mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
posledný komentár: 22. 11. 2025 o 21:37
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 12:31
zihadlo 5 to je este dual airka.. ked sa s nou dobre pohras tak spapka aj slimaka a slimak sa slizi dalej
patrona sa otaca ako ma, ta drazka v spodnej casti sa uzatvara, ale lockout bohuzial nefunguje
http://bikerumor.com/wp-content/uploads/2010/08/rockshox-motion-control02.jpg
ale v podstate ak to dobre chapem... ak dam 123ml tak budem citit lickout dajme tomu po 1cm zdvihu... ak 133 tak ho budem citit okamzite... dobre tomu chapem? proste pokus omyl?
ja som to robil sposobom, srobovak pozrem ako vysoko je hladina prirovnam k dlžke patrony.. ideálne ked je olej aspon 5mm vyššie ako je dlhá patrona ,aby spodný uzáver locku bol ponorený v oleji
a oderaz si servisujem úz aj vidlu sam...
Ktory by si potreboval?
Polo Ktory spacer by si potreboval?
da sa to zmenit interne (servisom ako pises), ale jedoduchsie pre teba asi bude ak si niekde najdes s naladenim MM