Terry /Luboš Dupkala/
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
posledný komentár: 27. 5. 2014 o 12:40
posledný komentár: 15. 6. 2012 o 10:35
posledný komentár: 6. 5. 2012 o 23:52
posledný komentár: 6. 10. 2011 o 15:21
posledný komentár: 27. 10. 2009 o 17:49
pri správnom oblečení určite nie
už som písal o blatníkoch.
a veľa ľudí si myslí že som šiši.
ale môžem spokojne trénovať
už som písal o blatníkoch.
a veľa ľudí si myslí že som šiši.
ale môžem spokojne trénovať
vela ludi si to mozno mysli, ale zaroven aj vela ludi ma blatniky tiez
Mám nafotenú celú 30 km trasu maratónu, ale nedá mi najskôr uverejniť nejaké fotky zo zasneženej prírody pred Veľkonočnými sviatkami.
Toto je záber z 2/3 stúpania zo Stráňav do sedla Javorina. Úsek dlhý 4-5 km a prevýšenie cez 400m. V strede je vrch Hoblík.
Sedlo Javorina - občerstvovačka 2,4 - zľava zospodu vyjdeme - vpravo pokračuje trasa 30 km do Strečna - rovno dozadu pamätník Polom s výhliadkou - smerom ku mne krátke strmé stúpanie, ktorým pokračuje 56 km trasa maratónu na vrútockú stranu
Sme pár sto metrov za sedlom Javorina v smere 56 km trasy maratónu. Pred nami sú Saračníky vo výške 1000 metrov a ostro doľava nás čaká východná strana Malej Fatry v celkovej dĺžke 26 km.
Poznámka - mám viac ako 100 aktuálnych fotiek, ktoré zachytávajú dôležité miesta, úseky, križovatky a odbočky v kvalite 2MB na fotku, môžem aj zmenšiť. Vzhľadom na sneh a terén len trasu 30 km. Na požiadanie pošlem záujemcom e-mailom, treba upresniť !!!
z polomu fukal taky fajny vetrik ze som musel ist v poriadnom naklone aby ma nesfuklo do vody
a ked som videl co sa deje hore....dakujem neprosim, chcem uz aspon 20 stupnov a slnko!!!!
nešiel si po vodnom diele náhodou vo štvrtok 20.3. podvečer?
niekoho som tam stretol v protismere.
Zdravím všetkých bikerov, fotené 2 dni dozadu v stredu na trase Dema fatranského maratónu. Išiel som Ža - Višňové - sedlo Javorina, Saračníky, znova sedlo - Strečno - vodné dielo - Ža. Trasa 40 km. Najďalej som sa dostal tesne za Saračníky na 56 km trase, viď foto. Fúkalo, ale proti tomu sa dnes čerti ženia. V sedle bolo vtedy 5 cm snehu a na Saračníkoch asi 7 cm. To dnes neplatí! Sedím doma za pecou a triedim fotky
ale klobuk dole
ale klobuk dole
Filip Kopti, v stredu bolo ešte príma
Pridávam ešte jednu dobrú fotku pri jazde do Strečna. Trasa cyklomaratónu pokračuje vpravo a je vyznačená zeleným C-čkom. Dá sa ísť aj vľavo po červenej turistickej v smere ponad mladé stromčeky. Obe cesty sa pretínajú a tesne pred Strečnom spájajú. Neznačená cesta vedľa strešníka smerom hore končí po pár sto metroch uprostred lesa pri krmeľcoch pre vysokú zver.
z polomu fukal taky fajny vetrik ze som musel ist v poriadnom naklone aby ma nesfuklo do vody
a ked som videl co sa deje hore....dakujem neprosim, chcem uz aspon 20 stupnov a slnko!!!!
Stic trošku života a odvahy. 20 stupňov na to si budeš musieť počkať ešte aspoň mesiac a pol.
Stic trošku života a odvahy. 20 stupňov na to si budeš musieť počkať ešte aspoň mesiac a pol.
Kto ste niečo natrénovali cez sviatky?
Zohrejte sa aspoň pohľadom na časť prírody na trase Stráňavy - Višňové pri trase Dema fatranského maratónu.
Takto bolo presne pred týždňom !!!!!