Od 1.1.2015 plati limit na odpočet DPH hodnota osobneho auta do 48000€.
Nie som sice uctovnik, ale podla toho, co som cital, sa DPH vzdy odpocita v plnej vyske a limit 48000 EUR sa aplikuje len v pripade, ze danovy zaklad je nizsi ako odpisovana polozka v danom roku. Inymi slovami, ak ma niekto danovy zaklad 25000 EUR kazdy rok pocas odpisovania auta (4 roky), tak aj auto za 100000 EUR odpise na kompletku.
Prosím ťa to si odkial vyhrabal ? Ja nie som učtovnik ale keď som to písal tak to bolo asi k patričnej téme a info bolo od mojej ekonómky / ženy /
Edit: to je zo 4.12.2016
zas je cela Bratislava na waze cervena, co? v Mlynskej doline napriklad horelo auto, a zrejme vdaka cumilom sa tam stali aj dalsie buracky.
treba radsej zobrat zlty bicykel, ak nejaky funguje
Potreboval som izolacky, tak som si ich siel kupit do GME vedla Pristavneho mostu a v smere do Petrzky v mieste zjazdu boli dvaja trtkovia trcnuti. Samozrejme, doprava isla krokom.
iron.hide .. polka noveho mostu zavreta pre chodcov/bajkov .. otras .. uz sa tam chystali to robit pred polrokom, stale nic ... dalej pri Prazskej kade chodim, ta panelka .. zavreta, nieco tam idu robit, ale este sa ako tak da prejst. A dorazil ma strom na korenovej cervenej z Kamziku .. a este ma stvu ti zltaskovia .. nech to spoplatnia uz, lebo sa len na tom vyvazaju.
lto - ktora strana mosta? a ktora panelka?
btw, zda sa ze nejak odlozili tu uzaveru kruhaca pod Pristavnym, uz od 15.9. to malo byt.
--
jo inak, sobotu je v BA Biela noc, bude uzavrete cele nabrezie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.novinky.cz/internet-a-pc/bezpecnost/484238-podvodnici-napalili-s-lechtivymi-videi-desitky-lidi-pripravili-je-o-stovky-tisic.html
Nie som sice uctovnik, ale podla toho, co som cital, sa DPH vzdy odpocita v plnej vyske a limit 48000 EUR sa aplikuje len v pripade, ze danovy zaklad je nizsi ako odpisovana polozka v danom roku. Inymi slovami, ak ma niekto danovy zaklad 25000 EUR kazdy rok pocas odpisovania auta (4 roky), tak aj auto za 100000 EUR odpise na kompletku.
Edit: to je zo 4.12.2016
treba radsej zobrat zlty bicykel, ak nejaky funguje
Na Tomasikovej bol odstaveny nezamknuty bike, takze mu to asi vycucia vsetky prachy
btw, zda sa ze nejak odlozili tu uzaveru kruhaca pod Pristavnym, uz od 15.9. to malo byt.
--
jo inak, sobotu je v BA Biela noc, bude uzavrete cele nabrezie.
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.