Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
hej. cez vikend ma vyfukalo a vyklepala kosa (nastastie tu studenu noc z nedele na pondelok som bol uz doma) a dnes ma povypekalo zajtra maju byt pre zmenu burky.
ale tentokrat im aspon predpoved vysla - okolo 2 na mna zacalo prsat presne tak ako malo
Burky ma zastihli akurat po vyjazde v krcme, tak musim chlastat, pokial to neprejde a neposchne to trocha, takze ziadnu nevyhodu v tom nevidim, len ci vobec dojdem dnes dom... Nastastie rodinka je u svokrovcov 😀 zatial je skore ja vs. burka 6-0... Na zdravie!
Cakam kym poschne... Tlacit? Predsa si nepokazim priemerku! 😀 zatial len 7-0... Ale konecne som to dal tej burke na p..., furt ma zliala poslednych par feroviek...
strepal som sa v zjazde a este cestou domov ma chytila ta burka asi 15km v total lejaku, blesky strielaly naokolo, ten dazd mi nevadil po 5 minut je clovek na total premoceny takze to je jedno ci prsi malo alebo vela ale tie blesky no, trocha mi aj lepilo ked som isiel popri VN vedeni a 150m odomna donho strelil blesk.
V pritomnosti VN vedenia by si mal byt praveze vklude. Je od teba vyssie, takze riziko, ze do teba slahne blesk je minimalne . Samozrejme, netreba byt pri nom uplne blizko.
Burky ma zastihli akurat po vyjazde v krcme, tak musim chlastat, pokial to neprejde a neposchne to trocha, takze ziadnu nevyhodu v tom nevidim, len ci vobec dojdem dnes dom... Nastastie rodinka je u svokrovcov 😀 zatial je skore ja vs. burka 6-0... Na zdravie!
niekto stastny v suchu v krcme na pive, niekto totalne mokry pod stromom na vode :/
Ale aj tak nevadi, tento rok je to co sa tyka burok u mna lepsie. Boli roky ked som bol mokry furt. Raz som dokonca siel uplne premoceny az z Gabcikova 50 km do BA, pricom stale prsalo.
toto som vcera schytal.
inak vobec som si pred vyjazdom nepozrel radar, myslel som ze prsat bude az dnes
-ked prepnem na zobrazenie bleskov, tak je to cele cierne
toto som vcera schytal.
inak vobec som si pred vyjazdom nepozrel radar, myslel som ze prsat bude az dnes
Kamoš z Lozorna mi vravel, že im tam padali krupy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale tentokrat im aspon predpoved vysla - okolo 2 na mna zacalo prsat presne tak ako malo
Aky je stav?
Inač vypni počitač a priemerka uzatvorena
niekto stastny v suchu v krcme na pive, niekto totalne mokry pod stromom na vode :/
Ale aj tak nevadi, tento rok je to co sa tyka burok u mna lepsie. Boli roky ked som bol mokry furt. Raz som dokonca siel uplne premoceny az z Gabcikova 50 km do BA, pricom stale prsalo.
Kamoš z Lozorna mi vravel, že im tam padali krupy.