ano to je, ale chcem sa zamerat cisto na nas region s tym, ze tam budu podrobne popisane veci. nech clovek nemusi pozerat do trailforksu, lokusu a potom este nieco googlit ked bude hladny alebo tak. Vychadzam z toho, ze ked som prisiel pojazdit do neznameho mesta, resp prostredia tak som nevedel kde co ako sa dostat.
jednoducho nakombinovat funkcie viacerych appiek do jednej. Potom to chceme prepojit s jednym projektom, ktory mame v plane, ale o tom potom
edit: ak sa mi podari ta appka tak casom zacnem pridavat dalsie oblasti. Cely vychod by som chcel pokryt ale to tiez o tom potom.
Neviete co moze sposobit taketo "zosuverenie" materialu na nohaviciach? Mam ich zo dva tri mesiace. Je to v oblasti lytka na oboch nohach. O nic to neopiera ani nic podobne tak nechapem.
mám také (neviem presne ktorú číselnú verziu) už dosť dlho a veru takéto sa mi nestalo. Teraz som v nich v práci a pozerám na lýtko a veru krásne ako všade inde
Len ich nosim na bezne nosenie takze by sa to nemalo diat. Odpisali:
Pošlete, prosím, kalhoty k reklamaci k nám na adresu: Kateřinská 138, 46002 Liberec 17, společně s krátkým popisem závady a Vašimi kontaktními údaji. Podíváme se na to, takovéto poškození u našich výrobků rozhodně není běžné. Budeme Vás kontaktovat. Díky!
Po dlhej dobe prídem do našej lokálnej. Neverím vlastným očiam: plná krčma sleduje so zatajeným dychom poľskú ekstraklasu. Lech Poznaň - Lechia Gdaňsk. Musím ale uznať, že fotbal to solidarny. Lechu, nechcel by si ty robiť komunálnu politiku v Lamači? Do volieb ešte týždeň a nemáš to ďaleko...
Neviem kolko ludi pozerá GMBN, ale momentálne tam prebieha súťaž o dream bike build a zapojil sa aj nejaký slováčisko. Nepoznám ho osobne, no má moj hlas
Kindo, asi si to necital
Toto uz je judikat, od nasho najvyssieho sudu.
Podstatna je tam ale cast:
S uvedeným právnym názorom sa dovolací súd plne stotožňuje a aj podľa jeho názoru márne uplynutie 30 dňovej lehoty stanovenej na vybavenie reklamácie v § 18 ods. 4 zákona č. 250/2007 Z. z. nezakladá domnienku existencie reklamovanej vady a nároky zo zodpovednosti za takúto vadu má kupujúci len vtedy, ak vada objektívne existuje. Spotrebiteľom uplatnené právo zo zodpovednosti za vady je totiž dôvodné len za splnenia určitých predpokladov, a to že a/ reklamovaná vada je skutočne vadou, b/ vyskytuje sa u predajnej veci v dobe uplatnenia práva zo zodpovednosti za vady, c/ je takej povahy, ktorá je pre uplatnenie kupujúcim uplatneného práva vyžadovaná. Preto je nevyhnutné, aby sa súd vždy zaoberal samotnou existenciou vady, určením, či v konkrétnej veci ide o tzv. „reklamačnú vadu“.
A tento judikat zohladnuje nesplnenie predpokladu c/:
"samotný vznik týchto vád bol v príčinnej súvislosti s nesprávnym užívaním a údržbou motorového vozidla zo strany jeho užívateľa, zásahmi do vozidla výmenou odfukového ventilu za neoriginálny typ inej konštrukcie a do riadiacej jednotky vozidla."
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jednoducho nakombinovat funkcie viacerych appiek do jednej. Potom to chceme prepojit s jednym projektom, ktory mame v plane, ale o tom potom
edit: ak sa mi podari ta appka tak casom zacnem pridavat dalsie oblasti. Cely vychod by som chcel pokryt ale to tiez o tom potom.
https://www.adamsport.eu/panske-nohavice/directalpine-mountainer-tech-1.0-antraciteblack/
Pošlete, prosím, kalhoty k reklamaci k nám na adresu: Kateřinská 138, 46002 Liberec 17, společně s krátkým popisem závady a Vašimi kontaktními údaji. Podíváme se na to, takovéto poškození u našich výrobků rozhodně není běžné. Budeme Vás kontaktovat. Díky!
- Preco mi nezfucalo koleso, ked som vybral ventilok?
Odpoved:
- Zastavene vetry
Ale teraz vazne...Blbnem ja, alebo ta dusa?
P.S. Żubrówku k futbalu nepodávali...
Slovacisko Ivo vyhral novy bajk
https://www.podnikatel.cz/clanky/nova-pravidla-rusici-geoblocking-zacnou-platit-od-3-prosince-co-se-zmeni/
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://ekonomika.sme.sk/c/20955596/najvyssi-sud-reklamacie-treba-riesit-aj-po-lehote.html
V skratke .. podla toho rozsudku kupujuci nema pravo na vratenie penazi po 30dnoch, ale az ked predajca zisti, ze ide o skutocne reklamovatelnu vec. Ale slo o auto ..
tu je obchodny zakonnik a je v nom jasne nieco napisane ...
Toto uz je judikat, od nasho najvyssieho sudu.
Podstatna je tam ale cast:
S uvedeným právnym názorom sa dovolací súd plne stotožňuje a aj podľa jeho názoru márne uplynutie 30 dňovej lehoty stanovenej na vybavenie reklamácie v § 18 ods. 4 zákona č. 250/2007 Z. z. nezakladá domnienku existencie reklamovanej vady a nároky zo zodpovednosti za takúto vadu má kupujúci len vtedy, ak vada objektívne existuje. Spotrebiteľom uplatnené právo zo zodpovednosti za vady je totiž dôvodné len za splnenia určitých predpokladov, a to že a/ reklamovaná vada je skutočne vadou, b/ vyskytuje sa u predajnej veci v dobe uplatnenia práva zo zodpovednosti za vady, c/ je takej povahy, ktorá je pre uplatnenie kupujúcim uplatneného práva vyžadovaná. Preto je nevyhnutné, aby sa súd vždy zaoberal samotnou existenciou vady, určením, či v konkrétnej veci ide o tzv. „reklamačnú vadu“.
A tento judikat zohladnuje nesplnenie predpokladu c/:
"samotný vznik týchto vád bol v príčinnej súvislosti s nesprávnym užívaním a údržbou motorového vozidla zo strany jeho užívateľa, zásahmi do vozidla výmenou odfukového ventilu za neoriginálny typ inej konštrukcie a do riadiacej jednotky vozidla."