Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
No vidis a v Innsbrucku vadia je*nuti spustaci miestnym ludom. Tym lanovky umoznuju dostat sa tam, kam sa vlastnymi silami dostat nevedia. Cize mate nieco spolocne - Ty by si chcel zakazovat pohyb na bajku jednej skupine, oni druhej.
Idvert, Ty sa ani nesnazis citat s porozumenim, ze? Napisal som niekde, ze ma byt zakaz lanoviek v bajkparkoch?
Ale hlavne nezabudaj, ze ked je OK bajker, co sa smerom hore vozi lanovkou, tak rovnako OK je aj bajker, co sa smerom hore vozi na ebajku. Ten totiz aspon trochu maka (narozdiel od spustaca), cize by si mal primerane tomu aj pisat o ebajkeroch a nie ich hejtovat, ked obhajujes spustacov.
To len taky moze napisat,ze dolu kopcom sa nemaka,co sa v zivote riadne dolu nepustil,lebo na to nema gule.Zjazd neni vozkanie sa dolu kopcom po zvazniciach
v kycerke som jazdil s dvoma 60r. panmi a nestihal som ,medzi recou jeden potvrdil ze mal tiez taky nahlad na vec,ze syn a nevesta sa len vozia nadol,vsak to nic nie je ,kym ho nezobrali jazdit ...teraz jazdia brigaduju na tratiach ....mozno niektori poznaju su tam pravidelne
no chcel som tym len povedat ,ze ked hentaku vec povie niekto kto vobec nebajkuje ,tak sa to este da pochopit ,ale ked to napise clovek co uz aj cosi odjazdil ,zjazdil atd.,tak si asi nevie dat 2 a 3 dokopy ,alebo ma len selektivnu slepotu
Zaplatim 3 05 a neriesim. Viac ma trapi cena benzinu, kazdym tankovanim je cena vyssia a pomaly sa blizi ku 1.5 eura co nieje zrovna najmenej.
A k tym dh jazdcom tak ano staci 4-5 km kamenisteho zjazdu a v polke mi odchadzaju ruky to sa bez kondicky urcite robit neda, je to ako jazdci f1, rallye a podobne ved tiez len sedia a po casovke su mokri ako po dazdi. No a este rozdiel medzi dh jazdcom a ebikom rozhodne je a bol tu uz spomenuty. Nakolko ked idem do bike parku ocakavam tam ludi no ked idem do lesa som zvyknuty na klud a ticho
Toho hesla som sa drzal aj ja lenze to tankovanie za dvacku sa nejak skracuje, vcera som presiel na 30 eurove tankovania lebo kazdych 4 - 5 dni sa mi nechce lietat na pumpu
nerozumiem tomu, ak niekto tankuje za 10-20-30 euro a potom stým jazdí mesiac tak to chápem ... ale ak niekto natankuje za 20 a potom za 4 dni znovu za 20 tak keby dal plnú tankuje znovu za 10-12 dní .. jedine ak niekto dostáva výplatu týždenne :p ... ale zase nemusím rozumieť všetkému a asi ani nechcem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://kosice.korzar.sme.sk/c/22124186/cestujuci-si-v-taske-vo-vlaku-zabudol-62-tisic-eur.html?ref=trz
Ale hlavne nezabudaj, ze ked je OK bajker, co sa smerom hore vozi lanovkou, tak rovnako OK je aj bajker, co sa smerom hore vozi na ebajku. Ten totiz aspon trochu maka (narozdiel od spustaca), cize by si mal primerane tomu aj pisat o ebajkeroch a nie ich hejtovat, ked obhajujes spustacov.
To len taky moze napisat,ze dolu kopcom sa nemaka,co sa v zivote riadne dolu nepustil,lebo na to nema gule.Zjazd neni vozkanie sa dolu kopcom po zvazniciach
3.05€ to kde sme
A k tym dh jazdcom tak ano staci 4-5 km kamenisteho zjazdu a v polke mi odchadzaju ruky to sa bez kondicky urcite robit neda, je to ako jazdci f1, rallye a podobne ved tiez len sedia a po casovke su mokri ako po dazdi. No a este rozdiel medzi dh jazdcom a ebikom rozhodne je a bol tu uz spomenuty. Nakolko ked idem do bike parku ocakavam tam ludi no ked idem do lesa som zvyknuty na klud a ticho
Nas, co tankujeme vzdy za desinku, cena benzinu netrapi! Suck on that, ropne spolocnosti!