Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Cafte, idem kupovat nove plaste , aka znacka je OK? KENDA je OK? kolko palcove su vhodne na rekreačny XC?
Zobraziť komentár 20.07.2004 - 12:36:11
00
Ja mam Kendy Kinetics take cierne s modrymi pasmi na bokoch celkom fajn len tazke dost su lebo su bez kevlaru ale inak v terene drzia jak svina mna ani raz nesklamali ani raz som z nimi "neryzol" cv zakrute alebo pri brzdeni dost rychlo sa deru ale to robia ti kamene v sliskom svinskom blate sa dost zabijaju lebo si 2.1 a dost riedky dezen ma celkom dobru samocistiacu schopnost.Teraz akurat v sobotu mi odysiel zadny plast na maratone som si rezal 60 po takeh asfaltke som sutrami a dostal som šust riadne to bauchlo ale podopchal som to s papierom s musli tycinky a a 2 cm diera na kolese slapala dalsich 30Km Tak pekne sa suchol kamen po boku tam je akurat trochu oslabeny ten plast ako ne zeby nedrzal ale je tam najtensi a najhladsi .Ale terza sachystam tiez asi najskor na kendy mozno Kojoty uvidime ale uz kevlary:A taktiez za tu cenu tie plaste boli nejakych 370SK (Assi nepamatam presne(Alebo 470,assi nje))
Zobraziť komentár 20.07.2004 - 22:47:52
00
Hladal som dlho nieco na XC a po dlhom hladani som nasiel to, co mi celkom vyhovuje. Vpredu - Hutchinson 2,0 a vzadu - Schwalbe Albert sport 2,2 obe s dusou vo vnutri.
Predna skvele vedie stopu v terene, v bahne sa ihned nabali, ale da sa to zvladnut. Vacsinou jazdim nasuchu. Aj ked nie je kevlarova ma velmi nizku hmotnost. Nie je obzvlast chranena proti prerazeniu, ale doteraz som mal stastie. Zadna ma slusny valivy odpor, ale v terene by som ju nevymenil za nic - skvele zabera a malo kedy presmykne a blato sa na nej neudrzi dlho, pokial neslapes v mastnej hline, kde konci kazdy dezen.
Kazdemu, kto sa ma pyta odporucam znacku Schwalbe - vinikajuca vo vsetkych testoch so skvelou ochranou proti prerazeniu behuna a bokov plasta. Viac mozno na www.schwalbe.com
Zobraziť komentár 22.07.2004 - 11:23:48
00
S tymi Schwalbe mas pravdu, na krose mam Schwalbe marathon xr a nikdy, opakujem nikdy som nemal lepsie plaste. A to som mal uz ritchey, continental, IRC, michelin atd,atd. Len ten prajs.( 1300sk)
Zobraziť komentár 08.08.2004 - 19:37:18
00
keyboard_arrow_up