Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
Ale pozrel som spravy, tak v Lamaci pre suvislu vrstvu snehu nepremava asi 5 autobusov. Vyzera, ze je fakt kalamita. Vsak ono v januari kto by cakal, ze nasnezi.
lapaloma : zimne asi nemaju, ale myslim, ze MHD ma vynimku. Skor sa obavam, ze to co maju je total zjazdnene, aspon podla roznych naznakov ludi, co obcas nieco napisu z prostredia MHD
Ale pozrel som spravy, tak v Lamaci pre suvislu vrstvu snehu nepremava asi 5 autobusov. Vyzera, ze je fakt kalamita. Vsak ono v januari kto by cakal, ze nasnezi.
Bol som poobede pozrieť na chalupu pri Záhorskej Bystrici. Auto v servise, na bicykel som si netrúfol, tak mestskou dopravou. Prvý autobus mal problém odísť zo zastávky Hroboňova smerom do mesta, usilovne tam vyblikával, ostatné nakladali-vykladali cestujúcich v pruhu pre autobusy. Druhý autobus v Lamači pri Lidli smerom do mesta zadnou častou v priekope.
Vtedy som si uvedomil, že cesta do Záhorskej Bystrice je vysolená, čierna, ale v smere do Bratislavy biela.
O dve hodiny ma zobral sused autom do Dúbravky. Cesta po kruháč pod krematórium stále biela, už zľadovatelá, smerom do Záh. Bystrice posolená. Pred kruháčom mal sused problém ubrzdiť, ABS-ko usilovne makalo. Okolo Borov, bývalého Technického skla až po obratisko električiek bola cesta v pohode zjazdná.
Ja som sa autom smykal uz predvcerom, boli take miesta. A predtym na peso som sa skoro zlozil na zladovatelom retarderi na ceste na prechode. Vcera to bolo lepsie, lebo uz bolo vidno, ze sa bude smykat .. hradza inak paradna vcera vecer. Nasnezilo sice, ale nebol skoro odpor snehu a nikde nikto. Jeden cyklista a jedna macka. Akurat uz na konci Jaroveskeho ramena, ci ako sa to tam vola ako je bufet (dalsie je obratka) to bolo povascine total vyfukane a cast hradze, kde sa asfaltom ide dole uz sa smykalo. Cely ten kus som radsej ked sa dalo , po snehu pri okraji. No a pri obratke som si povedal, ze na dolnej casti bude sneh, tak idem tade, zbehol som dole a tam ciernota. Reku , ze skusim nohou a rychlo som sa pratal odtial prec .. cisty lad .. vyzeralo to, ze to odhrnuli , ale muselo sa to tam topit a zamrzlo to.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vsak na vychode nic nie je
dnes podvecer
dnes podvecer
AJ ja som s tej istej republiky. Vietor síce fúkal parádny do toho -1,5°C ale
Dnes som šupol prvé tohtoročné kilometre
Bol som poobede pozrieť na chalupu pri Záhorskej Bystrici. Auto v servise, na bicykel som si netrúfol, tak mestskou dopravou. Prvý autobus mal problém odísť zo zastávky Hroboňova smerom do mesta, usilovne tam vyblikával, ostatné nakladali-vykladali cestujúcich v pruhu pre autobusy. Druhý autobus v Lamači pri Lidli smerom do mesta zadnou častou v priekope.
Vtedy som si uvedomil, že cesta do Záhorskej Bystrice je vysolená, čierna, ale v smere do Bratislavy biela.
O dve hodiny ma zobral sused autom do Dúbravky. Cesta po kruháč pod krematórium stále biela, už zľadovatelá, smerom do Záh. Bystrice posolená. Pred kruháčom mal sused problém ubrzdiť, ABS-ko usilovne makalo. Okolo Borov, bývalého Technického skla až po obratisko električiek bola cesta v pohode zjazdná.
https://ocs-pl.oktawave.com/v1/AUTH_3a643e26-c87c-4d62-bb73-df9f52832457/wordpress/2019/01/10000000_780610188947833_4402371888768026559_n.mp4?_=1