Uz len davat pozor aby ti do zubov nejaky kamienok nevletel cez tie otvory.Kedysi sa ti to stalo ,sice s beznou prilbou,aj video tu bolo.Ano viem,jedna sa o celkovu ochranu zubov,brady...
Na druhy pokus to uz vyslo; mal som vyhliadnute fotochromatiky alpina s-way vl+. Zial mi vobec nesadli. Potom som sa docital ze nosnik aj bocne nozicky su nastavitelne (predajca mi to mohol povedat 😀) . Dnes druhy pokus a vsetko sadlo ako ma, bol som ich uz aj otestovat, perfektne sa cez ne pozera. Som zvedavy este ako sa bude chovat stekajuci pot.
postarka mi doniesla 29" 32-dierovy rafik, ktory som dlho vyberal z troch kandidatov. nakoniec som sa rozhodol pre SPANK Oozy Trail 295 s vn. sirkou 24.5mm a vahu 480g (udavana vyrobcom, teda chapal som, ze menej urcite vazit nebude). Mojim zakladnym kriteriom pri vybere bolo, aby hmotnost rafku bola pod 500g a vn. sirka medzi 23-26mm. Chcel som brat Mavic XM424, ale povedal som si, ze dam viac prechov, hadam bude lepsie. Som trochu nasrany, lebo rafik ma az 523g. mam to riesit? alebo je to normalne a mam sa vyrovnat s tym, ze som lapil tazsi kus?
Hodinky su vodotesne.
Poštárka doniesla novú prilbu Kask rapido vel. M, páči sa mi na gebuli sedí dobre až na to že remienky sú kratšie než by bolo zdravé, dotýkajú sa mi spodku uší, čo teraz? Mám prilbu vrátiť a zobrať L-ko? tam budú remienky dlhšie?
dúfam že už vyriešili remienky dajako.. lebo mám prvé AMBITky a zlomené remienky som menil skoro 2x za rok, 30€ kus.. naposledy som vzal z ebay-u silikónové od číňana a kupodivu drží už cez pol roka.. a čo je najlepšie 5€ kus
tak serem na to, nejdem gramarcit, pojdu nestensovane spice a mosadzne niple 14mm.
Rataj polepy + 5% vyrobna odchylka a si s vahou niekde pri realite. Na e13 rafkoch som mal 25g rozdiel, co mozu byt fakt polepy. Na vyplete spravis 60g dole pri rozumnej cene, urcite treba ztensovane, jazdim ich aj na zjazdaku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bryton rider 330
Hodinky su vodotesne.
dúfam že už vyriešili remienky dajako.. lebo mám prvé AMBITky a zlomené remienky som menil skoro 2x za rok, 30€ kus.. naposledy som vzal z ebay-u silikónové od číňana a kupodivu drží už cez pol roka.. a čo je najlepšie 5€ kus
Ale neboj aj mne. tiež som bral čínske ale na Core a tiež držia dlhšie ako origo.
Rataj polepy + 5% vyrobna odchylka a si s vahou niekde pri realite. Na e13 rafkoch som mal 25g rozdiel, co mozu byt fakt polepy. Na vyplete spravis 60g dole pri rozumnej cene, urcite treba ztensovane, jazdim ich aj na zjazdaku.