Socka bez poistky potom poistku bude mat ? Pobavilo Ale v UK casom zavedu PZP aj pre pesiakov, vsak kolko nehod kvoli nim uz bolo. Napr. pokojne si lezis v dobrej nalade na ceste a nejaky chrapun na poslednu chvilu stoci volantom do protismeru.
Jezus: ja som pochjopil, ze zakazom fatbikov chcu vlastne pretekarom dobre , aby sa neustvali zbytocne
Ty vieš ako funguje PZP? Ak totiž použijú rovnaký princíp, potom bude poistený každy bicykel na ceste a bez ohľadu, či si jeho užívateľ poistku zaplatil, poškodení budú vyplatení z príslušných poistných fondov a vymáhať to budú poisťovne na vinníkovi.
"PZP na e-biky sa moze stat v EU realitou." a povinne asistencne systemy pridu hned potom
ja by som "PZP" na bike mal mat - hmotna zodpovednost ktora sa vztahuje aj pocas vykonavania sportu a je tam priamo spomenuta cyklistika. aka by bola realita netusim.
Vtaky je mozne aj chytat (idealne vratit do hniezda ak sa da). Rodicia ich neodvrhnu kvoli pachovej stope ako v pripade srncej a jelenej zveri.
utulok tvrdi nieco ine a zalezi aj u akeho druhu ...ide o chytanie a odnasanie, zbytocne im nosia vypadnute mladata ktore sa ucia lietat ...a mama ich potom nevie najst ...priroda to ma zariadene ,len namysleny clovek sa musi do vsetkeho montovat lebo "bez neho by tu nic nebolo"
Netvrdi. Ved aj v tom prispevku je napisane, ze vtaky je mozne prelozit do travy. A na to som poukazoval - Ty si napisal, ze nechytat. Ja som len napisal, ze idealne vratit do hniezda, nie ze ich mas odniest do zachrannej stanice.
Dnes som zistil ze vacsie kolesa su lepsie ... 26 su naozaj mrtve siel som na fulle tu istu trasu na kobyle ako pred casom na harde a rozdiel v stupavosti toho pevneho s vacsimi kolesami je nenormalny. Dolu kopcom samozrejme vyhraval full, ale hore aj cez korenene som bol rychlejsi na harde
Ale samozrejme neznamena to, ze idem hned zmenit bicykel ... akurat aby sme my 26tkari nezili v iluzii
Skody sposobene inej osobe pri jazde na bicykli su bezne kryte z poistenia domacnosti.. Akurat su tam mensie limity, u mna tusim 150tis € na majetku a tusim ze az 300tis € na zdravi.
Dnes som zistil ze vacsie kolesa su lepsie ... 26 su naozaj mrtve siel som na fulle tu istu trasu na kobyle ako pred casom na harde a rozdiel v stupavosti toho pevneho s vacsimi kolesami je nenormalny. Dolu kopcom samozrejme vyhraval full, ale hore aj cez korenene som bol rychlejsi na harde
Ale samozrejme neznamena to, ze idem hned zmenit bicykel ... akurat aby sme my 26tkari nezili v iluzii
dupacovi v pohode staci aj ta 26".
dupac by daval ostatnych aj na 24".
Dnes som v Zelenej vlne okolo šiestej počul že na D1 z TT do BA je v stredovom pruhu na ceste bicykel. Priznajte sa, kto ho stratil z nosiča po ceste z kalnice?:D
Dnes som v Zelenej vlne okolo šiestej počul že na D1 z TT do BA je v stredovom pruhu na ceste bicykel. Priznajte sa, kto ho stratil z nosiča po ceste z kalnice?:D
Ziletkari(/mtbckari)-gramari, poradte prosim zamok s najlepsim pomerom zabezpecenie/vaha/cena, ktory bude stacit na odbehnutie do obchodu,krcmy a pod .
ja používam toto aktuálne https://www.tchibo.sk/univerzalny-zamok-p400072634.html
mal som predtým variantu bez alarmu, zabezpečenie je "len" ocelové lanko takže ak má pri sebe kliešte cvakne to a odchádza, ale tento k tomu aktuálny húka jak sprostý.. pri pohybe začína pípať a aj keď s ním hrkáš podozrivo dlho (rozumej dlhšie ako je bežne zadávanie kódu) spustí plnú parádu.. na dlhodobé uzamknutie bez dohľadu to nie je (ale to skoro žiaden, lebo každý bežný normálne prenositelný je len otázka metódy a náradia) ale vyčúrať či na občerstvenie v pohode.. + pomáha slepá viera v ľudí že keď tam dačo hučí aspoň sa dakto obzrie.. bike osamote bežne nenechávam, ja to používam v radách na kofolu, alebo na registrácii pri maratóne, na polievke/obede na terase.. proste tam kde som na skok a bike v ruke zavadzia..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jezus: ja som pochjopil, ze zakazom fatbikov chcu vlastne pretekarom dobre
Asi tak nejak.
ja by som "PZP" na bike mal mat - hmotna zodpovednost ktora sa vztahuje aj pocas vykonavania sportu a je tam priamo spomenuta cyklistika. aka by bola realita netusim.
utulok tvrdi nieco ine a zalezi aj u akeho druhu ...ide o chytanie a odnasanie, zbytocne im nosia vypadnute mladata ktore sa ucia lietat ...a mama ich potom nevie najst ...priroda to ma zariadene ,len namysleny clovek sa musi do vsetkeho montovat lebo "bez neho by tu nic nebolo"
https://www.facebook.com/zachrannastanicazazriva/photos/a.191668057561984.52524.191589284236528/2042736035788501/?type=3&theater
https://ecf.com/civicrm/mailing/view?reset=1&id=1827
Skody sposobene inej osobe pri jazde na bicykli su bezne kryte z poistenia domacnosti.. Akurat su tam mensie limity, u mna tusim 150tis € na majetku a tusim ze az 300tis € na zdravi.
Proste nasli dieru na trhu kradnutia penazi.
tento pouzivam asi 1rok na mojom mestskom biku a stale ten bike este mam.
Ked pojdem okolo dekacu, kuknem sa nam. Dakujem.
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
dupacovi v pohode staci aj ta 26".
dupac by daval ostatnych aj na 24".
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
napriklad toto by som bral hned, skoda ze je to L
https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-celoodpruzene/336242/cannondale-scalpel-29.html
ja používam toto aktuálne https://www.tchibo.sk/univerzalny-zamok-p400072634.html
mal som predtým variantu bez alarmu, zabezpečenie je "len" ocelové lanko takže ak má pri sebe kliešte cvakne to a odchádza, ale tento k tomu aktuálny húka jak sprostý.. pri pohybe začína pípať a aj keď s ním hrkáš podozrivo dlho (rozumej dlhšie ako je bežne zadávanie kódu) spustí plnú parádu.. na dlhodobé uzamknutie bez dohľadu to nie je (ale to skoro žiaden, lebo každý bežný normálne prenositelný je len otázka metódy a náradia) ale vyčúrať či na občerstvenie v pohode.. + pomáha slepá viera v ľudí že keď tam dačo hučí aspoň sa dakto obzrie..
bike osamote bežne nenechávam, ja to používam v radách na kofolu, alebo na registrácii pri maratóne, na polievke/obede na terase.. proste tam kde som na skok a bike v ruke zavadzia..
Dik
https://r2-bike.com