Brat aj otec su zubari, mama dentalna hygienicka. A pri zuboch plati jednoducha vec a to, ze ciste zuby sa nekazia.
No a este je druha celkom zavazna vec, ze nie vsetci zubari, su dosledni pri prehliadkach. Casto sa stava, ze pride klient od ineho zubara "ja nemam ziadne kazy" brat mu urobi rontgeny a na monitore im ukaze, kde vsade maju kazy, ktore si ich zubar nevsimol, alebo nechcel vsimnut. Ludia sa cuduju ako je to mozne...
No a to s tou genetikou je tiez bullshit. Vsetci moji stari rodicia okrem deda, mali totalne protezy od nejakych 40 rokov... A ja nemam ani jednu plombu a ani neviem ako boli zub. Podobne je na tom aj brat.
Poslanec je reprezentat statu /bez ohladu na konkretnu osobu/, nejde o zarobok. Aj ked vlastne, poslanecka praca by nemala byt platena. Len rozne podobne vyhody + naklady na vykon a pod.
Kedy zacneme riesit co a ako robia poslanci - to je problem. Nie to kolko za to beru. Naklady na existenciu Narodnej zrady su len zrnkom v porovnani s nakladmi na sposobene skody. Cest vynimkam - negeneralizujme, su tam aj tako co sa snazia.
Riesit mozes, nevyriesis nic .. zle si inak pochopil, co som napisal, neriesim to, len som vyjadril svoj nazor v suvislosti s niecim, co vlastne nema zmysel riesit, len som si neuvedomil, ked som to pisal a rozoberat to uz je mimo temu , to sa riesi inde . Cely problem je aj tak inde, len to by museli ludia pripustit a podla toho konat. Tak sorry za zbytocny prispevok.
dusevna prezentacia po tom, co ho zrazil zozadu ked predbiehal z pravej strany kde nebolo miesto a padol do nadrze...vlastne podobne ako na MTB maratonoch
No k tomu predbiehaniu. Ked idem ako snek, tak sa uhnem napravo a neblokujem lepsich. Uplne najlepsi su borci, ktori v strmom kopci zosadnu a neuhnu sa nabok, ale tlacia bike v najlepsej stope... Hlavne ze ma jednoprevodnik ako Schurter. A fakt ma udivuje, kto vsetko si trufal na strednu trat napr. na Dubnicaku. To je aj jeden z dovodov preco nejak extra maratony neoblubujem.
Na maratony som prestal chodit, aj ked toto nebol hlavny dovod, ale jeden z viacerych (bezohladnost, strata sudnosti a chorobna premotivovanost). Kazdopadne na tom videu isiel chlapik v pravej stope a vlavo bolo priestoru a priestoru na obiehanie. Nejaky retardovany Slovak ho sundal zo zadu zprava a padol do tej nadrze a este mu tam zacal nadavat...
Možno by pomohla lepšia osveta pred pretekmi a na letákoch. A hlavne nedať prvý kopec 2km po štarte. Keď sa zbiehajú z tratí tak s tým sa dá ťažko niečo urobiť. A hlavne má ísť o zábavu a zapretekat si . Nie si honit ego na 6000e biku. V pondelok sa ide do práce 😀
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No a este je druha celkom zavazna vec, ze nie vsetci zubari, su dosledni pri prehliadkach. Casto sa stava, ze pride klient od ineho zubara "ja nemam ziadne kazy" brat mu urobi rontgeny a na monitore im ukaze, kde vsade maju kazy, ktore si ich zubar nevsimol, alebo nechcel vsimnut. Ludia sa cuduju ako je to mozne...
No a to s tou genetikou je tiez bullshit. Vsetci moji stari rodicia okrem deda, mali totalne protezy od nejakych 40 rokov... A ja nemam ani jednu plombu a ani neviem ako boli zub. Podobne je na tom aj brat.
čo na toto hovoria dentisti?
https://www.panasonic.com/cz/consumer/pece-o-telo/pece-o-dutinu-ustni/vyplachovace/ew-dj10-a503.html
kto najde tuto stolicku
napravo od toho sutoku malej a velkej rieky, cast za tou nakladnou lodou s pieskom, alebo co to je
inak vsimnite si autobus na tom velkom kruhaci, co tam saskoval
kto najde tuto stolicku
Toto je sialenost. Super zabava na letisku, ked mas meskanie
https://www.thejournal.ie/five-women-die-in-polish-escape-room-fire-4424549-Jan2019/