ved preto som dal dnes tu foto, to je novy tuning odislo spojka v prehadzke, tak to trochu viac trieska o zadnu stavbu, takze zatial taketo operativne opatrenie...
Vpp som nejazdil, tak nemôžem porovnať. Habit ma na testovačke dostatočne oslovil, takže bolo vymalované iba som vzal trošku agresívnejšie SE-čko. Inak pohupovanie necítiť a z kopca samá radosť, obzvlášť na tých nových kolách
Moj prvy vlastny.. 4ever convex 29 2018..50km zatial odjazdene.. Ale brzdy nic moc.. Zajtra dojde kamos pozret na to.. Jazdil som svagrovim coratecom minuly rok a to na brnk brzdilo.. Asi lepsia vybava
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ved nevidis ze chainstay je preventivne spevnena bielym leukoplastom?
Za to "skaredy" by si si zasluzil, ty nevdacnik
Ahoj býva nejaký problém so zadnou stavbou, mám Element 950?
Ďakujem
Chcel som habit niekedy . Jazdil si nejaky vpp ako je na tom habit oproti vpp pruzeniu.
Keď to stihneš do dvoch rokov tak nový predsa nekupuješ
Vlastne to mas pravdu,takto som sa nad tym nezamyslel