQeXoA~Pellegrinimu-vypadla-zo-saka-podozriv-vec.jpg?t=L2ZpdC1pbi8xMDI0eDc2OA%3D%3D&h=vYbbcsFD3bmhZ4DKBBpSOw&e=2145916800&v=2
akoze vo Svajci je zakaz srania v nedelu?? Ci srat mozem, ale ma mi to tam *****t?...Prosim, blizsie vysvetli...Diky.
budme radi,ze zijeme na SVK ... my stale nevieme docenit,aky poklad sa tu ukryva,samozrejme okrem toho rozkradania nasho majetku,slabeho skolstva,srackoveho zdravotnictva apod