Ja som vyskusal na niekolko prilieb. Na cestu u mna je vyborna Force road pro. Je lahka, necitit ju na hlave, nepotim sa v nej. nikde netlaci ani nezavadzia vo vyhlade. Ma double inmold technologiu. https://www.mtbiker.sk/shop/prilby/cestne-prilby/force-road-pro-prilba-bielo-cierna.html
ale uchyt pod bradou nema najlepsi, s tym som spokojny na MTB prilbe https://www.mtbiker.sk/shop/prilby/xc-a-tour-prilby/alpina-prilba-mythos-30-cierno-modra.html
Ta nieje ani draha a je lahka. 108 za uvex quatro pro je uz moc ta je tazsia. Zalezi kto aky styl jazdi.
antibakterialna uprava. Okuliare sa daju do nich spredu vsunut.
Ta alpina mythos 3.0 mi sedi najlepsie, Kupoval som ju cez eshop a sadla mi uplne presne. Tu by som nemenil za ziadnu inu a kupil by som ju ako dalsiu, aj drahsie.
Ahojte, už som to tu pred časom neúspešne zisťoval, ale neviete náhodou kde v okolí Bratislavy (pokojne aj AT alebo ČR) by sa dali vyskúšať cestné prilby KASK? Vopred veľká vďaka za akúkoľvek radu.
V Bratislave nikde pokial viem. Skoda ze si sa neozval skor. Pred par dnami som poslal Protone model späť predajcovi. Mohol si prist vyskusat. Mne nesadla.
No veď práve že mám takú špecifickú hlavu, že mám vždy problém s výberom ... tak som dúfal, že sa niekde bude dať aj reálne vidieť resp. rovno aj kúpiť. Ale aj tak vďaka
Priatelia, taka otazka. Pocuvam ze helmu treba vymenit po pade. Ja som hodil sipku hlavou, ale nastastie viac menej do makkeho blatoveho brehu. Su na nej zvonka male preliacinky, nejake skrabance...je to ekoi corsa evo...laicka otazka, menili by ste? Nechce sa mi zas minat na novu a hlavne neviem, ci je to nutne, lebo nevyzera byt nijak porusena zvnutra. Ak je to vsak nejake bezpecnostne pravidlo, tak ju vymenim. Lebo teraz ma zachranila od poriadneho pruseru...dakujem.
Kde v BA majú prilby Bontrager? Probike alebo aj inde?
Chcem konkrétne novú Bontrager Specter alebo Bontrager Velocis MIPS.
Pri Gire som medzi veľkosťami, takže buď je malá alebo veľká a Kask Valegro som nikde nenašiel.
Tak Bajkula má nový Specter aj drahšiu verziu Wavecellu XXX. Probike je na tom rovnako, no má väčší výber veľkostí a farieb + veľkú ponuku Giro prilieb. Sportservis v Petržalke pár cestných prilieb Giro okolo stovky. V ostatných predajniach som nebol.
Dávajú sa štandardne k prilbám Giro náhradné výstelky? Giro Syntax MIPS Pýtam sa len, lebo čo viem, niektoré značky to pri sebe majú a pri tej mojej to bolo natrhnuté, (priestor v krabici, kde bol manuál).
Dávajú sa štandardne k prilbám Giro náhradné výstelky? Giro Syntax MIPS Pýtam sa len, lebo čo viem, niektoré značky to pri sebe majú a pri tej mojej to bolo natrhnuté, (priestor v krabici, kde bol manuál).
Ja som pri Giro Synthe MIPS nemal nic nahradne. Ale vyzeraju ze nieco vydrzia.
To mas asi jedno, ze ktoru. Hlavne aby ti sadla a zaroven si bol spokojny s tym ako v nej vyzeras. Samozrejme, nie menej dolezity faktor je odvetranie. MET Manta bude na tom horsie.
Mantu som vozil 2 roky a je naozaj lahucka, a aj ked tak nevyzera, je skvelo odvetrana.
Kask je lahodka medzi prilbami, len pozor, maju prilis velky ten uchyt vzadu oproti inym prilbam, nie kazdemu to moze vyhovovat.
(Ja som kvoli tomu Protone vratil).
MET Trenta som skusal v obchode a ma uplne iny tvar (kopyto) ako Manta, takze pozor, moze byt rovnaky vyrobca, ale model od modelu sa líši.
Mantu este mam doma, ale pojde do smeti, lebo som ju dokalicil v lete pri pade.
Keby som mal vybrat Z tych troch co si uviedol... no asi Manta
cikorg V ktorom obchode si prosím skúšal MET Trenta? Potrebujem novú prilbu a Trenta je jedeným z kandidátov, no pred kúpou ju chcem vyskúšať keďže s Met nemám skúsenosť.
Mám Aventor vo veľkosti M, obvod hlavy 56cm. Tenkú čiapku so šiltom dám pod ňu len tak-tak, neprefuk čiapku tam nedám (našťastie mám ešte aj inú prilbu).
Takže ak to chceš aj na chladnejšie obdobie, ber L.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/shop/prilby/cestne-prilby/force-road-pro-prilba-bielo-cierna.html
ale uchyt pod bradou nema najlepsi, s tym som spokojny na MTB prilbe https://www.mtbiker.sk/shop/prilby/xc-a-tour-prilby/alpina-prilba-mythos-30-cierno-modra.html
Ta nieje ani draha a je lahka. 108 za uvex quatro pro je uz moc ta je tazsia. Zalezi kto aky styl jazdi.
antibakterialna uprava. Okuliare sa daju do nich spredu vsunut.
Ta alpina mythos 3.0 mi sedi najlepsie, Kupoval som ju cez eshop a sadla mi uplne presne. Tu by som nemenil za ziadnu inu a kupil by som ju ako dalsiu, aj drahsie.
Chcem konkrétne novú Bontrager Specter alebo Bontrager Velocis MIPS.
Pri Gire som medzi veľkosťami, takže buď je malá alebo veľká a Kask Valegro som nikde nenašiel.
Má niekto prístup k výsledkom tohto testu?
https://www.dtest.sk/testy-vyrobku-848/cyklisticke-helmy-pro-dospele
Ja som pri Giro Synthe MIPS nemal nic nahradne. Ale vyzeraju ze nieco vydrzia.
Hladam elegantnu lahku prilbu. Zuzil som kruh na
MET Manta
MET Trenta
KASK Protone
Ktoru by ste zvolili?
Osobne mam Met Strale a zatial spokojnost
Kask je lahodka medzi prilbami, len pozor, maju prilis velky ten uchyt vzadu oproti inym prilbam, nie kazdemu to moze vyhovovat.
(Ja som kvoli tomu Protone vratil).
MET Trenta som skusal v obchode a ma uplne iny tvar (kopyto) ako Manta, takze pozor, moze byt rovnaky vyrobca, ale model od modelu sa líši.
Mantu este mam doma, ale pojde do smeti, lebo som ju dokalicil v lete pri pade.
Keby som mal vybrat Z tych troch co si uviedol... no asi Manta
https://www.muziker.sk/abus-aventor-polar-white-l?gclid=CjwKCAjwj6SEBhAOEiwAvFRuKIkJf1owDbHZOtJUd6BxGDlIN9rdHIqANx3-knjuuET124abtAPTYxoCYS0QAvD_BwE
M - 54-58
L - 57-61
moj obvod hlavy je 57 viete poradit kde sa prikloniť ? diky
Takže ak to chceš aj na chladnejšie obdobie, ber L.