Techniku bunny-hopu ako tak ovládam, toto bude moja dva a poltá sezóna na MTB vôbec. Ako zasran som sa banyhop naučil už na bmx. Takže konvertovať po rokoch na MTB a učiť sa bunny hop nebolo až také ťažké ako sa ho učiť úplne od nuly. Nedám zrovna polmetrový, ale nejaký ten menší kmeň, obrubník, zodva schody dám, no je čo zlepšovať. Kór keď chcem časom konvertovať na full. Ohľadne skokov, dropy niesú problém ale keď je niekde "kicker" tak skoro vždy niečo poserem pri odraze a potom nad sebou ani bikom nemám takmer žiadnu kontrolu. Buď letím do strany a vyletí noha z pedálu atď. a často to končí držkou. Niekedy skočím dobre..ale nemám pri skokoch žiadnu istotu. Odhadnúť rýchlosť ďalšia vec. Dosť divné, pretože ako soploš som na
bmx bez problémov skákal fun box a nepotreboval som ani
prilbu a ani chrániče

ďalšia vec čo hrá proti mne je že bohužial jazdím najčastejšie sám. Tiež by som sa zameral skôr na to trailové jazdenie no rád by som zavítal sem tam aj do bikeparku. Také skoky ako na fotke by som ani nie tak veľmi chcel skákať ako by som skôr rád získal na bajku takú istotu a kontrolu, aby som si mohol dovoliť také niečo vôbec skočiť a ani by to nemuselo byť v takom merítku. Každopádne vďaka za rady a ak dačo spíšeš určite si to veľmi rád prečítam. Ja sa asi zatiaľ zameriam na pumptrack a prácu s ťažiskom..uvidím ako to pôjde ďalej..ale progres nebude asi najrýchlejší.