zdravym venujem sa cestnej ciklistike a chcel by som sa opytat ci nevie niekto ze ake kluky mam zvolit myslim ich dlzku. nevie niekto nejake miery ze na vysku postavy alebo dlzky nohy aku dlzku kluky kupit dik
kluky kluky kluky nikde nic nieje po 1 hladam nieco na slovensku po 2he hladam 180tky kluky road( cestny bicykel. po 3tie nieco do 5000ked ste nieco nasli ozvite sa prosim bo ja som nic nenasiel
zabralo mi to asi 10 min:
napr. Sram Rival - na ich stranke píšu, že sa robia aj 180, stoja niečo okolo 200 dolárov... tak obvolaj všetky shopy, čo majú v ponuke sram produkty a uvidíš...
vyuzijem toto vlakno...
...chcem sa opytat, ci ked motujem kluky na 4 hran, tak treba tie stycne plochy soho stvorhranu na oske tiez namazat vazelinou....lebo niekde som cital, ze by sa to malo robit, inde zase ze sa to nesmie, lebo kluky nebudu pevne drzat...tak teraz neviem, ako to robite vy ?
...a inak, ked iba tak nasadim kluky, tak nedosadnu hned na doraz...tam ich treba nejako naklepat, alebo to dosadne utahovanim sruby? vopred dik
vyuzijem toto vlakno...
...chcem sa opytat, ci ked motujem kluky na 4 hran, tak treba tie stycne plochy soho stvorhranu na oske tiez namazat vazelinou....lebo niekde som cital, ze by sa to malo robit, inde zase ze sa to nesmie, lebo kluky nebudu pevne drzat...tak teraz neviem, ako to robite vy ?
...a inak, ked iba tak nasadim kluky, tak nedosadnu hned na doraz...tam ich treba nejako naklepat, alebo to dosadne utahovanim sruby? vopred dik
Keď som mal štvorhran vždy som mazal, kľuky som nenaklepával len poriadne dotiahol, vazelinu som použival bielu Lithiovu YAROW.
nikdy som to nemazal a bolo dobre az sa to raz rozpukalo tak som tam dal tenku vrstvu len tak prebehol vazelinou a ku klukam ,mne sadali vždy dobre ale ak sa ti to nezda poklep gumovym kladivom alebo rukou.a ešte niečo všetko musi byt perfeknte čiste (zlate hollowtech 2)
Keď som mal štvorhran vždy som mazal, kľuky som nenaklepával len poriadne dotiahol, vazelinu som použival bielu Lithiovu YAROW.
ak máš duralové kľuky, tak sa štvorhran nemaže. mažú sa len doťahovacie skrutky (závit aj hlava, resp podložka). na octalink a isis stredoch sa oska maže. zdroj: parktool repair help a tiež napríklad manuály k oskám od truvativu...
U systémů Octalink a ISIS se kontaktní plochy mažou vazelínou, promazání čtyřhranu před montáží kliky je trochu kontroverzní, záleží na konkrétním jezdci (ti, kdo mažou, zdůrazňují možnost „srůstu“ kliky s osou a následné obtížné stažení, ti, kdo nemažou, oponují tím, že šikmé dosedací plochy musí být suché, aby klika dobře držela). V redakci patříme mezi „mazače“.
billes a ty máš 4hran? lebo len ten sa nemaže. všetko ostatné sa maže... ja na starej kone 4hran nemažem, nikdy som nemal problém stiahnuť kľuky. a na tvojom bajku vidím isis. tak čo špekukuješ? iba ak by si myslel tvoj nový hopsací bicyklík
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Use The Fu*king Google
http://www.chainreactioncycles.com/Cate ... goryID=576
napr. Sram Rival - na ich stranke píšu, že sa robia aj 180, stoja niečo okolo 200 dolárov... tak obvolaj všetky shopy, čo majú v ponuke sram produkty a uvidíš...
...a inak, ked iba tak nasadim kluky, tak nedosadnu hned na doraz...tam ich treba nejako naklepat, alebo to dosadne utahovanim sruby?
...a inak, ked iba tak nasadim kluky, tak nedosadnu hned na doraz...tam ich treba nejako naklepat, alebo to dosadne utahovanim sruby?
aj sedlovku pokiaľ nieje uhlíková
ak máš duralové kľuky, tak sa štvorhran nemaže. mažú sa len doťahovacie skrutky (závit aj hlava, resp podložka). na octalink a isis stredoch sa oska maže. zdroj: parktool repair help a tiež napríklad manuály k oskám od truvativu...