Je skoro koniec januára a tak Vám s radosťou oznamujem Cyklo Camp Poráčska dolina 2010
sa uskutoční v dňoch 4 - 8.8.2010
Na základe Vašich pripomienok budú tohto roku v rámci organizácie nejaké zmeny samozrejme k lepšiemu. Prvá zmena je, že celá akcia bude o jeden deň dlhšie a druhá zásadná zmena bude v možnosti účasti aj rodín s deťmi. Čo to znamená ? No jednoducho, vy bikujete a o deti a program pre nich sa Vám postarajú Čo sa týka ceny pobytu, aj napriek rekonštrukcii a vyššiemu štandardu by sa cena nemala zmeniť. Všetko sa ale včas dozviete po uzavretí rokovaní. Takže spúšťam hlasovanie
Turbi na Poráč sa mi nepodarilo dostať, bol som len vo Varíne, a na nultom ročníku Čergovskej Stopy bolo tiež veselo, ale myslím, že si zabudol spomenúť pisosip-a možno aj zusky-ho
Ja som uz vyhlasil ze sa na Spis na par dni raz vratim a uz sa ozvali aj ini ludia ze by sa pridali. Ved sme dlho neboli v Spisskej zoo a ani v nemocnici pozriet kiriho
Take zle to nieje.... zdrbal som sa v 2011, tento rocnik si pamatam skoro komplet. No dufam ze sa pridaju aj BERCO, iceman, RaBa, atd. A hentych ftakov vyssie som tiez uz roky nevidel (ako aj Teba, Ludku, Upsika, drocika atd.).
Ak sa zazrak podari dojdem s celou rodinou...apropo v case Turbiho ,,snimok" mal Andrej (mladsi) 1a1/5 roka a sral do plienok - toho roku dal Velrybu (urcite viete ktoru)
Za mna by bohate stacilo zorganizovat vikendove stretko, bez tych extra bonusov ktore kazdy Spissky cyklocamp obsahoval...proste len jazdit a vecer pri pive kecat do rana
Kidak ja ani neratam ze by sa toho niekto z byvaleho klubu chytil a zorganizoval.
Vidím to tak ze s par ludmi sa dohodnem na nejakom termine na wellnes do Poraca a basta.
Trasa na spissky hrad zjazdna,
Trasa ceres brody na slovinky zjazdna a furt mokra,
Trasa po hrebeni na zavadku zjazdna,
Trasa na bielu skalu jak furt kolem bajku vytlacitelna
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Polo, vladika, Jezus , rasto , marecej cicamica Ludmila Dudo Kaska jfab Ja?No! Kidak drotar Speedy lapaloma root atd.
Ja som uz vyhlasil ze sa na Spis na par dni raz vratim a uz sa ozvali aj ini ludia ze by sa pridali. Ved sme dlho neboli v Spisskej zoo a ani v nemocnici pozriet kiriho
Za mna by bohate stacilo zorganizovat vikendove stretko, bez tych extra bonusov ktore kazdy Spissky cyklocamp obsahoval...proste len jazdit a vecer pri pive kecat do rana
Vidím to tak ze s par ludmi sa dohodnem na nejakom termine na wellnes do Poraca a basta.
Trasa ceres brody na slovinky zjazdna a furt mokra,
Trasa po hrebeni na zavadku zjazdna,
Trasa na bielu skalu jak furt kolem bajku vytlacitelna
https://index.sme.sk/c/22863710/spis-ohrozuje-byvala-ortutovna-zanechala-katastrofu.html?ref=trz