dartmoor Tieto Fox rukavice boli pre mna obrovske sklamanie. Po modeli z roku 2011, ktory mi vydrzal hadam 4 roky (asi by vydrzali aj dlhsie, ale znicil som ich v garazi, mal som ich na 95% vsetkych vyjazdov) som kupil minuly rok vo Fox shope tieto iste ako ty a to sa neda ani porovnat. Nosil som ich velmi malo a teraz uz sa prsty paraju, velcro nedrzi, su nepohodlne. Ale hadam s nimi budes mat vacsie stastie (dirtpaw vlavo)
robo96 pred x rokmi boli trosku inak site. mne tiez sedeli lepsie... teraz tieto ked som nasiel totozne na ebay za 6 dolcov tak som ich zo srandy objednal nech to porovnam... ale predpokldam ze je to presne to iste co je teraz dostupne u nas... a ani by som sa necudoval keby to boli len akoze FOX
Tomingo tiež som riskol a neľutujem. pekné spracovanie a vyzerá že ozaj carbon. váhu som ja neriešil len estetiku a materiál. nedávno som objednal druhý držiak. ja som ale vzal lesklé
mipro ano, pohybuju sa tu fejky, aj tu na bazare sa predavaju. Presne model 2011 ako som mal ja si neter objednala z miestneho bazaru. Boli jej velke tak som si ich zobral a to bola cista cina, tie gumove casti poodpadavali behom mesiaca a tiez sa zacali hned parat, aj material bol uplne iny ked som ich porovnal s mojimi. Mna najviac mrzi, ze ked som bol v tom Fox shope, tak tam mali za 10eur aj prave ten stary model, len mali poskodeny zazltnuty napis. Keby som bol vedel tak ich zoberiem
Kazdopadne od Foxu uz radsej rukavice ee, teraz som kupil Endura Hummvee lite tak som zvedavy.
čakal som kto sa na to chytí to bola prvá vec čo mi padla pod oko ako porovnávací element známej veľkosti... inak som to kedysi dostal ako odškodné za nacúvanie do auta a odvtedy to nemal kto vyhuliť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kazdopadne od Foxu uz radsej rukavice ee, teraz som kupil Endura Hummvee lite tak som zvedavy.
.
hlasim sa uplne bez mucenia...
máš tam toho viac, ja som bral z amazonu, pretože priamo z číny v zásade nenakupujem.
Max spokojnosť...
Max spokojnosť...
Slecna mohla by si si objednat ovál na Eagla, by som potom kupil od teba potom v zlave
SRAM Eagle aj keď je top mňa neoslovil.
Mne sa proste jednoplacka nepáči...
SRAM Eagle aj keď je top mňa neoslovil.
Mne sa proste jednoplacka nepáči...
To je pravda, dvojplackova teta je lepsia