Veru Kanada. Fajne sa mi jazdilo, prešiel som trasu z Ladcov cez Butkov, sedlo Mraznica, aj Rohatú skalu som pozrel a potom cez Kanadu a zvážnicou severne od vrchu Stráne do Košece. Singlel bol pekný, dlhýýý, pekné výhľady. Jeden krát som zle odbočil a vypľulo ma na lúku, tak som sa kúsok vracal späť. Len akurát som čakal aj niečo náročnejšie, čítal som o kamennom povrchu, asi som bol v zlej Kanade Toto sa dalo ísť 5ka plný.
Ale už sme OT.
Tak Kanada tento rok prešla konečne poriadnou brigadou tak už to neni hardcore. Inak mal si ist aj mazacku1-2 tie su tiez prefukane a vycistene.
aaach, zilinsky garmin, stale si na nich spomeniem, ked spominate pochvalne reklamacie, ja som u nich zazil najlepsiu brigadu pocas studentskych cias, aku som si len vedel predstavit, mapovanie turistickych chodnikov... a ludia tam robili fakt mili
Musim pochvalit slovenske zastupenie Garminu (Conan) za promptne a (pozitivne) prekvapive vybavenie problemu. Podarilo sa mi natrhnut remienok na hodinkach Vivosport, ktore ako snad jediny produkt nedisponuju vymenitelnym remienkom. Poslal som im ich na "servis", ako pozadovali. Vysledkom su nove hodinky (vymena kus za kus).
No tak to mas stastie, lebo ja mam na Edge 1000 chybajuce on/off tlacitko (teda skor gumu) a odpisali mi, ze to vyriesi len novy kus za 300€...
Tak Kanada tento rok prešla konečne poriadnou brigadou tak už to neni hardcore. Inak mal si ist aj mazacku1-2 tie su tiez prefukane a vycistene.
Super robota René, nabudúce vyhlás niekde aj verejnú výzvu na spoločnú brigádu, rád priložím ruku k dielu, keď sa nás nazbiera aj viacej. Mazáčku som odkedy mám full ešte nešiel Boli ste aj na žltom kvete v akom je to stave?
Tričká tohtoročnej kampane "Do práce na bicykli"
Poštár sa na mňa z vysoka vysr... Nenechal mi ani lístok, ani sms, ani tlf a zásielku rovno uložil na pošte s pečiatkou "Adresát nezastihnutý". Pritom som bol v ten deň v práci a na vrátnici máme službu 24/7. O tom, že je zásielka už týždeň na pošte som sa dozvedel až včera počas komunikácie s tímom "Do práce na bicykli". Už som poslal sťažnosť
No tak to mas stastie, lebo ja mam na Edge 1000 chybajuce on/off tlacitko (teda skor gumu) a odpisali mi, ze to vyriesi len novy kus za 300€...
Mne na mojom Edge 500 postupne chýbajú už 2 tlačítka, ale to som absolútne neriešil. Stačí použiť skrutkovač, kľúč a pod. Ale môj prístroj bude starší od tvojho asi...
erikmir, potom napis ako sa v nich tlaci bike v tazkom terene, ci je podrazka ohybna dostatocne, alebo je to utrpenie. dik. uz hladam dlho boty na leto na platformy a vzdy, ked si nejake vytipujem, najde sa niekto, ktory ma upozorni, ze nie su take ako si predstavujem. 5/10nom sa odliepa podrazka a rychlo sa derie, Spesle 2FO neohybna tvrda podrazka, Shimano AM7 vyzeraju byt absolutne nedychajuce a nasiakave...
Jasne, kupoval som ich s mensou neistotou, kedze je to novinka. Prvotne recenzie boli dobre, aj cena v celku prijatelna, aj ked je takmer trojnasobna oproti teniskam ktore bezne nosim. Kupoval som ich prave kvoli priedusnosti aby sa mi v nich v tych horucavach neparila noha. Shimano uvadza tuhost podrazky kategorie 3 co znamena v celku ohybnu podrazko pohodlnu aj na chodenie. Najviac som zvedavy na vydrz samotnej podrazky.
Phil: vaude moab mam tiez v merku, ale neviem o nich tiez nic. erikmir: co som sa docital, tak su dve zakladne verzie tych novych flatpedalovych bot od shimana, AM su tvrdsie a GR makksie. O tych stupnoch tvrdosti vyjadrenych ciselne si sa kde docital? Pre mna je ohybnost podrazky velmi dolezita, rad ignorujem cyklotrasy a pustam si to co najkolmejsie k vrcholom, teda po znackach pre pesich turistov, to znamena, vela tlacim a aj v blate. doteraz som mal priblizovacky adidas adventure, celokozenne, ale uz sa mi (po 10 rokoch!!!) odliepa podrazka, ktora uz je v mieste pinov aj dost vykusana. keby sa take dali kupit aj teraz nove, idem do nich bez vahania. je mojim zelanim najst boty, ktore pod 100€ vydrzia aspon 5 rokov. ale nechce sa mi davat 100€ za nieco , co je sice znackove, ale za pol roka na vyhodenie, alebo od zaciatku je utrpenie v tom chodit.
z toho tvrdeho materialu je len cast podrazky, spicka je uplne ohybna, takze nechodi sa v nich vobec zle, turistiku som v nich ale nerobil...
Porovnat mozem len s 5.10, piny sa do Moabov o trochu menej zakusavaju, zato nie je podrazka po roku hned dotrhana, za mna teda spokojnost.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale už sme OT.
Super robota René, nabudúce vyhlás niekde aj verejnú výzvu na spoločnú brigádu, rád priložím ruku k dielu, keď sa nás nazbiera aj viacej. Mazáčku som odkedy mám full ešte nešiel
Poštár sa na mňa z vysoka vysr... Nenechal mi ani lístok, ani sms, ani tlf a zásielku rovno uložil na pošte s pečiatkou "Adresát nezastihnutý". Pritom som bol v ten deň v práci a na vrátnici máme službu 24/7. O tom, že je zásielka už týždeň na pošte som sa dozvedel až včera počas komunikácie s tímom "Do práce na bicykli". Už som poslal sťažnosť
len velkosti mam pocit zvacsili
objednal som XL ako minuly rok a teda je o dost vacsie
XL veľkosť vyhovuje
Mne na mojom Edge 500 postupne chýbajú už 2 tlačítka, ale to som absolútne neriešil. Stačí použiť skrutkovač, kľúč a pod. Ale môj prístroj bude starší od tvojho asi...
Z kadiaľ si ich bral ?
http://www.gravity-shop.sk/obuv-pre-volne-pedale/mtb-tretry-shimano-sh-gr700mr-seda-zelena/
Porovnat mozem len s 5.10, piny sa do Moabov o trochu menej zakusavaju, zato nie je podrazka po roku hned dotrhana, za mna teda spokojnost.