init: neviem ci som ITckar, skor asi nie
kvakob: nj, tusil som to .. kvoli tebe som musel otvorit google a skratit si zase zivot o minutu .. ale bajkovy batoh, co je drahsi ako Deuter .. co povazujem za spicku, to ma pozlatene nite ? .. jaj, to asi ta pistalka .. ja ju inak nechcem, nemam rad pistalky, ale vraj musim mat
lto No v profile to mas tak.
Len som sa divil, ze preco si to rovno negooglil (ten EVOC) .
Profil znesie vela .. ale je tam aj nieco naviac
Neguglil .. lebo to uz nemozem ani vidiet , uz nechcem nic guglit, mam nagugleno na 10 rokov dopredu. A s guglom je to ako s kavou. Vies, ze by si nemal, ale nemozes si pomoct
A aj tak, z hladiska celkovej efektivity je googlenie ten menej efektivny sposob.
kvakob: aby som nebol zle pochopeny, nie minuta zivota kvoli vyhladavaniu, ale kvoli guglu
randy: pisem si do h-TODO listu .. hejtovat pistalkarov
ledavi: cakal som, kto prvy zisti, preco potrebujem pistalku ... jo, je to tak
init: a nieco veselejsie
A software QA engineer walks into a bar.
He orders a beer. Orders 0 beers. Orders 99999999999 beers. Orders a lizard. Orders -1 beers. Orders a "ueicbksjdhd".
First real customer walks in and asks where the bathroom is. The bar bursts into flames, killing everyone.
Ledavi : mna na tom zaujalo to, ze mu nasli doping, pricom bol sam v svojej kategorii ale hlavne , ze skonstatovali, ze to bolo zrejme z dakeho masa. No, povedal by som, ze asi naozaj, ale potom je otazka, co to za maso clovek moze zrat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kvakob: nj, tusil som to .. kvoli tebe som musel otvorit google a skratit si zase zivot o minutu
https://www.decathlon.sk/plastova-pistalka-cierna-id_8027254.html
Profil znesie vela
Neguglil .. lebo to uz nemozem ani vidiet
A aj tak, z hladiska celkovej efektivity je googlenie ten menej efektivny sposob.
kvakob: aby som nebol zle pochopeny, nie minuta zivota kvoli vyhladavaniu, ale kvoli guglu
randy: pisem si do h-TODO listu .. hejtovat pistalkarov
Ideš na cyklonarez?
init: a nieco veselejsie
A software QA engineer walks into a bar.
He orders a beer. Orders 0 beers. Orders 99999999999 beers. Orders a lizard. Orders -1 beers. Orders a "ueicbksjdhd".
First real customer walks in and asks where the bathroom is. The bar bursts into flames, killing everyone.