Aj mi prislo divnuo, ze na hradzi a pri Chorvatskom ramene bolo ludi malo. Takmer vsetci sa j*bu prec . Aj preto cez predlzene vikendy radsej nikam na vychod nechodim.
ja sa vždy čudujem tomu aký má význam schválne ísť až po výpary a potom riskovať nedôjdenie k ďalšej pumpe? veď tým aj tak niš neušetria... jak keby to nebolo jedno..natankujem pri dojazde 100km.... a mám pokoj....a nemusím sa báť že niekam nedôjdem....
No mne sa to stalo trikrat. Raz som bol mlady, blby a chudobny. Holt to nevydalo. Druhykrat cestou z Mnichova, pozicane auto, zvyknuty ze u nas pumpa kazdych 30 km tam radovo viac, to auto zralo aj deti pri ceste a najblizsia pumpa bola nie priamo na dialnici ale bolo treba odbocit a niekde sa tam motat, tak tu som zmeskal lebo to ani nebolo dobre znacene. Po cca 130km to lahlo, ale co nahoda nechcela skapalo to na pripojke a na tej vedlajsej ceste bolo vidno opodial pumpu. Tak som sa presiel. A tretikrat sa zasekol plavak. A budes sa divit ale nebolo to ze ukazovalo xy km rovnaky dojazd, on sa menil a bol stale nad 100km ked to skapalo. Ono niekedy sa clovek ponahla, nevsimnes si to az kym nieje neskoro atd. Proste je vela moznosti ako sa to moze stat. Ano je to trapne a hlupe ale stava sa to
Sorry ae vsetky puky co sli na neho po lade mu prechadzali popod betony a je len nase stastie ze vacina tesne minula branku. Hore mu to celkom dobre chyta az teda na ten jeden teplomer 9s pred koncom.
Dnes fajna zapcha pri Seredi vdaka akcnej patrole. Keby sa uhol za krajnicu, tak pokazene auto je oznacene a prejazd normalny.
Cela patrola v tejto podobe mi pride sprostost. Ked uz, tak by mala byt v podobe odtahovky a situaciu riesit a nie komplikovat.
Attachment:
0DE7EDB4-80E9-48AD-BFC7-C5C132B16015.jpeg
poprosím vysvetliť čo je zle..
on tam nestojí len na to aby ho bolo vidno, ale na to aby bolo odstavené auto resp ľudia pohybujúci sa okolo neho v bezpečí v zákryte a nikto ich v nesundal
Keby si trcal v tej zapche, tak by si vedel ze co je zle.
Pokazeneho mohli odtlacit este pol metra od ciary a patrola mohla byt na ciare = vsetko bezpecne a oznacene bez zapchy.
Zle je aj to, ze tato hliadka keby bola v podobe odtahovky, tak Ti tu nemusim vypisovat co je zle a co je dobre ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.aktuality.sk/clanok/586990/na-d1-tke-pri-bratislave-sa-tvoria-kolony-vodici-narazia-na-viacere-obmedzenia/?utm_source=cas.sk&utm_medium=zona-hp&utm_content=box-aktuality-hp&utm_campaign=cross
idem radsej len pekne sem do karpat
Aj mi prislo divnuo, ze na hradzi a pri Chorvatskom ramene bolo ludi malo. Takmer vsetci sa j*bu prec
No mne sa to stalo trikrat. Raz som bol mlady, blby a chudobny. Holt to nevydalo. Druhykrat cestou z Mnichova, pozicane auto, zvyknuty ze u nas pumpa kazdych 30 km tam radovo viac, to auto zralo aj deti pri ceste a najblizsia pumpa bola nie priamo na dialnici ale bolo treba odbocit a niekde sa tam motat, tak tu som zmeskal lebo to ani nebolo dobre znacene. Po cca 130km to lahlo, ale co nahoda nechcela skapalo to na pripojke a na tej vedlajsej ceste bolo vidno opodial pumpu. Tak som sa presiel. A tretikrat sa zasekol plavak. A budes sa divit ale nebolo to ze ukazovalo xy km rovnaky dojazd, on sa menil a bol stale nad 100km ked to skapalo. Ono niekedy sa clovek ponahla, nevsimnes si to az kym nieje neskoro atd. Proste je vela moznosti ako sa to moze stat. Ano je to trapne a hlupe ale stava sa to
A este ho daju ako najlepsieho hraca slovenska
Ale nasi hrali poslednu tretinu bacov *****
scarinko brankar mal uspesnost 92.86% a momentalne je 4ty najlepsi, niekde inde si sa pozeral asi ty...
https://www.new-iihf.com/en/events/2018/wm/goalkeepers/topgoalkeepers
https://www.dailymale.sk/articles/mamil_3901
scarinko brankar mal uspesnost 92.86% a momentalne je 4ty najlepsi, niekde inde si sa pozeral asi ty...
https://www.new-iihf.com/en/events/2018/wm/goalkeepers/topgoalkeepers
Sorry ae vsetky puky co sli na neho po lade mu prechadzali popod betony a je len nase stastie ze vacina tesne minula branku. Hore mu to celkom dobre chyta az teda na ten jeden teplomer 9s pred koncom.
Cela patrola v tejto podobe mi pride sprostost. Ked uz, tak by mala byt v podobe odtahovky a situaciu riesit a nie komplikovat.
poprosím vysvetliť čo je zle..
on tam nestojí len na to aby ho bolo vidno, ale na to aby bolo odstavené auto resp ľudia pohybujúci sa okolo neho v bezpečí v zákryte a nikto ich v nesundal
Pokazeneho mohli odtlacit este pol metra od ciary a patrola mohla byt na ciare = vsetko bezpecne a oznacene bez zapchy.
Zle je aj to, ze tato hliadka keby bola v podobe odtahovky, tak Ti tu nemusim vypisovat co je zle a co je dobre ...