Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Vyzeralo to hodne divoko ked dal sipku cez murik. Tazko povedat ci by bolo lepsie keby to proste polozil na bok.
Zobraziť komentár 24.07.2018 - 21:17:26
00
Typ brzd sa tu zvykne casto riesit: Nemal ten Gilbert dnes kotucove?
Zobraziť komentár 24.07.2018 - 21:18:57
00
Toto nebolo o brzdach podla mna...proste to nedal
Zobraziť komentár 24.07.2018 - 21:21:12
01
niekde pisali ze vyklikol tretru aby mal nohu pripravenu ak by bol problem, asi chel tu zatacku rezat... ale ta vykliknuta tretra zachytila o kamen, ci o co a to ho vyhodilo z biku a uz to potom nezmanevroval...

Gilbert, part of the day's breakaway, launched a solo move on the Col de Portet d'Aspet and was leading on the descent when he overcooked a corner. He unclipped his foot in an attempt to slow his speed and make the corner, but he hit a stone wall on the side of the road and was thrown from his bike and into the large ditch on the side of the road.
Zobraziť komentár 24.07.2018 - 21:24:32
00
Trochu zle si si to preložil. Píšu tam, že narazil na kamenný múr a nie, že zachytil kameň. Takže v podstate len to čo sme videli.
Zobraziť komentár 24.07.2018 - 21:35:13
02
treba tú angličtinu ešte viac študovať....stone wall je kamenný múrik, nie kameň na ceste :) jednoducho nedobrzdil...ale keby mal kotúče, tak by to zvládol lepšie :)
Zobraziť komentár 24.07.2018 - 21:37:55
00
Gilbert končí
"Áno, moja Tour sa skončila. Nebolo to tam hlboké, ale bolo tam mnoho kameňov. Keď som tam ležal, pomyslel som si, že som si zlomil všetko. Najprv som sa neodvážil pohnúť, našťastie zdravotníci boli rýchli. Mám bolesti, koleno je rozbité, ale myslím, že nemám nič zlomené," cituje slová Gilberta internetový portál cyclingnews.com.
Zobraziť komentár 24.07.2018 - 21:53:51
00
Nohu vycvakol z laveho pedalu az ked zazmatkoval a "vedel" ze to neda...no a to uz bol posledny klinec toho ze nakoniec letel cez murik. Inak bola to bohuzial jednoznacne jeho jazdecka chyba ked len nachvilku nebol na 100% sustredeny...mal pred sebou motorku z ktorej mohol citat ako zakruta vyzera a ta este bola aj oproti oznacena ze prudka lava...

Inak stale nechapem preco ti chlapi nejazdia aspon v kopcovitych etapach kotuce, tam su kotucove brzdy neskutocna vyhoda ( osobne otestovane ) a nie ze brzdit v 15-20km dlhych zjazdoch "podkovickami" o prehriaty karbonovy rafik. Rovnako hmotnost vedia v pohode dostat na 6,8kg
Zobraziť komentár 24.07.2018 - 22:16:40
01
matus no - na suchu je to na slusnych kolesach jedno. aj v alpach. samozrejme nemozes mat uz rano pred vyjazdom rozdrbane rafiky ze ano...
Zobraziť komentár 24.07.2018 - 22:54:23
02
Ale ja som nenarazal na to ze niekto dokaze prebrzdit starsie rafky a potom ich v Alpach dokoncit...narazam na bzdny ucinok, moznost neskor ist na brzdy a teda aj istotu v tych zjazdoch. Niekolko rokov som chodil do Alp s rafkovymi brzdami ( a to teda vsetky kolesa boli slusne a brzdove gumicky iba tie najkvalitnejsie ) a tento rok som bol s kotucovymi...ten rozdiel v brzdeni a teda aj zjazdovani tych kopcov sa neda ani z daleka porovnat, kotuce su tam oproti klasickym rafkovym vo vsetkych vlastnostiach niekde o dve-tri triedy inde...ono je to asi vidiet aj na casoch niektorych segmentov na strave kde som to ani zdaleka nehranil a iba si to na 100% uzival...

