Mozno ta chyti novy album, zatial to vyzera na poriadny temny doom (niezeby do teraz hrali vesele tancovacky), ale po tej pauze a smrti Aleah sa to asi niekde ukaze.
Odbocim od hlavneho prudu.
Jeden z tych albumov,co si pustim predtym ako neznamu vec a po chvili zistujem,co to hra.Energicky mix batucada a elektroniky.
No mna prave novy swallow trochu sklamal, po tolkych rokoch som cakal viac.
Toto ma trochu nudilo, ale este skusim viac napocuvat, mozno tam nieco objavim.
Mam radsej tie ich death-doomove polohy, v tom zanri boli lepsi.
Ale zato heike sa aj mne paci.
Trochu ambientu co robi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
RIP Julia.
A som velmi zvedavi na novy swallow the sun, ako sa s tym popasovali (za par dni bude vonku).
Este mi neda nepridat, toto vzniklo na jej pamiatku.
...Swallow The Sun ma zatiaľ moc neberie.
Este dam jednu s hostovackou Micka z antimatter.
A ešte koncertík....
Jeden z tych albumov,co si pustim predtym ako neznamu vec a po chvili zistujem,co to hra.Energicky mix batucada a elektroniky.
telecaster a les paul na jednom podiu,
EDIT:
nieco aj pre honicov
Nejake objavy z uplynulych ME v krasokorculovani
A take pokojnejsie
Nový album When a Shadow Is Forced Into the Light ujde, aj keď trocha zmena štýlu. Pripomenul mi Insomnium - Winter's Gate.
No ale Heike sa mi zalúbila.
Celý Sovran je dobrý.
Toto ma trochu nudilo, ale este skusim viac napocuvat, mozno tam nieco objavim.
Mam radsej tie ich death-doomove polohy, v tom zanri boli lepsi.
Ale zato heike sa aj mne paci.
Trochu ambientu co robi.