a nespada toto nahodou pod GDPR,ze takyto web to len umoznuje,toto je tiez vlastne porusenie zakona,nie?
Nie je... Tento web nezhromažďuje a nespracováva osobné údaje. Nikto tu nemusí zadávať svoje pravé meno, dátum narodenia, rodné číslo, bydlisko, vierovyznanie, veľkosť ciciny, aké auto má a kde s ním parkuje... Kto to sem dáva, to robí dobrovoľne, s rizikom, že údaje sú verejné a potencionálne môžu byť zneužité.
uz som to spomenul v teme o praci v cykloobchodoch....tie platy tam su az vysmesne podla mna. iba ze by boli taky naivny a cakaju ze absolvent im zdvihne uroven marketingu
JoKo a to ty odkial vies ze nezhromazduje udaje? co si ty nejaky webovy administrator mtbikera nebud taky naivnucky, mas na to vek
Nevidíš plat, nevidíš, čo som napísal - internetový doktor by sa už mal nad sebou zamyslieť! Osobné údaje na tomto webe nie sú povinné, tak ak ich nemôžu zhromažďovať. A kto si ich zverejní, nech sa nečuduje.
no ten kto pisal ten clanok musel byt but sfetuvany alebo na praskoch: stylizacia toho clanku je jeden hnoj .... hentak sa pracovne ponuky nepisu, snad to nebol niekto z tych Oslan,lebo naozaj potrebuju niekoho s tou profi slovencinou ... howgh
JoKo a ty si daj poobedny spanok a uz ma neotravuj,snad Ti to pomoze
Aké prekvapenie. Na Cannondale Rush /deduško/ je stredové závitové puzdro naopak takže ľavá miska sa montuje napravo. Týmto inžinieri chceli vo zvýšenej miere zamedziť pripadnému povolovaniu alebo.....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie je... Tento web nezhromažďuje a nespracováva osobné údaje. Nikto tu nemusí zadávať svoje pravé meno, dátum narodenia, rodné číslo, bydlisko, vierovyznanie, veľkosť ciciny, aké auto má a kde s ním parkuje... Kto to sem dáva, to robí dobrovoľne, s rizikom, že údaje sú verejné a potencionálne môžu byť zneužité.
JoKo a to ty odkial vies ze nezhromazduje udaje? co si ty nejaky webovy administrator mtbikera
Moznost dat si termin na rok 10.000 a ide to este dalej.
Alebo rok 1
1% a presun o 9999 rokov - to je nadhera.
https://www.aktuality.sk/clanok/646677/foto-skody-po-silnom-zemetraseni-na-aljaske/?utm_source=pokec.azet.sk&utm_medium=box-magaziny-aktuality&utm_content=clanok1
JoKo a to ty odkial vies ze nezhromazduje udaje? co si ty nejaky webovy administrator mtbikera
Nevidíš plat, nevidíš, čo som napísal - internetový doktor by sa už mal nad sebou zamyslieť! Osobné údaje na tomto webe nie sú povinné, tak ak ich nemôžu zhromažďovať. A kto si ich zverejní, nech sa nečuduje.
JoKo a ty si daj poobedny spanok a uz ma neotravuj,snad Ti to pomoze
" jazykové znalosti
Slovenský jazyk – expert slovom aj písmom"
https://www.aktuality.sk/clanok/646677/foto-skody-po-silnom-zemetraseni-na-aljaske/?utm_source=pokec.azet.sk&utm_medium=box-magaziny-aktuality&utm_content=clanok1
To by ma zaujimalo, či je medzi tym zemetrasením a týmto nejaka suvislost:
https://tech.sme.sk/c/20974292/zvlastne-seizmicke-vlny-sa-prehnali-celym-svetom-nevedia-ich-pricinu.html
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/stredove-zlozenia/bb30/fsa-redukcia-z-bb30-na-zavit-73-mm.html
FSA redukcia z BB30 na závit BSA, 73 mm
30,99 €