stale to neidentifikuje absolutne ziadnu konkretnu akciu, daj to do [ url ] [ / url ] tagov s linkom na stranku akcie a potom sa mozes tvarit ze ti tu funguju hashtagy
no vidis, tak snad si pochopil ze to pouzivas nespravne, pretoze si to dal pred slova, ktore nie su klucove, na diskusnom fore kde to nikomu absolutne nic nehovori,,,, to je taky #fail
ak by si pouzil sedu mozgovu spolu s googlom a nespraval sa ako na modrom konikovi tak
#lifetimeexperience - akcia na ktoru sa bezne nechodi
#noheros32kazetou - cestna akcia kde o % sklonu nie je nudza
#20vrcholov - niekolkodnova akcia kedze 20vrcholov za den nedas.
z informacie ze na to treba letenku a ze je to organizovana akcia ktora zacina v nedelu ti staci slahnut do googlu ''multistage road cycling event 26.8.2018 alps'' a vyjde ti to iste co spravne napisal Dzuch-Ban
v podstate - s Matusom teraz v alpach bol prejazd 3tej a 4tej etapy. myslienkou ma nakazil uz v 2013tom ale v oktobri som si povedal ze tento rok by to uz aj slo...
hej, toto vsetko vyplynulo z tvojho prveho hashtagoveho prispevku, preto vsetci hned vedeli o co ide... hlavne ti co maju ziletkarov a ich akcie na haku
hej, toto vsetko vyplynulo z tvojho prveho hashtagoveho prispevku, preto vsetci hned vedeli o co ide... hlavne ti co maju ziletkarov a ich akcie na haku
vidis mas ziletkarov tak na haku ze na nich potrebujes reagovat. bez si dat pivo a neries co mas predsa na haku
lebo 32ka kazeta ako symbol najhlahsieho prevodu ktory sa povazuje za lahky pre tych co nechcu robit hrdinov je uplny standard v mtb... dobre ti to ide. len davaj
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pôvodný názov seriálu je "みつばちマーヤの冒険"
Pôvodný názov seriálu je "みつばちマーヤの冒険"
vidis, mozes o sebe povedat ze si pozeral mangu este predtym ako to bolo cool
Vrchárska koruna Trenčianska ponúka 20 vrcholov v celom kraji
http://www.teraz.sk/regiony/vrcharska-koruna-trencianska-ponuka-2/251132-clanok.html
ano a preto si vytlacil letenku, lebo do TN leti na cmeliaku
#feelthealps
a teraz uz mate kompletne info (aj cez hashtagy) na identifikovanie tejto akcie
takto:
#feelthealps
som vedel ze ti to neda. tesim sa ze ti aj touto trochou dokazem vyplnit znudeny zivot ked citis potrebu na toto reagovat
vobec to nema za podmienku aby sa to niekam linkovalo / pouzivalo sa to ako vyhladavaci string na soc.sieti / v informacych systemoch.
Asi mysli toto, ale tiez som si nejak nevedel spojit, co mysli... Len mi napadlo, ze s Matusom bol niekde v alpoch a asi ho nakazil myslienkou...
https://www.urbandictionary.com/define.php?term=No%20Shit%20Sherlock
ak by si pouzil sedu mozgovu spolu s googlom a nespraval sa ako na modrom konikovi tak
#lifetimeexperience - akcia na ktoru sa bezne nechodi
#noheros32kazetou - cestna akcia kde o % sklonu nie je nudza
#20vrcholov - niekolkodnova akcia kedze 20vrcholov za den nedas.
z informacie ze na to treba letenku a ze je to organizovana akcia ktora zacina v nedelu ti staci slahnut do googlu ''multistage road cycling event 26.8.2018 alps'' a vyjde ti to iste co spravne napisal Dzuch-Ban
https://www.google.sk/search?ei=BzSAW_vyIsGukwWJsYKQBg&q=multistage+road+cycling+event+26.8.2018+alps&oq=multistage+road+cycling+event+26.8.2018+alps&gs_l=psy-ab.3...155395.155766.0.156525.2.2.0.0.0.0.71.141.2.2.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.0.0....0.iZTWN1tcuLU
Asi mysli toto, ale tiez som si nejak nevedel spojit, co mysli... Len mi napadlo, ze s Matusom bol niekde v alpoch a asi ho nakazil myslienkou...
v podstate - s Matusom teraz v alpach bol prejazd 3tej a 4tej etapy. myslienkou ma nakazil uz v 2013tom ale v oktobri som si povedal ze tento rok by to uz aj slo...
vidis mas ziletkarov tak na haku ze na nich potrebujes reagovat. bez si dat pivo a neries co mas predsa na haku