- zjazd z Alpe d Huez ( spodnu cast ma uz brzdili auta ) https://www.strava.com/segments/4391613?filter=overall
- zjazd z Alpe d Huez ( horna cast ) https://www.strava.com/segments/10369766?filter=overall
- zjazd zo Solude ( a to sme sa na zaciatku motali ) https://www.strava.com/segments/7392612?filter=overall
- zjazd z Col du Sabot https://www.strava.com/segments/1629062?filter=overall

+ na porovnanie segment s Pro Tour jazdcami ( oni v skupinkach na uzavretej ceste pocas etapy na Dauphiné Libéré kde sa rozhodovala etepa vs ja solo na ceste s plnou premavkou kde som sa musel drzat na svojej strane vozovky a este do niektorych zakrut viac dobrzdovat lebo som nevidel co je schovane za skalami ktore lemovali cestu ) :
- https://www.strava.com/segments/16039267?filter=overall

...proste velmi dobre viem ze s rafkovymi brzdami by som na take casy nemal sancu ( nehovorim zeby to s nimi bol az taky prepadak, ale rozdel by tam bol znacny )...a to sa nemusime bavit o tom keby zacalo prsat alebo podobne
Zobraziť komentár 25.07.2018 - 00:05:26
011
hej to ako ste to nehranili a uzivali si zjazdy na kotucoch by vedeli rozpravat ludia ktorym ste lietali cez polku cesty do zakrut do ktorych ste nevideli a takmer sa vam nestihali uhybat. ale to je jedno - stavim 20e ze na klasickych brzdach by si to s vidinou korunky siel uplne rovnako - kedze v zjazde to vies tak ako to vies a 28kam galuskam veris tak ako veris :)
Zobraziť komentár 25.07.2018 - 00:33:41
03
Vylet do protismeru sa mne nepodaril ani raz aj ked cez Villard Reculas som k tomu nemal daleko ked som nasledoval chalanov predo mnou a ti zazmetkovali v zakrute rovnako ako dnes Gilbert a ja som to s vycvacknutou jednou nohou ustal nieke v strede vozovky ( takze toto tvrdenie tu neplati :) ). A stale si stojim za tvrdenim ze na rafkovych brzdach by som to nedal ( myslim ze po tych kilometroch v Alpach viem co hovorim/pisem ). Nikoho tu na kotucove brzdy neprehovaram a ani za ne nelobujem, iba konstatujem...a "pytam sa" preco ich nejazdia Pro Tour jazdci...

btw ked sme pri tych zjazdoch...kde bol vo vcerajsej etape ten nebezpecny technicky zjazd do ciela? :geek: ...lebo ja som tam videl iba siroku, kvalitnu, trosku obcas pokrutenu cestu smerom dole :)
Zobraziť komentár 25.07.2018 - 00:43:51
08
Tak tak Gilbertovi by nepomohli žiadne brzdy. Škoda tej chyby . K brzdám určite do Álp a do mokra jedine kotúče. Ja som zničil nové kolesá na 20km zjazde za mokra ,až také mini špony vystruhali malé kamienky čo sa zaryli do gumičiek.
Zobraziť komentár 25.07.2018 - 07:15:00
00
Osobne kebyže mám kartónové ráfy, tak tiež idem do kotúčov, ale na hliníkových mi to ako nejaká veľká výhoda nepripadá - aspoň u mňa nie je limitom účinnosť bŕzd, ale priľnavosť pneumatík k ceste...
Zobraziť komentár 25.07.2018 - 07:16:14
01
matt Oni ti profici asi uprimne nemaju radi kotucovky a vozia ich kvoli sponzorom (ano ano, takmer vsetci krasne papouskuju otrepane frazy o ich super funkcii atd. ale to sa dozvies o kazdom sponzorskom produkte, ktory vozia, zeano).
V tohorocnom 53x11 aj Graham Watson uviedol, ze 90% jazdcov ProTour ich nenavidi. Docela by som mu aj veril kedze v tom prostredi travi uz nejaky ten cas a aj mnohi jazdci co kotuce jazdili a pochvalovali si ich - tak po case zrazu opat jazdia klasiku (a nie, nebolo to v pretekoch kde by sa zrazu museli obavat problemu s dostupnostou nahradnych kolies na kotucoch).
A este ako si spominal, ze si jazdil v Alpach same kvalitne karbony este ked si mal klasicke brzdy - nesledujem nejak pozorne no jasne si pamatam ako si na Mavic-y nedaval zrovna pozitivnu kritiku.
Zobraziť komentár 25.07.2018 - 07:50:25
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up