No pisal si, ze zrovnat to na pouzitie s dusou by slo. Ja som len napisal, ze zrovnat by to slo aj na pouzitie bez duse. Ked sa na tom uz bojis / nedoverujes tomu, to je ina vec, ale to si nespominal.
:"na take vozenie" ale to ma nebavi citas s porozumenim ? nezdalo sa mi ,ze prave tebe by bolo treba pisat vsetko polopate ....iba vozil by som sa asi preco? no lebo na moje "serioznejsie" jazdenie ,uz k tomu nemam doveru a na bezdus je to riziko este vacsie ...
Po Livignu som mal 8 preliačenín sice nie až takých veľkých ako kvakob. Vyrovnal som, tlak to síce držalo ale červík pochybnosti vŕtal, tak som kúpil nové a staré dal cigáňovi nech vezme do šrotu. Inak hentak do vonka vyvaliť ráfik to som ešte teda nevidel
toto bol naklon a vyvalilo ho LEN na lavej strane toto nie je preliacenina,vacsinou tuknes -opres obe strany co nebyva take velke ,nejake "tukance" tam uz su ,toto je bana von skoro v sirke celeho rafika 35mm,poobede dam foto ,ked neverite mne ,videli to aj ini chalani aj mechanik a rovno to odpisali ,teda aspon na seriozne jazdenie ...dalsi tuk na to miesto uz nebude len preliacenina ...a na nejakej DH lajne ,skoku a pod. toto nemienim riskovat ,najmenej okamzite prazdne koleso ako bolo aj teraz ,zazil som predne taxis na pajstune a skoro klucka fprdeli ,ak niekto chce darujem mu ho ...len osobne
edit: alebo to mozno spravil aj ten "civil" ubor lubo
Po Livignu som mal 8 preliačenín sice nie až takých veľkých ako kvakob. Vyrovnal som, tlak to síce držalo ale červík pochybnosti vŕtal, tak som kúpil nové a staré dal cigáňovi nech vezme do šrotu. Inak hentak do vonka vyvaliť ráfik to som ešte teda nevidel
Keď prestanete voziť 1 bar po koreňoch a menej robiť kkciny ak to vydrží ?
Daky remerx z 90tych by si ohol a pohoda ale tieto moderne liatiny su jednorazovka. Vracal som spat svoj Flow MK3 a uz vidno, ze este raz by som trafil to iste miesto tak idem domov mozno aj pesi. A to nebol ani zdaleka takto ohnuty.
a co si slecna predstavujete pod pojmom vyssi tlak ,1,8 -1,9 bar je malo? ked ja to mam rad na prasa a proste pri naklone sa ta strana rafika dostane blizsie k terenu a plast to tak neabsorbuje ...proste sa musim trocha miernit a aj ked to drzi tak radsej ist kolmejsie a hlavne stihat odlahcovat ci vyberat aj ked nerad hladsiu stopu ,len ked sa snazite aspon ako tak drzat a sledovat roznych "bleskov" co jazdia pred vami ,aby sa aj na vas cosi nalepilo ,kto nepada jazdi pod svoje moznosti a ked nepadas aspon demoluj ...hlavne ked nie seba
dik ale take ,len iny rocnik rozbil uz gerson a celkom rychlo ...u mna by boli momentalne max. na 2 vyjazdy a ziadne zoslabovane spice nechcem ani vidiet aspom na 28 vyplete na 32 by to asi slo ale radsej ani tam ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
P.S. skor som pribral (ted doma, ked som bol)
edit: alebo to mozno spravil aj ten "civil" ubor lubo
Keď prestanete voziť 1 bar po koreňoch a menej robiť kkciny ak to vydrží ?
eglil- tie korienky su mozno aj korene a pre niekoho mozno aj "koreniska"
Co odporucite ake rafiky?
onee a idem do tohoto http://www.bottico.cz/admin/modules/vyrobky.php?idProdGroup=535 dufam ze pevnostne je ako tento http://www.bottico.cz/admin/modules/vyrobky.php?idProdGroup=250 len sirsi ,na tomto zisiel aaron leogang ale ak by som mal prachy tak vymenim aj naboj a prepletiem na nejaky 32d tam uz je viac moznosti....
alebo potom musis vyberat z penazenky castejsie
Prasiatka by bikovať aj chceli, ale majú krátke nožky