Čím by ste zalepili toto (ak vôbec) aby to fakt držalo a nemusel som sa báť, že mi to dzigne na hlavu? Je to kolík, ktorý drží jeden diel skla z presklenia balkóna v hornej kolajničke. Máme trochu problém dostať sa k novým/náhradným dielom od dodávateľa.
Ešte mi napadlo, či by sa to nedalo vytlačiť ale netuším z akého materiálu sa dá tlačiť na 3D tlačiarni.
Edit: je to plast
to naozaj nemaju nahradny diel ked s tym robia? resp asi sa ti to stalo teraz cez sviatky.. na tlaciarny by sa to dalo tiez. ale asi by to nebolo lacne..
Petrík nie, stojí mi to zlomené v izbe uz od leta. Firma má nejaký problém, náš zástupca vlastníkov sa s nimi nevie skontaktovať. Máme to všetci v bytovke a nepolamalo sa to len mne.
astro a z karbonu by to v karbon factory nevedeli urobit? Lebo asi aj kebyze toto opravis nepraskne ti ta vec na opacnej strane resp. Zozenies nahradny diel tak urobi po roku to iste ? A kebyze ste viaceri mozno by vam dali zlavu
Petrík nie, stojí mi to zlomené v izbe uz od leta. Firma má nejaký problém, náš zástupca vlastníkov sa s nimi nevie skontaktovať. Máme to všetci v bytovke a nepolamalo sa to len mne.
Pošli mi cez sukromnu spravu nazov firmy, čo vam to robila. Ja to mam tiež, nazov firmy sem nechcem davat, aby to nebola akakolvek reklama. Je to tzv.finsky zasklievací system.
Ano, v kazdej tretej teme su odkazy na nejaky e-shop s cyklo tovarom, ale toto by bola straaasna reklama, ktora by poskodila trhovu sutaz. Este by ten kontakt nahodou pomohol nejakej dalsej osobe okrem astra...
Nic nenaserie cloveka viac ako nutnost zoskrabovania zaverecnej hnedej "bodky" z tretier po inak idylickom vyjazde.
Hneda "bodka" , rozumej biologicky odpad z traviaceho ustrojenstva jedneho z domestikovanych stvornohych masozravcov. V skutocnosti to nie je bodka, ale znacna masa.
scarinko Podla mna, oni uz vtedy vedeli, ze na vychode nic nie je, teda nebol dovod na splnenie slubov... zato s tymto tunelom budu mat Madari dalsiu moznu cestu do Bratislavy, ked uz cez Dunajsku Luznu je to bieda.
Co bodka ale ako naserie ked makas ako bulhar a trajekt ti odide par metrov pred nosom a ty ides bud nazad alebo cakas hodinu na dalsi
scarinko, ked sa ti toto stane a si z toho fakt vazne nasraty, tak predsa v tej nasratosti sprav kolecko cez Gabcikovo ci na take nieco nie si dost nasraty? ved je to len trapnych 20+20 km navyse
Uz sa mi to stalo, problem bol ze som sa ponahlal . Isiel som tusim zo Senca a o par desiatok metrov som to nestihol a miesto tusim 30km z Vojky som musel robit 40-45 z Kyselice a uz sa stmievalo, samozrejme bez svetla a zacala byt kosa. Ako inak som bol v kratkom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak je ten plast polypropylén, tak na to môžeš rovno zabudnúť.
Ešte mi napadlo, či by sa to nedalo vytlačiť ale netuším z akého materiálu sa dá tlačiť na 3D tlačiarni.
Edit: je to plast
čo to maš za system? Finske zasklenie?
Apropo, velmi dobre lepidlo je toto: https://www.hfservis.cz/products/36-e-4160/
Hneda "bodka" , rozumej biologicky odpad z traviaceho ustrojenstva jedneho z domestikovanych stvornohych masozravcov. V skutocnosti to nie je bodka, ale znacna masa.
https://ekonomika.sme.sk/c/20699917/solymos-ukazal-ako-chce-postavit-tunel-popod-dunaj.html
scarinko, ked sa ti toto stane a si z toho fakt vazne nasraty, tak predsa v tej nasratosti sprav kolecko cez Gabcikovo