mozno si uvedomil ze sa tu potencionalny zlodej moze doslova krmit informaciami kto ma aky bajk a kde byva. Strava toho tiez dost povie. jemu nahodou neudrbali za posledny cas dva bajky? lebo viem ze niekto mal v podpise Jednorozca /asi cannondale/ a ze uz nie je...resp nieco take
Hack3r moj jednonozec zmyzol este 2015 v praci, tam to bola praca byvaleho a uz byvaleho zamestnanca, dokonca ich aj vymakli a jedneho chytili, ale biky a ine veci co mali na rovasi uz boli v prdeli. Ja som mal stastie, zamestnavatel ma odskodnil.
Preto na Strave a tu nemám žiadne výjazdy verejné, žiadné GPS súradnice s fotkami, žiadne verejné segmenty. Áno, z internetov sa dá všetko vytiahnuť, ale zatiaľ ma na netrápi...
sakra toto ma mrzi - aj ked osobne ho nepoznam. no pisal aj nieco o tom ze serie na bike a zacne znova s turistikou - ale vraj si do jari rozmysli - tak uvidime
na strave mam nastavene aby orezala start a ciel - da sa nastavit rozna vzd. dal som taku aby to pokrylo pol sidliska. tiez sa mi nepacilo ze je vidiet odkial kam ten bike chodi koli "stopovaniu".
Gusto0 : ono to je toho viac .. napr. gps suradnice v "co mi priniesla postarka" je len vrchol ladovca /a to podporuje samotne forum, ze ano/. Kto chce, dohlada dnes spustu veci o kazdom.
mozno to niekto pozna, ja som o tom nevedel: https://trailhead.rockshox.com/en/search/ Zadate SN vidly a ukaze vam detaily. Cislo po T je rok vyroby, napr T6 je 2016 atd.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v strave sa zadat adresa a nejaku vzdialenost od domu ti to nezaznamenava pri aktivitach
Ale ze sa Vlado zrusil som veru nepostrehol.V poslednej dobe dost ludi z tej "skalnej" komunity poodchadzalo
sa tu na niekoho nas..al a zrušil učet... ani sa mu nečudujem , tiež som to chcel raz urobiť....
ked ho pojdem pozreť, pozdravím ho od vás
socialny inziniering v praxi, ak to tak skutocne bolo
Preto na Strave a tu nemám žiadne výjazdy verejné, žiadné GPS súradnice s fotkami, žiadne verejné segmenty. Áno, z internetov sa dá všetko vytiahnuť, ale zatiaľ ma na netrápi...
na strave mam nastavene aby orezala start a ciel - da sa nastavit rozna vzd. dal som taku aby to pokrylo pol sidliska. tiez sa mi nepacilo ze je vidiet odkial kam ten bike chodi koli "stopovaniu".
Volodka Vas inac vsetkych pozdravuje a tesi sa na Vas