Parada .. to sa asi uz nedostanem do prace .. ale este nech pockaju, aby dobre nasnezilo a mozu zacat. Rovno ich tam povesaju na nove mostne piliere, ti co chodia do prace
lapaloma : no to asi tazko .. a mat homeoffice v BA nie je ziadna vyhra
Co znamena byt Bratislavcan a nie Blavak /vazne sa pytam zo srandy / ? Este stale plati, ze musi byt narodeny v BA a ovladat nemcinu,slovencinu a madarcinu ? Ci uz sa podmienky zmiernili ?
init: a v com MHD pomoze ? Ked zavru Mlynske Nivy, zjazd z mosta, kruhac pod mostom ? To uz rovno mozem peso
bola idea, ze vnziknu BUS pruhy...v Autoslave pri sucasnom KDI zrejme vec nemyslitelna (kedze sa im uz mnohokrat uspesne poradilo zablokovat riesenia pre MHD z dovodu ze by to obmedzilo IAD), ale rad sa necham prekvapit
lto Su rozne verzie, ale tu, ktoru si uviedol je podla mna uz zastarala a zbytocne krivdi ludom, ktori sa do mesta pristahovali a maju ho radi.
V podstate su 2 moznosti ako sa stat Bratislavcanom:
1. Narodis sa v Bratislave (nemusis mat trvaly pobyt),
2. Zmenis si trvaly pobyt na adresu v Bratislave a mas kladny vztah k mestu a zivotu v nom napriek jestvujucim negativam, ktore ma aj tak kazde mesto nejake.
Blavak je ten, ktory sice trvaly pobyt v Bratislave ma, ale nema k nemu ziadny (hlavne absentuje pozitivny) vztah a musi kazdy vikend vypadnut tam, odkial pochadza.
Tretou kategoriou su cezpolni, ktori byvaju v Bratislave v podnajme, bez ohladu na to, ci maju k mestu kladny vztah alebo nie.
Podla mna, home office(HO) je super. Vidis na Waze zapchy...das si HO, nechce sa ti vstavat...das si HO, si prechladnuty a nechces si minat PN...das si HO.
init : hej, kvoli zapcham, ale je dobre vyjst a byt medzi ludmi, inak skoncis ako zeny na dlhej materskej .. ale problem je skor v tom, ze posledne asi 2-3 roky, co je hypotekarny boom, niekto rekonstruuje byt bud v, alebo nedaleko (ten naposledy dokatoval novo spravene steny na schodisku, vytah, atd., to este na najblizsej schodzi co bude isto za 5 rokov najskor pripomeniem), pod oknami ti hucia besni kabelkovi psi, uz sa nevenci jeden, ci dva, uz je moda mat cely krdel .. do toho ta otravuju domace zvierata, bud chcu zrat, alebo hrat sa, a tak podobne
Podla tvojej definicie som Bratislavcan uz nejake to desatrocie a to Staromestan, ale pozitivny vztah k mestu som asi uz stratil, tak som asi uz len bezBratislavcan . To uz nie je Bratislava, ale Blava. Asi pred par rokmi potom, co ho zacali znasilnovat vselijaki odkundesi. A vyslovene negativny vztah mam k vsetkym rozkopavacom mesta, ktori su istotne najati blavakmi
Pravda, netreba to s tym home office-om prehanat. Obcas sa treba ist aj socializovat, aby clovek nezvlcel. V nasom baraku nastastie presli prerabky pomerne rychlo a je tu relativny klud ak neratam obcasny krik deti a stekot psov. Nieco podobneho (hluk) by ma vsak cakalo aj v open space-e , takze ci som doma alebo v praci, na hlave nesmu chybat uzavrete sluchadla. Esteze nemam domace zvierata v byte
Tak malo ti stacilo na statenie pozitivneho vztahu k celemu mestu? A pritom zodpovedna za sucasny stav je len mala hrstka ludi.
Asi nie .. moc ludi tu je. A vacsine blavakov .. plno snehu, furt tu fuka, zima je tu .. kto by tu chcel byvat .. ja som doma skoro vsade na Slovensku. Okrem Šale, Dunajskej Stredy a Kysuc
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
edit: o moste https://www.topspeed.sk/pristavny-most-oslavuje-35-rokov/15508
Co znamena byt Bratislavcan a nie Blavak /vazne sa pytam zo srandy
bola idea, ze vnziknu BUS pruhy...v Autoslave pri sucasnom KDI zrejme vec nemyslitelna (kedze sa im uz mnohokrat uspesne poradilo zablokovat riesenia pre MHD z dovodu ze by to obmedzilo IAD), ale rad sa necham prekvapit
V podstate su 2 moznosti ako sa stat Bratislavcanom:
1. Narodis sa v Bratislave (nemusis mat trvaly pobyt),
2. Zmenis si trvaly pobyt na adresu v Bratislave a mas kladny vztah k mestu a zivotu v nom napriek jestvujucim negativam, ktore ma aj tak kazde mesto nejake.
Blavak je ten, ktory sice trvaly pobyt v Bratislave ma, ale nema k nemu ziadny (hlavne absentuje pozitivny) vztah a musi kazdy vikend vypadnut tam, odkial pochadza.
Tretou kategoriou su cezpolni, ktori byvaju v Bratislave v podnajme, bez ohladu na to, ci maju k mestu kladny vztah alebo nie.
Podla mna, home office(HO) je super. Vidis na Waze zapchy...das si HO, nechce sa ti vstavat...das si HO, si prechladnuty a nechces si minat PN...das si HO.
Podla tvojej definicie som Bratislavcan uz nejake to desatrocie a to Staromestan, ale pozitivny vztah k mestu som asi uz stratil, tak som asi uz len bezBratislavcan
Tak malo ti stacilo na statenie pozitivneho vztahu k celemu mestu?