Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Smutne skoncit kvoli tomuto. Inak ten idiot co tam zapalil tu dymovnicu by si zasluzil. Toto ked musia dychat v takom nasadeni...
Zobraziť komentár 20.07.2018 - 08:10:45
06
arrow_leftmatt napísal:
Ked este trosku potrenuju, tak mi aj kom tesne pred cielom na Alpe d Huez kde si dnes nastupovali zoberu :D
https://www.strava.com/segments/15398895?filter=overall

dobre si im to nandal :)

A pozerám, že QOM je Emma Pooley, takže máš dobrú pozíciu, keď budú hľadať šéfa Slovak GCN. ;)
Zobraziť komentár 20.07.2018 - 09:01:44
02
arrow_leftTatinoooo napísal:
Z kvalitnejších špurtérov zostali okrem Sagana ešte Demare, Degenkolb, Colbrelli a možno Kristoff.
Zabudol som na niekoho?

arrow_leftmatej.burian1 napísal:
Z takého širšieho okruhu ešte Laporte, Pasqualon možno Boudat, Ferrari je už len slabý odvar čo býval, a to je asi tak všetko, bieda to bude, škoda

arrow_leftMichalJ napísal:
A ešte napríklad taký Cort Nielsen. Rovnako Richeze nie je vôbec pomalý.

Naco siahat po sirsom okruhu, ked este stale tu mozme spomenut meno ako Edvald Boasson Hagen 8)
Zobraziť komentár 20.07.2018 - 09:06:49
00
Tie svetlice by som im nadzal do papule.
Zobraziť komentár 20.07.2018 - 10:45:27
00
V konecnom dosledku je ta dymovnica aj dovod Nibaliho konca. Kvoli tej zlej viditelnosti sa to tam vsetko udialo. Toto by nemalo rozhodovat o vyvoji Tour. :(
Zobraziť komentár 20.07.2018 - 10:48:50
00
Ja sa len cudujem ze timy nezazaluju organizatora. Toto je ako keby hokejistov vyhnali na jazero kde je v strede diera v lade.
Pritom kde kade maju zabrany, ale na tie najexponovanejsie miesta ich nikdy nedavaju.
Zobraziť komentár 20.07.2018 - 11:56:57
02
na durhu stranu, cyklistika je jedne z mala sportov, kde mozete byt zadarmo pri trati a doslova na meter vzdialeny od najlepsich cyklistov sveta...
skuste sa na taku vzdialenost dostat k nejakemu super futbalistovi pocas jeho zapasu.... a zadarmo :)

tym nechcem povedat, ze bezpecnost cyklistov by nemala byt na prvom mieste, no aby nezacali zbytocne prisne opatrenia a cyklistika ako taka na to len doplati a strati na popularite... ked nebdu divaci, nebudu sponzori, a ked niesu sponzori, nie su preteky ani pretekari
Zobraziť komentár 20.07.2018 - 12:16:35
03
vacsina divakov je aj tak pri TV (vid. napr. spominany futbal - trpi na nedostatok financii?)
pokial strati cyklistika na popularite u podnapilych alebo od prirody sprostych wannabe fanusikov tak bude podla mna iba dobre.
Zobraziť komentár 20.07.2018 - 12:30:28
03
Staci sa pozriet na Giro alebo este lepsie na Vueltu, ze taketo situacie su jednoducho riesitelne. Kordon stoviek policajtov na kritickych usekoch ktori maju volne ruky "usmernovat" tychto "fanusikov" a vybavene. Cele je to len o neschopnosti francuzov, a strasna skoda ze to postihlo prave Nibaliho :(
Zobraziť komentár 20.07.2018 - 13:00:12
07
arrow_leftiron.hide napísal:
tu je uz Nibali out of tour, fractured vertebra :/
su tam aj videa z crashu, vyzera to akoby od "fanusika"
https://www.velonews.com/2018/07/tour-de-france/nibalis-tour-jeopardized-by-moto-crash-on-alpe-dhuez_472688

Načo ľudia robia také pridr..né vytrasené videá? Pozrieš max. raz a už to nechceš nikdy vidieť.
Zobraziť komentár 20.07.2018 - 13:15:24
05
arrow_leftRobio napísal:
Tie svetlice by som im nadzal do papule.

Kdesi som videl také čosi zapichnuté v oku fanúšika na futbale. Chalanisko reval ako tur ale ta svetlica sa nedala z toho oka vytiahnúť kým to horelo. Tak ho aspoň držali nech sa nemetá. Hrozné to vidieť.
Zobraziť komentár 20.07.2018 - 13:19:16
00
kimlo vôbec to nemusia byť neviem aké prisne opatrenia, ale stačí keď sa to poriesi ako na ostatných dvoch GT. Toto je už cez hranu. Nibali stojí nejaké peniaze a hlavný cieľ bola TdF. Pretekári musia byť nejak chránení a stačí, že sa najde nejaký ***** a taký Froome alebo niekto zo SKY, ktorí asi u francuzov nebudú teraz v obľube môžu aj nedobre dopadnúť....
Zobraziť komentár 20.07.2018 - 14:29:26
01
Akú má logiku "držať ho, nech sa nemetá", keď metanie znižuje subjektívny pocit bolesti? :) to je ako ľudové oblievanie vodou ako terapia na všetko. A varenie vody počas pôrodu, tiež neviem, na kerý keket :D
Zobraziť komentár 20.07.2018 - 15:02:56
00
od cyklistiky k pôrodu behom troch prispevkov :y: ides tulenik
Zobraziť komentár 20.07.2018 - 15:06:12
014
arrow_leftbedo napísal:
Dobrý gumidžús navarili v Sky na túto Tour... :)

Idú s Froomom na tohtoročný grad slam. Víťazstvo Thomasa na tour je len záložná alternatíva.
Zobraziť komentár 20.07.2018 - 17:30:50
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up