iron.hide Tak bolo psie alebo konske ? Podla fotky si evidentne narazil na zlatu banu pre kozmeticky priemysel. Take znacne omladnutie pleti nedosahuju ani sucasne spickove kremy od Loreal .
A este krajsie to vychadza pre ludi, co dochadzaju do TT a z vlaku chcu presadnut na bajk do prace Ved listok na den na vlak stoji 2,5€. To sa oplati si ho zobrat so sebou do ciela cesty.
Pokial nejdes rychlikom a mas tratovy predplatny listok tak je to v pohode K traťovému lístku si môžete dokúpiť za zvýhodnených podmienok traťový lístok na bicykel platný v osobných vlakoch a regionálnych expresoch. Za týždenný lístok zaplatíte 4 €, za mesačný 8 €.
Bača stojí na kopci, rýpe se v nehtech a druhej bača se ho ptá: "Čo robíš čistíš si nehty?"
Bača: "ano nehty, nehty, len neviem či je to bahno nebo hovno..."
Druhý bača: "ukaž", lízne si, vyplivne to a povídá: "to je hovno!!!"
Bača na to: "však ja som si hovoril čo by mi bahno v riti robilo.."
Dotaz: v praci mame dost skodnej co pravidelne kradne z chladnicky jedlo. Uz ma to nebavi ked pravidelne zistim, ze mi zmizne jogurt a podobne. Chcem teda nachystat jeden jogurt s tym, ze by som donho dal prehanadlo. Mate info o nejakom prehanadle v tekutom skupenstve, ktore nema vyraznu chut? Dakujem.
init - vacsinou som si jedlo oznacil menom ale teraz a parkrat aj v minulosti som na to kaslal - hlavne ked som mal veci, ktore v tej chladnicke ini ludia nemavaju, robo96 - dikes, idem dnes na nakup teda =] iron.hide - stav sa aj zajtra ;]
Dotaz: v praci mame dost skodnej co pravidelne kradne z chladnicky jedlo. Uz ma to nebavi ked pravidelne zistim, ze mi zmizne jogurt a podobne. Chcem teda nachystat jeden jogurt s tym, ze by som donho dal prehanadlo. Mate info o nejakom prehanadle v tekutom skupenstve, ktore nema vyraznu chut? Dakujem.
Policajti diaľničného oddelenia PZ Bratislava dokumentovali dopravnú nehodu cyklistu, ku ktorej došlo na 8.km diaľnice D1 v smere do Bratislavy. 39-ročný cyklista idúci v pravom jazdnom pruhu narazil do zvodidiel, pričom utrpel zranenia s ktorými bol službou RZP prevezený do jednej z bratislavských nemocníc.
Policajti cyklistu podrobili dychovej skúške, ktorou mu bola nameraná hodnota 1,00 mg/l (2,08 promile) alkoholu vo vydychovanom vzduchu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pokial nejdes rychlikom a mas tratovy predplatny listok tak je to v pohode
K traťovému lístku si môžete dokúpiť za zvýhodnených podmienok traťový lístok na bicykel platný v osobných vlakoch a regionálnych expresoch. Za týždenný lístok zaplatíte 4 €, za mesačný 8 €.
Bača stojí na kopci, rýpe se v nehtech a druhej bača se ho ptá: "Čo robíš čistíš si nehty?"
Bača: "ano nehty, nehty, len neviem či je to bahno nebo hovno..."
Druhý bača: "ukaž", lízne si, vyplivne to a povídá: "to je hovno!!!"
Bača na to: "však ja som si hovoril čo by mi bahno v riti robilo.."
orvaq Oznacujes si jedlo menovkou ?
robo96 - dikes, idem dnes na nakup teda =]
iron.hide - stav sa aj zajtra ;]
https://www.amazon.com/Outdoor-Waterproof-Security-Camera-Blinking/dp/B00CWRXEVG
Len pozor, aby si ho nezjedol ty.
https://www.drmax.sk/travenie/zapcha/prehanadla/
Policajti diaľničného oddelenia PZ Bratislava dokumentovali dopravnú nehodu cyklistu, ku ktorej došlo na 8.km diaľnice D1 v smere do Bratislavy. 39-ročný cyklista idúci v pravom jazdnom pruhu narazil do zvodidiel, pričom utrpel zranenia s ktorými bol službou RZP prevezený do jednej z bratislavských nemocníc.
Policajti cyklistu podrobili dychovej skúške, ktorou mu bola nameraná hodnota 1,00 mg/l (2,08 promile) alkoholu vo vydychovanom vzduchu.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1931427106887502&id=1488631054500445
to mas nejaky CSI "enhance" plugin v browseri? ...lebo ja som tam videl asi 3 pixle