Proste to chce taky system, ktori ti umozni si na displeji pozriet aky mas tlak a stlacenim tlacidla iniciujes dofuknutie, pripadne vypustenie vzduchu. Nastavenie rezimov asfalt, blatisty teren, kamenisty teren a pod..
Az budu biky vyrabat Musk Brothers, budes to mat aj s ohnostrojom
Nechcem už veľa OT ale dobre. 2 autá, aktuálne 12-ročný Opel Astra v perfektnom stave, kúpená pred 1,5 rokom ako jazdenka. Na ňom som najazdil už asi 15-20tis km krížom krážom po Slovensku, Z-V, S-J. Polrok som jazdil každý deň TS-MT a späť, bavilo ma to, cesta bola cieľ Oplicu by som nemenil, tak si predstavujem auto, radosť jazdiť Ešte mi napadlo, že na nových autách nenávidím stredové lakťové opierky, na Oplici som ju okamžite odmontoval, tak ma štvala Ešte som asi nesedel v aute kde by mi nevadila.
Na ňom som najazdil už asi 15-20tis km krížom krážom po Slovensku
a to sa nehanbíš, takto prispievať k znečisťovaniu planéty? Mne sa najviac pozdávajú roky, keď na bicigľoch najazdím viac, ako na aute. A to som ešte nikdy nenajazdil viac, ako 5000 km ročne, obyčajne sa to pohybuje medzi 2-3000.
a to sa nehanbíš, takto prispievať k znečisťovaniu planéty? Mne sa najviac pozdávajú roky, keď na bicigľoch najazdím viac, ako na aute. A to som ešte nikdy nenajazdil viac, ako 5000 km ročne, obyčajne sa to pohybuje medzi 2-3000.
Keď už OT, tak porádny!
Ja som si myslel, že je to málo, ale dosť nabehlo keď som jazdil spolu 140km do práce a späť, to som mal 10000km hneď Zvyšok ciest bolo hlavne kvôli cyklistike v rôznych kútoch Slovenska (od Bratislavy po Raslavice a všetko medzi tým), minulý rok na to bol čas Jezus je na dovolenke? Nech vládne bezprávie
S tou dlhou geo u Mondrakera to nie je také horúce, ako všade píšu. Mám 183cm, Lko s reachom 500mm. Sadlo mi to úplne ideálne, konečne sa necítim na biku ako "osa na bonbóne". Akurát je pravda, že pri pomalých ostrých zákrutách je to ako na autobuse, menej obratné vzhľadom na dlhý rázvor, ale je to hlavne o zvyku...
tak mu dali na test o cislo vacsi ram? podobne teraz som nahodou kukal vidko kde "porovnavali" s remym 9000eur santu a zkladnu capru v hline ....makky podklad na oboch ine plaste a merali casy ,po jazde sa zacali bavit a remy ze na sante sa citil comfortnejsie ...lebo capra mala vyssie sedlo ...medzi recou spomenuli ze150trs ma vymenenu za 125 reverb ,no porovnanie jak sfin
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Az budu biky vyrabat Musk Brothers, budes to mat aj s ohnostrojom
Keď už OT, tak porádny!
Keď už OT, tak porádny!
Ja som si myslel, že je to málo, ale dosť nabehlo keď som jazdil spolu 140km do práce a späť, to som mal 10000km hneď
https://road.cc/content/tech-news/247690-shiny-new-products-episode-3-sidi-wire-2-shoes
A skúsený jazdec sa definuje ako?