Caute. Vedel by mi niekto poradit respektine poslat trasu z Kežmarku do Nižných Repaš cez Levočské vrchy?
Z Kežmarku do Zaľubice, tušim žlte C do sedla pod Križovym vrchom, dole do Levočskej doliny, červene C cez chatu Hrby do Torysiek a po ceste do Repaš. Išiel som aj včera do Repaš cez sedlo vaclavak po zelenej zo Zalubice, len dalej neviem ci by sm ti to dobre opisal ci by som ta nedomotal, spustis sa pol km smer Tichy potok cize rovno dole odbocis doprava po tom pol km za zvaznicu taku kamenistu je tam rampa po nej na najblizsej rozdvojke dolava prejdes okolo chaty kamen stale pokracujes rovnopo zvaznici najprv ides hrebenom potom prides na taku luku a dlhsim zjazdom po nej zides do Repas, pouzivam runtastic tak ked sa mi podari vytiahnut gps tak ti poslem
Na mape máš nakreslenú asi najjednoduchšiu trasu ako sa dá do Repáš dostať. Potom ako sa dostaneš na Václavák budeš mať po ľavej ruke od značky cestu smerujúcu nadol, tou pôjdeš až k miestu kde sa bude asfaltová cesta rozdeľovať v tom mieste odbočíš na most smerom doprava a dostaneš sa až na križovatku, na ktorej ak odbočíš doprava budeš mať Repaše vzdialené asi 100m. Existuje aj kratšia no namáhavejšia trasa... Môžeš ísť aj po trase 8911. Na vrchole potom budeš mať možnosť odbočiť doprava alebo doľava.. Smerom doľava sa dostaneš k chate Vinná a odtiaľ sa dáš v pravo dole a tá cesta ťa zavedie až priamo do dediny Torysky a odtiaľ do Repáš
Čaute.. vedel by mi niekto poradiť, či sa vyznačený úsek cesty z Tichého potoka do Nižných Repáš dá prejsť na cestnom bicykli? Alebo nemá niekto fotku tej cesty aby som vedel aký je tam povrch?
je tam cesta ako na fotografii. Je to síce menej pohodlné ale prejsť na cesťáku sa to dá. Sú asi 3 úseky kde je cesta dosť rozbitá ale sú to úseky možno po 50 m
Ahojte. Viete mi prosím povedať či je úsek z Levočskej doliny prejazdný do Torysiek aj na cesťáku (cez chatu Hrby)? Alebo mi môžete poradiť nejakú inú zaujimavú trasu ktorá sa tam dá ísť? Na kvalitu asfaltu si nejak nepotrpím. Znesiem aj poľnú cestu, len aby to nebola hrubozrná šotolina alebo štrk.
Ahojte. Viete mi prosím povedať či je úsek z Levočskej doliny prejazdný do Torysiek aj na cesťáku (cez chatu Hrby)? Alebo mi môžete poradiť nejakú inú zaujimavú trasu ktorá sa tam dá ísť? Na kvalitu asfaltu si nejak nepotrpím. Znesiem aj poľnú cestu, len aby to nebola hrubozrná šotolina alebo štrk.
nebol som tam zo 2-3 roky, ale predpokladám, že novú cestu tam nerobili
je tam hrubý asfalt, na pár miestach vydrolený na podkladový makadam, ale na cesťáku to prejdeš
ak chceš lepší asfalt, tak po ceste LE - Uloža - Vyšné Repáše - Nižné Repáše - Torysky
na street view vidno začiatok cesty, križovatku nad L. Dolinou
Čaute.. vedel by mi niekto poradiť, či sa vyznačený úsek cesty z Tichého potoka do Nižných Repáš dá prejsť na cestnom bicykli? Alebo nemá niekto fotku tej cesty aby som vedel aký je tam povrch?
odporúčam ešte pokračovať smer Oľšavica, Brutovce, Nižný Slavkov, pekná trasa so super výhľadmi a zjazdom do Slavkova.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
viem, že neexistuje, ale fotka sa zdá byť dosť stará, preto ten tip
Z Kežmarku do Zaľubice, tušim žlte C do sedla pod Križovym vrchom, dole do Levočskej doliny, červene C cez chatu Hrby do Torysiek a po ceste do Repaš. Išiel som aj včera do Repaš cez sedlo vaclavak po zelenej zo Zalubice, len dalej neviem ci by sm ti to dobre opisal ci by som ta nedomotal, spustis sa pol km smer Tichy potok cize rovno dole odbocis doprava po tom pol km za zvaznicu taku kamenistu je tam rampa po nej na najblizsej rozdvojke dolava prejdes okolo chaty kamen stale pokracujes rovnopo zvaznici najprv ides hrebenom potom prides na taku luku a dlhsim zjazdom po nej zides do Repas, pouzivam runtastic tak ked sa mi podari vytiahnut gps tak ti poslem
nebol som tam zo 2-3 roky, ale predpokladám, že novú cestu tam nerobili
je tam hrubý asfalt, na pár miestach vydrolený na podkladový makadam, ale na cesťáku to prejdeš
ak chceš lepší asfalt, tak po ceste LE - Uloža - Vyšné Repáše - Nižné Repáše - Torysky
na street view vidno začiatok cesty, križovatku nad L. Dolinou
odporúčam ešte pokračovať smer Oľšavica, Brutovce, Nižný Slavkov, pekná trasa so super výhľadmi a zjazdom do Slavkova.
ja som to išiel takto: https://casso.rajce.idnes.cz/Cyklo_12.6.2019