Ahojte, dosial som bol zvyknuty, ze MTB mavali vpredu dvojprevodnik. Teraz som si vsimol, ze sa standardne robia iba jednoprevodniky. Ked teraz vidim MTB, tak mi to pripada, ze da sa s tym ist do ovela strmsich kopcov, ako v minulosti, ale po rovine sa to neda moc rozbehnut, lebo to kolecko vpredu je vyrazne mansie (32-34zubov), ako byvavalo to vacsie kolecko v minulosti (?46 zubov). V minulosti som na MTB dokazal ist po rovine aj viac ako 35-40km/kmh. Da sa ist aj na sucasnych MTB po rovine tak rychlo? (kombinacia vacsie kolesa (29vs26), mansie to najmansie koliesko (10zubov verzus 11z), napriek mensiemu prednému prevodniku (32zubov namiesto ?46).
Sorry za mozno stupidnu otazku.
Staci miernucky zjazd asfaltom dole s vetrikom v chrbte a 40km/h je jak nic. A ked ten zjazd ma 20km, tak to celkom zaboli, nemat dlhe prevody. Ale to si kazdy musi vyskusat, co potrebuje.
pokiaľ ide len o výber dvoj alebo jedno prevodníka tak pri jedno prevodníku prídeš o najľahší a o najťažší prevod. napríklad dvojprevodník je 26 / 36 zubov a jednoprevodník 30, kazeta 11 - 42
Attachment:
prevodnik.jpg
zvyslá os - kazeta
vodorovná os - pomer prevodnik / kazeta
na grafe pekne vidno čo píšem, zelený trojuholník okolo 2.7 je najťažší prevod s jedno prevodníkom, je skoro rovnaký ako predposledný prevod s dvojprevodníkom (samozjreme väčšia píla)
v bike.zip je tabuľka tak si to môžte prepočítať na iné konfigurácie
ako to tu bolo písané, horským bicyklom po ceste veľmi nechodíš, ja osobne som obanoval že som zostal pri dvojprevodníku, najľachší prevod kedy tedy použijem ale ten najťažší skoro vôbec.
Ja mám 1x11 XT radenie, ktoré vie ísť smerom hore o 3 polohy, takže na najľahší sa dostanem na 3.1 stlačení (3 plné a jeden malý). Takže vcelku dosť rýchlo.
ide mi o to,či sa na ,,jednoplacke" nezaseknete pri prudkom výjazde zo zjazdu. proste či sa stíha zaradiť ľahký prevod. lebo pri ,,dvojplacke" vlastne stačí predok zhodiť a vzadu raz nahodiť. neviem či sa vyjadrujem správne
to je iná reč, lebo pôvodne si písal "potiahnutie"
ak si pozrieš môj graf tak pri danej konfigurácii zmena prevodníku je rovnaká ako zmena na kazete približne o 3 prevody. Čo nije až také zlé, skôr by som sa bál že pri takom prudkom prehodení zatiahneš silou.
Mne okrem iného na jednoprevodníku vyhovuje aj možnosť plynulého preraďovania napr. pri pozvoľnom prechode zo zjazdu do stúpania, kedy ma vedel náhly skok po preradení prešmykačom trochu vyhodiť z tempa.
ide mi o to,či sa na ,,jednoplacke" nezaseknete pri prudkom výjazde zo zjazdu. proste či sa stíha zaradiť ľahký prevod. lebo pri ,,dvojplacke" vlastne stačí predok zhodiť a vzadu raz nahodiť. neviem či sa vyjadrujem správne
Kúp si jednoplacku. Napríklad ja to robím tak, že teraz na jar, keď som začal jazdiť viac po rovinke a ceste som kúpil čínsky 34z prevodník. Do terénu vozím AB oval 30z, od budúceho víkendu prehadzujem..vymeniť 4 skrutky nie je žiadna veda, popritom aspoň očistím stred aj samotné prevodníky.
kto vyskusa 1prevodnik a nahodi si prevodnik a kazetu podla svojich poziadaviek nebude sa uz vracat na 2prevodnik resp nebude mat potrebu ist na dvojplacku. ma to viac vyhod ako nevyhod
Hack3r: Zbytocne generalizujes:) nie je to pravda... vyskusal som jednoplacku na dvoch bicykloch a som rad, ze mam dvojplacku..
na MTB som to sice testoval len asi 1,5 hodiny a na asfalte som mal pocit ze som slimak (treba ale dodat, ze to bolo 27,5+).
Na graveli som s tym jazdil 2 dni na gravel blindure a proste mi tam chybali prevody do kopca - jeden bol uz prilis tazky a dalsi prilis lahky - proste tie skoky sa mi zdali prilis velke.
ja som pisal cisto o MTB, nenapisal som to priamo ale cela debata bola o MTB tak preto som to neupresnil. na cestaku by som jednoprevodnik nechcel ani ja samozrejme nevylucujem ze to niekomu na MTB nesadne, ale podla mna eagle 10-50 a 30,32, alebo 34 v predu je pre 99% bajkerov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zvyslá os - kazeta
vodorovná os - pomer prevodnik / kazeta
na grafe pekne vidno čo píšem, zelený trojuholník okolo 2.7 je najťažší prevod s jedno prevodníkom, je skoro rovnaký ako predposledný prevod s dvojprevodníkom (samozjreme väčšia píla)
v bike.zip je tabuľka tak si to môžte prepočítať na iné konfigurácie
ako to tu bolo písané, horským bicyklom po ceste veľmi nechodíš, ja osobne som obanoval že som zostal pri dvojprevodníku, najľachší prevod kedy tedy použijem ale ten najťažší skoro vôbec.
ak na zmenu prevodu potrebuješ jedno potiahnutie tak o jedno menej ako pri dvojplacke
ak si pozrieš môj graf tak pri danej konfigurácii zmena prevodníku je rovnaká ako zmena na kazete približne o 3 prevody. Čo nije až také zlé, skôr by som sa bál že pri takom prudkom prehodení zatiahneš silou.
na MTB som to sice testoval len asi 1,5 hodiny a na asfalte som mal pocit ze som slimak (treba ale dodat, ze to bolo 27,5+).
Na graveli som s tym jazdil 2 dni na gravel blindure a proste mi tam chybali prevody do kopca - jeden bol uz prilis tazky a dalsi prilis lahky - proste tie skoky sa mi zdali prilis velke.
Ale kolko ludi, tolko chuti...