Inspiracia tam urcite je a toto konkretne spieva jonas, preto aj ta podobnost hlasu.
Zacinali ako instrumentalna post rockova banda, toto bola ich prva hostovacka spevaka.
Od vtedy hraju aj viac prog v podobnom duchu a volaju si roznych inych spevakov a spevacky, ale za vypocutie to urcite stoji.
Within Temptation - u mňa je jednoznačná srdcovka debutový album Enter. Potom som ich už (radšej) prestal sledovať. Ale je fajn že sa stále nájdu kapely ktoré mi štýlovo totálne sadnú ....
ja neviem... ta grafika a temy mi po 30tich rokoch existencie skupiny pridu uz usmevne, rovnako ako pri blackmetalovych skupinach z 90tych rokov.. to uz ti "skorodochodcovia" ani nemozu mysliet vazne... uz mi to pripada rovnako autenticky ako wrestlingove zapasy
a ta hudba... no... v 90tych rokoch to bolo super, hrat ale 30 rokov furt to iste dokola je strasna nuda... a sudiac podla hodnoteni na sputnikmusic to nudi uz viacerych...rovnako ako dalsie skupiny ktorym sa nechce vymyslat nic nove, tak hraju stale dokola to, z coho zili v minulom tisicroci...
Tento styl uz nevie ponuknut absolutne nic nove, pokial sa skupina obmedzuje len na jediny styl...
a co by si chcel. aby sa "hudobne vyvinuli" ako slovensky Gladiator ?
ked si da niekto vypalit sedemkrat na celo obrateny kriz aby ho bolo dobre vidiet, to nie je o style. to je o zivotnej filozofii. ale to niektory jedinci nikdy nepochopia.
Nehovorim ze maju hrat pop, da sa experimentovat aj v extremnych zanroch. Na to uz ale musi mat clovek aj trosku talent a tvoriveho ducha... jednoduchsie je hrat furt to iste dokola...
Tak,tak portishead. Uz som ho sem davnejsie linkoval.
Ta reklama sa okrem pocuvania da aj pozerat, pojdem teda ten parfem onuchat.
Ak bude taky dobry ako reklama, podporim Gucciho a bude darcek na Vianoce
How do you explain to a friends that is a cool music, not just boom boom boom?
Just get them to listen to it, if they don't like it, get new friends.
Nehovorim ze maju hrat pop, da sa experimentovat aj v extremnych zanroch. Na to uz ale musi mat clovek aj trosku talent a tvoriveho ducha... jednoduchsie je hrat furt to iste dokola...
kludne si zaloz kapelu, taku co ta 30rokov uzivy a experimentuj kolko ti bude tvoj tvorivy duch stacit. a ak na to nemas aspon do toho nemudruj tym co na to maju.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zacinali ako instrumentalna post rockova banda, toto bola ich prva hostovacka spevaka.
Od vtedy hraju aj viac prog v podobnom duchu a volaju si roznych inych spevakov a spevacky, ale za vypocutie to urcite stoji.
https://www.youtube.com/watch?v=wafe6kDBb6c
ja neviem... ta grafika a temy mi po 30tich rokoch existencie skupiny pridu uz usmevne, rovnako ako pri blackmetalovych skupinach z 90tych rokov.. to uz ti "skorodochodcovia" ani nemozu mysliet vazne... uz mi to pripada rovnako autenticky ako wrestlingove zapasy
a ta hudba... no... v 90tych rokoch to bolo super, hrat ale 30 rokov furt to iste dokola je strasna nuda... a sudiac podla hodnoteni na sputnikmusic to nudi uz viacerych...rovnako ako dalsie skupiny ktorym sa nechce vymyslat nic nove, tak hraju stale dokola to, z coho zili v minulom tisicroci...
Tento styl uz nevie ponuknut absolutne nic nove, pokial sa skupina obmedzuje len na jediny styl...
ked si da niekto vypalit sedemkrat na celo obrateny kriz aby ho bolo dobre vidiet, to nie je o style. to je o zivotnej filozofii. ale to niektory jedinci nikdy nepochopia.
Ta reklama sa okrem pocuvania da aj pozerat, pojdem teda ten parfem onuchat.
Ak bude taky dobry ako reklama, podporim Gucciho a bude darcek na Vianoce
Just get them to listen to it, if they don't like it, get new friends.
kludne si zaloz kapelu, taku co ta 30rokov uzivy a experimentuj kolko ti bude tvoj tvorivy duch stacit. a ak na to nemas aspon do toho nemudruj tym co na to maju.