nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Ja len že nie všetci na fotke sú, boli ,,radoví bafuňári,, - ale je tam minimálne jedna slovenská ,,cestno,, cyklistická legenda - možno príklad pre dnešných.ľudí. Vďaka ďalšiemu človeku na fotke je na slovensku jediná cyklistická dráha. Tú fotku som nevybral náhodou a ako príklad bafuňárov ale ako ilustráciu k sobotňajšej akcii na velodrome v Prešove. Príspevok bol správne presunutý do témy ,,velodrom v Prešove,, alebo podobný názov fóra.
Kto by si chcel prečítať článok a nemá predplatné.
Je smutné, že nepoznáš ľudí na tej fotke, ale o cyklistike píšeš ako veľký odborník...
Čo si TY urobil pre cyklistiku na Slovensku, alebo aspoň v tvojom meste, okrem toho, že si na bicykli vyvážaš riť?
Veľmi dobrý rozhovor. Vďaka
Napísal si niečo iné v podstate ako ja? V čom nemám pravdu? Chces mi povedať že u nás je to proste tak? Ako je možné že to ide inde napr.v Česku ? Napr. Máš firmu ? Keď si riaditeľ akých ľudí vyberieš a akých nechceš ? Je to jednoduché. Keď chces nebudeme kritizovať a budeme sa lakovat ako sme dobrí. Ale jedine kritika verejnosti aj odbornej môže niečo zmeniť. Valach vraví že úroveň Dulky klesá tak o čo tu ide? Naco je to dobré. Na Majstrovstvách Slovenska prídu prví česi a naši a? Profesionálny klub si musí zarobiť na seba to ano. Len za tým asi je niekto schopný sa obetovať čas samozrejme za peniaze. A to je človek ekonomický zdatný manager v klube ktorý bude vedieť ako ,kde zohnať peniaze ,využiť ekonomické výhody pre podnikateľské subjekty . Ja to neviem ,ale pracujem v obchode a keď nemakas na sebe tak nemáš výsledky. Tak ako všetko . V hokeji sa niečo začína diať ,odchádzajú staré sily a je tam.podla.mna schopný manager. Celkovo chyba koncepcia. Sú nejaké kluby čo sa naozaj snažia Cys , Ziarcania majú slušne výsledky .. je tam celkom dosť peňazí . Ale je to málo . Ale čo ja bude vypisovať. Valach to presne pomenoval.
namiesto mudrovania tu, by ste sa mu mohli ozvat a podelit sa so svojimi navrhmi, trochu im pomoct aspon radou, ked uz je tu tolko napadov
BITCH PLEASE
Čo si TY urobil pre cyklistiku na Slovensku, alebo aspoň v tvojom meste, okrem toho, že si na bicykli vyvážaš riť?
To ze jazdim na biku neznamena ze sa zaujimam o cyklistiku na SVK. Predstav si ze sa nezaujimam a ani sa necitim ako velky odbornik.Nejakeho Hatapku mam na haku, viem ze to bol cyklista a ze sa pripojil k "nenazrancom" t.j. politikom. Dlhe roky som sa venoval inemu sportovemu odvetviu, dokonca olympijskemu a vcase mojho posobenia ako generalny sekretar zvazu ziskalo Slovensko prvu olympijsku medailu na ZOH a to v sporte ktory som riadil. Zucastnoval som s zasadnuti gen. sekretarov vsetkych zvazov, s mnohymi sa osobne poznam a poznam aj ich nazory. Takze mily JoKo najprv si poriadne precitaj co som napisal, zamysli sa a potom prides na to ze som pisal vseobecne o vsetkych sportoch nie len o cyklistike. Len som pouzil "ilustracne cyklisticke foto" na ktorom je nazorne vidiet aki ludia su v strukturach zvazov t.j. prestarly funkcionari z doby "komancov".
Len tak pre upresnenie. Kamil Haťapka nie je členom vedenia SZC (http://www.cyklistikaszc.sk/sk/submenu/szc-kontakty-a-komisie )
lakko skús si "prelustrovať" z linky na členov vedenia SZC tú "prestarnutosť"
Kamila Haťapku si pamätám, ako trénera československej reprezentácie keď vyhral Vlastimil Moravec Preteky Mieru (1972).
Z tohto pohľadu je asi v poriadku že bol asi ako hosť na podujatí. (alebo o štyridsať rokov budeme mať napríklad aj Sagana "na háku"? )
Napr. Sagan konkrétne mi vôbec nepríde že by v nejakej funkcii bol prínosom, ale nepoznám ho, len z verejného vystupovania, vyjadrení a prejavu.. Nech už je talent akýkolvek, dáva bomby jak nikto, na vela vecí má inštinkt, ale ani to sa nedá len tak odovzdať..
pekne napísané
Veď to. Ja som napísal to isté čo je v tom článku. Keď to napíše Valach je to pravda a keď bežný človek ,tak niekto nesúhlasi. Problém bude v egu
pekne napísané
Tak na toto musi byt clovek asi naozaj zorientovany v cyklistike, v poslednych odsekoch som sa pravidelne stracal.