no neviem, zatiaľ nás zaplavujú len srbský slováci, ako tu poniektorí hovoríte naši panslavianský bratia ... a aspoň má kto robiť za pásom v fabrikách a automobilkách a my slováci sa môžeme v kľude venovať kvalifikovaným prácam
PhilJ čo konkrétne z toho považuješ za kktinu? Mne dvíha tlak najmä to že sme už ako krajina takmer nesvojprávny a nerozhodujeme o ničom..aj čo sa týka Dublinu.
Vsetko. Clanok zacina vetou "Dublin 4 nie je ničím iným, než pokusom zaplaviť Východnú Európu imigrantmi proti vôli občanov i politikov týchto krajín."
Druhy najcitanejsi clanok ma titul:
"Míting pred Prezidentským palácom bol ľudový a pokojný: Nedovoľme opozícii majdanizovať Slovensko!"
A dalsi:
"Nedovoľme zdochýnajúcemu Sorošovmu koňovi zničiť Slovensko!"
ergo, dalsia rusofilska konspiracna stranka plna ***** - ktorym uveria len sprosti ludia, nehnevaj sa
..."[ajron]"....Matovic to povedal jasne: "..nechceme aby na Slovensku vladla mafia v akejkolvek podobe!!"....myslel tym aj jeho "tvoju..vasu" mafiu...ujka sarosa...rocildovcoch..a pod... ??
[tag:cy*****]PhilJ[/tag:cy*****] nehnevám sa. Ale pýtal som sa konkrétne na ten článok a jeho obsah nie na nadpisy iných.
Ad 2 podľa mňa je zúfalec skôr ten kto verí len jednému mediálnemu zdroju.
K tomu ,,investigatívcovi´´ Godovi z Nka...prečo musel tie hoaxy písať sám a nevybral z toho ,,množstva´´ čo tam sú a jednoducho nezverejnil? Niečo tu nesedí..
no neviem, zatiaľ nás zaplavujú len srbský slováci, ako tu poniektorí hovoríte naši panslavianský bratia ... a aspoň má kto robiť za pásom v fabrikách a automobilkách a my slováci sa môžeme v kľude venovať kvalifikovaným prácam
.. akoze to nikdy nerobim ale pravopis pobavil si fakt kvalifikovany odbornik?
Takých problémov už henie plátky narobili toľko že by sme tu už stihli mať aktuálne minimálne piatu svetovú vojnu. A presne o tom sú tie bulšity. Do hláv ľudí dostať strach. Ten strach potom omnoho ľahšie ľudí dostane na stranu ........
K tomu ,,investigatívcovi´´ Godovi z Nka...prečo musel tie hoaxy písať sám a nevybral z toho ,,množstva´´ čo tam sú a jednoducho nezverejnil? Niečo tu nesedí..
??? Co tam nesedi? To im mal posielat clanky z ich webu na uverejnenie? Ci ako to myslis? Vsak podstata toho jeho clanku je, ze ukazal ako vznikaju tie bullshity co maju na hlavnychspravach.
Pod zufalcom myslim niekoho, kto nerozlisuje medzi doveryhodnostou jednotlivych medii.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vsetko. Clanok zacina vetou "Dublin 4 nie je ničím iným, než pokusom zaplaviť Východnú Európu imigrantmi proti vôli občanov i politikov týchto krajín."
Druhy najcitanejsi clanok ma titul:
"Míting pred Prezidentským palácom bol ľudový a pokojný: Nedovoľme opozícii majdanizovať Slovensko!"
A dalsi:
"Nedovoľme zdochýnajúcemu Sorošovmu koňovi zničiť Slovensko!"
ergo, dalsia rusofilska konspiracna stranka plna ***** - ktorym uveria len sprosti ludia, nehnevaj sa
https://dennikn.sk/1073369/smer-rozobraty-na-suciastky-nie-taliani-nasi-ludia-ovladli-vychod-reportaz/?ref=list
.. akoze to nikdy nerobim
Aj ked v tomto pripade mozno skor hovorit ako o umyselnom sireni dezinformacii - o propagande.
Firefox + doplnok nepijano..
Sorry za dezinformaciu.....nefunguje to
.....pista vdaka
O tvojom článku nejaké zásadné pochybnosti nemám.
??? Co tam nesedi? To im mal posielat clanky z ich webu na uverejnenie? Ci ako to myslis? Vsak podstata toho jeho clanku je, ze ukazal ako vznikaju tie bullshity co maju na hlavnychspravach.
Pod zufalcom myslim niekoho, kto nerozlisuje medzi doveryhodnostou jednotlivych medii.