diky, chalani. jasne arasid je klasicky alergen, plesnivy ani nehovorim. bol by som sam proti sebe, keby som sa veciam, ktore mi vyslovene nerobia dobre, nevyhybal. ale ze uz medzi ne okrem chili patri uz aj cesnak, to ma netesi a soya takisto, lebo som chcel obmedzit maso tolko, kolko sa da, uz mi niekedy leze usami. ramon, ja to mam so sebaovladanim slabsie, prvy rok dobre, druhy horsie, mimo cyklo sezonu rapidne priberam. teraz to pojde dole, ale je to jojo. vyzerem sa na zimu jak medved. momentalne mi vaha lieta 3kg obtyzden hore dole uplne v pohode. za leto/zima +-1kg by som bol stastny, vyladeny.
Sója je najťažšie stráviteľná spomedzi strukovín. Možno preto tráviace ťažkosti. edelweiss, "proteinové" tyčinky to je bordel par excellence. Skús tie potenciálne alergény na nejaký čas vysadiť, potom by sa to mohlo zmierniť. A teraz ako začalo slnko riadne svietiť máme viacerí červenú a pripečenú tvár:-D. Ona si za chvíľu zvykne
A v com to mas obalene? Mne uz ta sackovka lezie krkom. Presne tuto robia v kantine v praci ako jedinu alternativu k sacharidovym priloham(ryza, zemiaky, cestoviny, knedle)
Je dolezite vediet zony. Na lacno treba ist hlavne na tuky. Ja to najedeny zvyknem prehanat... Takto viem ze nemam palivo na zbytocne vystrelky a idem v zone z2 95% jazdy.
Pokial nema kopec 10+ % tak je to pohoda aj s 39 a 25
Chlapci, to akože myslíte smrteľne vážne, že dávate nejakú validitu 90ročnému týpkovi, ktorý verklíkuje "moudra" jeho mládí, kedy nejaká biochémia bola čistý špiritizmus a učebnica fyziológie vážila tretinu (a z tej tretiny je tretina na smetisku vedy)? Plus neprípustné generalizácie plus pririekanie signifikantného vplyvu "detailom", pričom oveľa podstatnejšie ako tie "detaily" sú také veci - nedetaily - ako či ste dokázali zaspať (alebo či nemáte zasratú reťaz)?
Akože fakt trochu uvedomenia, tí boys nie sú nijaké dokonalé stroje so 100 % reprodukovateľnosťou parametrov. A sami ste tento prostý fakt videli miliónkrát.
BTW áno, nízkosacharid up to keto tu frčal podľa spomienok pamätníkov v 60tych rokoch. Len škoda, že sa nikto nezamýšľa nad tým, prečo táto móda vzala za své (lebo samozrejme že to malo dôvod) a z akého dôvodu niekto recykluje takéto koncepty.
No prave, v jednom kopci som to napalil na plno a zrazu niekto prepol vypinac do OFF a skoro som spadol z bajku
podobne sa mi stalo ledva som dosiel k benzinke mince mi pri pokladni vypadavali z ruk. ale po jednej cokoladovej tycinke sa energia do dvoch minut vratila
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
edelweiss, "proteinové" tyčinky to je bordel par excellence. Skús tie potenciálne alergény na nejaký čas vysadiť, potom by sa to mohlo zmierniť. A teraz ako začalo slnko riadne svietiť máme viacerí červenú a pripečenú tvár:-D. Ona si za chvíľu zvykne
https://behejsrdcem.com/clanky/co-vam-nikdo-nerekne-o-iontacich-a-gelech/?fbclid=IwAR0UmTjZc044JWWUQdb6hI2xO9mc-dGSSS_6t1sH0MHGIHLc-Jzn0ODGzVw
V strmsich kopcoch s 39 a 25 vzadu to bola celkom sranda
Pokial nema kopec 10+ % tak je to pohoda aj s 39 a 25
Akože fakt trochu uvedomenia, tí boys nie sú nijaké dokonalé stroje so 100 % reprodukovateľnosťou parametrov. A sami ste tento prostý fakt videli miliónkrát.
BTW áno, nízkosacharid up to keto tu frčal podľa spomienok pamätníkov v 60tych rokoch. Len škoda, že sa nikto nezamýšľa nad tým, prečo táto móda vzala za své (lebo samozrejme že to malo dôvod) a z akého dôvodu niekto recykluje takéto koncepty.
podobne sa mi stalo ledva som dosiel k benzinke mince mi pri pokladni vypadavali z ruk. ale po jednej cokoladovej tycinke sa energia do dvoch minut vratila