Ja mám z tých skrutiek a točítok na radení totálny zmätok tak sa radšej toho ani nechytám pretože nerada by som pokazila dráhu prehadzovačku či radenie.
Mozne treba skontrolovat a pohrat sa s chainline. Pekne vysvetlene je to tu - https://m.pinkbike.com/video/484681/
Mozno potom budes mat chvilku klud na dusi a pojazdis nieco
luckatomova podľa toho videa to určite spravíš, nie je to žiadne umenie. Keď to robíš prvý krát, tak to možno nebude za 3 minúty hotové, ale nemáš tam čo pokaziť. Sú tam 2 šróbiky, tie skús nestratiť a nestrhnúť, lanko skús od jedu neprekusnúť ak ti to nepôjde, ale naozaj tam nie je čoho sa báť. Hlavne ak to máš na novom biku, tak je to pohoda, neskôr keď sú pätky kadejaké krivé, tak je to horšie.
Ak by si to niesla do servisu v PN, tak odporúčam Time bike a v Hrádku Mtbiker. Je ale stred sezóny, takže asi len ťažko nájdeš niekoho, kto to spraví na počkanie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A to nehovorim o sustruzeni podloziek a podobné hlasky...
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Mozne treba skontrolovat a pohrat sa s chainline. Pekne vysvetlene je to tu - https://m.pinkbike.com/video/484681/
Mozno potom budes mat chvilku klud na dusi a pojazdis nieco
Predvcerom som videl UFO, Lucka tusim aj s integralkou na ruke slapala na drímbajku po dedine
Ak by si to niesla do servisu v PN, tak odporúčam Time bike a v Hrádku Mtbiker. Je ale stred sezóny, takže asi len ťažko nájdeš niekoho, kto to spraví na počkanie.