Už sa blíži 19 hodina, tak už čakám na lucku- in príspevok dňa, ako babka na Esmeraldu
a aby som nebol úplne OT, prišla mi podpis kartička SKY aj s nejakými škorpióni na skúšku, ale zas chyba lávky, oni mi poslali vrchárske a ja potrebujem minimálne špurtérske no nič, keď nechce schudnúť Peťo na GC musím aspoň já do tých handričiek
dobre vediet chlapci o tych 5.10 .. zvazoval som kupu len sa mi zdala byt zabita cenovka takze dotrham body co mam teraz a kupim asi nieco lacne turisticke z decathlonu na skusku co nebudem lutovat ak znicim za sezonu
Prepadnuta pata
v podrazke je miesto nejakej normalnej vyplne len klasicka mriezka ktora je v botaskach od cinanov za 15e a pri chodeni sa za chvilku sama zborti do seba
ako je to teraz netusim to sa mi stalo zhruba nejake 2 roky dozadu ale tym u mna skoncili
Mam ich uz 2 roky a este len zacinaju mat znamky opotrebenia. Ale nerobim v nich ziadne brutal zjazdy a pedale tiez nemaju ostre piny, to tiez nieco urobi. Tie co maju ostre sroby, tak by ich znici asi raz tak rychlo. Urcite pojdem do nich znova, kedze sa daju vo vypredajoch kupit lacnejsie ako ostatne. A co som tak skumal, tak vsetky flat boty, co aspon za nieco stoja su este drahsie. Zaujali ma v testoch ion rais, ale kedze ich nemam kde vyskusat ako sedia, tak zase kupi 5.10
Mam dvojo 5.10 freerider a som veľmi spokojný užívateľ. Jedny sú asi 3 ročné, druhé som kúpil len minulé leto tak neviem, ako budú odolné. Tie staršie Dostali blato aj vodu a veľa chodenia peši. No a jazda je na môj pocit lepšia ako shimano am41, ktoré sa po 4 rokoch rozpadli.zatial mínus je ze rýchlo nasiaknu vodou a dlho schnu.. A možno ich len slabo používam
pri 5.10 zalezi aku presne podrazku ma konkretny model
Freerider som tiez preslapal ani nie za sezonu, ale Stealth S1 podrazka mi na Freerider EPS aj Impact drzi super aj po 2 rokoch
Stealth Mi6 je podla mna prilis makka, aj relativne tupe piny ju rychlo rozsekaju, ale zase drzi na pedali ako prilepena
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a aby som nebol úplne OT, prišla mi podpis kartička SKY aj s nejakými škorpióni na skúšku, ale zas chyba lávky, oni mi poslali vrchárske a ja potrebujem minimálne špurtérske
smiem vediet odkial a za kolko?
Laro kolokram mal cez vikend 10% dole na vsetko, 178e to vyslo.
Aký problém bol s nimi ?
Prepadnuta pata
v podrazke je miesto nejakej normalnej vyplne len klasicka mriezka ktora je v botaskach od cinanov za 15e a pri chodeni sa za chvilku sama zborti do seba
ako je to teraz netusim to sa mi stalo zhruba nejake 2 roky dozadu ale tym u mna skoncili
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
Freerider som tiez preslapal ani nie za sezonu, ale Stealth S1 podrazka mi na Freerider EPS aj Impact drzi super aj po 2 rokoch
Stealth Mi6 je podla mna prilis makka, aj relativne tupe piny ju rychlo rozsekaju, ale zase drzi na pedali ako prilepena