boli ste niekto v tom areali co je ako pevnost Boyard pri Zlatych pieskoch? oplati sa tam ist?
mame tam mat nejaku firemnu "vianocnu" party, no ja som sa skor tesil na poriadnu mega veceru a neobmedzeny alkoholovy budget, a zrazu prislo toto :/
jeden kolegov kamos si tam raz zlomil zapastie.
Vsetky tri mali licenciu udelenu len tento rok a Julka si ju, zda sa, vybavila len preto, aby mohla ist na glavecer Zlaty pedal. V kazdom pripade Privara a ludia z jeho okolia asi uz uplne stratili sudnost a snazia sa tuto "hodnotnu" aktivitu udrzat pri zivote umelo a za kazdu cenu. Radsej keby to zrusili.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Za mňa -
a chlapci, neposerte to ako minule
https://www.mtbiker.sk/forum/post1316025.html#p1316025
hned ujo cislo 2
mame tam mat nejaku firemnu "vianocnu" party, no ja som sa skor tesil na poriadnu mega veceru a neobmedzeny alkoholovy budget, a zrazu prislo toto :/
jeden kolegov kamos si tam raz zlomil zapastie.
MISS CYKLISTIKY 2018 (hlasujte do nedeľu 16.12.2018 - 23:59 hod.)
Zoradil som to podľa dátumu vydanie licencie Slovenského zväzu cyklistiky (licencia je podmienka účasti v súťaži Miss).
Laura Debnárová 18 rokov /dátum vystavenia licencie 29.1.2018/ - pretekárka Cys-Akadémia Petra Sagana
Kristína Madarásová 19 rokov /dátum vystavenia licencie 13.2.2018/ - pretekárka BMX MAD STYLE RACING
Júlia Lengvarská 24 rokov /dátum vystavenia licencie 9.8.2018/ - pretekárka Bike Team Spiš
Alena Diabelková 23 rokov /dátum vystavenia licencie 16.11.2018/ - asistent manažéra Cyklistický klub Koloseo Bratislava
Karina Orálková 28 rokov /dátum vystavenia licencie 22.11.2018/ - asistent manažéra CK Banská Bystrica
Hanka Rybárová ... rokov /dátum vystavenia licencie ..../ - asistent manažéra, tréner Cyklistický klub mestský športový klub Kežmarok
No a pretekárky sú tam tiež reálne len 2 tu ďalšiu som našiel "až na jedných pretekoch" SZC... škoda že nemajú chuť sa zapojiť aj ďalšie ...
4. Obľúbený nápoj: Proteín
4. Obľúbený nápoj: Mattoni jemne perlivá
5. Obľúbená činnosť: upratovanie
10. Čo je podľa Teba na cyklistike najkrajšie?: bicyklovanie