Kategórie
Bike-techMotor shimano step E8000 # e-bike # radenie # oprava # poradenstvo # elektromotor # technické otázky # diagnostika # cykloservis
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 9:20
posledný komentár: 27. 5. 2025 o 17:42
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
-6% SRAM XX Eagle Transmission T-Type prevodník, 36 T, Brose, 1x12
93,99 €
-6%
MOC 125 €
Prubnout zde se zapne v jízdě..když nebudeš stát vyvíjet tlak na pedál??
To vím..Jen pro zajímavost ..Prubnout=vyzkoušet. Pokud vzpomenu při další jízdě.Rozjedu se bez motoru a zapnu za jízdy..Ale nebudu mít nohy na pedálech..Zřejmě to blokne snímač otáček kola..Ale pro klid duše..
Spousta věcí nemá význam ..přesto to někdo zkusí..
ponastavoval som všetky stupne a hodnoty podpory a porovnal s tým aké hodnoty píše Stepsunlocker. Pokiaľ sa ECO nedalo meniť, jeho úroveň bola 60% pri 30Nm, viem to naisto, pretože som ho znižoval cez Stepsunlocker na 50%, bolo mi to veľa. ak sa nám zdá výdrž batérie nižšia, nie je to zrejme tým, že ECO je prednastavené na high.
ponastavoval som všetky stupne a hodnoty podpory a porovnal s tým aké hodnoty píše Stepsunlocker. Pokiaľ sa ECO nedalo meniť, jeho úroveň bola 60% pri 30Nm, viem to naisto, pretože som ho znižoval cez Stepsunlocker na 50%, bolo mi to veľa. ak sa nám zdá výdrž batérie nižšia, nie je to zrejme tým, že ECO je prednastavené na high.
řešilo se to tu cca před měsícem..Ale nevadí..
nevadí, opakovanie je matka múdrosti
nechápem celkom pomeru Nm a % podpory, keď chcem znížiť spotrebu baterky čo treba ubrať, Nm alebo % podpory?
Tak ja som blb,ktorý to robí.Dojazdím v lese s podporou a dojazd domov mám asfalt rovina.Tak podporu vypínam.Neviem čo je na tom divné?Lavú nohu spustím kolmo dole a vypnem.Tlak na pedál nieje žiadny.Kluka je mimo snímača.
Je to úplne jedno.zap/vyp. Zapínam ho až v lese a vypínam ho pri výjazde z lesa počas jazdy spôsobom,akým som už písal vyššie.Pozor,ale nie na baterké,ale prepínačom.
Tak som to aj myslel.Vypínam podporu prepínačom.Nie na baterii.
Režimy medzi sebou áno,ale do polohy off sa pri šlapaní na dispeji objaví tá chyba a motor vypne.Potom musí príst reštart.Aspon u mna.
To je špatně.Jak píšou kluci..Veškeré vmožnosti zapíná ,vypínání OFF-ECO-TRAIL-BOOS lze za jízdy v plném nasazení...Dokonce i WALK zapnu a kolo jede i se mnou 4km ...
Ano ,jasné.