Nahodne som sa stretol s kamosom,slovo dalo slovo,tak sme si boli prejst Mtb trasu Dca 30-ky,ktora bude 27.4.Vsade sucho,ziadne konare ,akurat 1 spadnuty strom pred osadou Haj.
Prílohy:
Komentár súboru: Iliavka.A tam oproti popod Sokol pojdeme neskor odkial bude posledna fotka 1554748784988.jpg653.25 KiBOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Komentár súboru: Vapec 1554748821393.jpg614.43 KiBOtvoriť v novom oknethumb_up1thumb_down
a my pojdeme kedy na bike? uz sa nejako dlho dohadujeme hocikedy mi napis spravu, mam stale cas zajtra pojdem na prieskum na Vrsatec a tam smer Morava.
Zajtra by sme chceli ist len Kamenne,potom cez serpentinky co su tam vyssie a vylezie sa na Langacskej.Nasledne na Kolacin a znova smer Kysky,ale pred nimi odbocit vlavo na tu vyhliadku a potom na Markovicu.Zajtra ma byt este pekne a potom sa to ma zacat kazit.
Ja som isiel do neznama pred 2 tyzdnami a spravil som len 30km za 5 hodin ako som si tak bludil,tlacil a nadaval Nepreteka sa tam.Je to cisto len turistika. Turistický a cyklo pochod dubnickými horami. Štart a cieľ: Dutaf centrum. Registrácia od 6:30. Ukončenie registrácie do: 35 km - 8:30, 30 km - 9:00, 20 km - 10:00, 10 km a cyklotrasy - 11:00. Cyklotrasy v dĺžke 25 a 30 km. Štartovné 1 €, KST 0,5 €. A potom dostanes pamatny list a odznak.
troska som pobludil. tlacil bike hore dole a nadaval na Hartla... isiel som jeho gps konecne som nasiel ten trail Kanada. myslim, ze som si tam zodral brzdove platnicky flaska mi vyskocila v zjazde a diera v nej 4 cm. uz nevedia vyrobit ani kvalitnu cykloflasku
Prílohy:
Komentár súboru: trail Kanada trail Kanada.PNG1.54 MiBOtvoriť v novom oknethumb_up1thumb_down
Toto pribudlo na lesnej ceste z Cerveneho Kamena - Zapechova do Zubaka. Ako tomu rozumiet? Je tam znacka zakaz vjazdu bicyklom, v texte ale bicykel spomenuty nie je a takisto ked som presiel spominane odseky v zakonoch tak zakaz bicyklom na lesnej ceste v nich nie je uvedeny. Mozem jazdit na bicykli ci nie?
Prílohy:
57101600_397641484125269_8373380833402159104_n.jpg711.97 KiBOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
ak tam maju zrovna "polovnicku party", tak je asi uplne jedno ci je niekde spomenuty bicykel alebo nie. Logicky by ti malo dojst, ze sa tam moc vyskitovat nechces, nech ides akokolvek.
Žiadna párty sa nekoná, je doba hájenia, môžu strieľať tak akurát líšku. Dnes je to moderné, že toto je moje a aj hento a to vzadu prikúpim, tu nemáš čo robiť. Všetko zlé.
SesulakOlgoj chalani dik za tipy, dnes som nakoniec siel z Teplic po naucnom chodniku cez vyhliadku na Bielej skale, okolo Velkeho zavrtu az som na Kamennych vratach stretol lokala Ada, ktory ma potiahol cez dolinu az na Klepac. Tych napadanych stromov zas az tolko nebolo, zato stupania aj klesania su u vas akesi vyzivnejsie ako u nas v MK. Velmi pekna lokalita, urcite sa este vratim ...
a cim severnejsie pojdes tym su vyzivnejsie - ako ked som ja z BN zavital do Fatry inac pekna trasa. si mi ozivil spomienky - kedysi som tam travil dost casu - hlavne Jelen - Biela skala
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.