Ako píše "Hack3r". Foto pre širokú verejnosť cenzúrujem, z historického hľadiska je všetko tak ako má byť, až na nejaké drobnosti, ktoré by skúsení borci určite našli a za ne by mi dali "po paprčiach". Napriek tomu si myslím, že na modeli je dosť detailov, ktoré stoja za zhodnotenie aj keď fotky sú biedne. V komentároch zistíš, že v ľudoch vzbudzujú vášne už len fotografie modelu stroja. Riešim to radšej takto ako vysvetľovať, že naozaj nie som sympatizant žiadnej ideológie.
Vytiahnem z mojej knižnice nejakú knihu z druhej vojny a haháče su všade kde vtedy boli. Fotky z Googlu jakbysmet a všetko je určené pre širokú verejnosť. Nemcom už z tej ich minulosti občas hrabe. Mal si to tam nechať a nikomu by to nevadilo - takto tá machuľa na chvoste bije do oči (mne).
Vďaka páni. Plne s vami súhlasím. Vyzerá trochu akoby vyšiel práve z hangáru po prerobení na zimnú kamufláž. Skúšal som všeličo ale vždy som mal problém že som to prestrelil a nepôsobilo to ako celok dôveryhodne. Treba to proste trénovať ako všetko. Ak človek spraví jeden dva modely za rok tak ten skill chýba. Preto som zostal pri ľahkom shadingu (fotky ho zrušili), washi, nejaký prach, jemné odymenie airbrushom to sa dá ako základ.
Dosť by tomu pomohol plesniving (tuším mottling sa tomu hovorí?), proste vyšisovanie. Ak tam je ale foťák ho zrušil, tak akoby som nič nehovoril. Foťák dokáže veľa vecí zrušiť.
No práve toto robím na záver po nafúkaní základu kamufláže tak, že rozbijem tie "panely" o stupeň zosvetleným odtieňom (ja to volám shading) danej farby (biela v tomto prípade je jasná) ale robím to naozaj jemné aby z toho nebol dalmatínec. Neviem to však zachytiť na foto, možno je to aj tým matným lakom lebo po ňom je ten povrch taky "zaprášený". Polomatný lak ma zlobil tak používam v kombinácií s matným. Ten polomatný samotný zostával "lepkavý" celú večnosť. Asi daň za "nesmradové" farby.
Podložka bola z núdze cnosť. Nenašiel som doma nič lepšie. A tej knihy sa neboj, to sa číta samé. Za pár dní bolo po všetkom, podobne ako Musashi, ktorá má ešte viac strán
Každé auto má vo vnútri digitálny chip, z ktorého je zospodu vytiahnutá dioda. Označil som na aute. Na dráhe pred každou odbočkou je tiež dioda. Každý pretekár má svoje auto spárované s ovládačom, dáš povel autu, nech sa preradí do druhej dráhy, dioda nasníma diodu a jazýček na dráhe sa prepne, prevedie auto do vedľajšej dráhy. Na dráhe vyznačené šipkami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Model aj fotky.
Prinesiem aj palivo
US Coast Guard
1936
1:72 Special Hobby
Zopár vecí nevyšlo podľa predstáv. Asi top- okienka pasžierov sú streknuté čiernou. Z neznámeho dôvodu všetky popraskali
uz mas hotove vlaciky ked riesis autodrahu?