zato taky minister prace, soc veci a rodiny - Richter ma vzdelanie ako sa patri - ucnovka bez maturity. Zato komunistom od mlada a aha kam to dotiahol - moze byt nieco este horsie?
Tak ako všetko ostatné, aj tú slušnosť treba hodnotiť na nejakom spektre. A na tom spektre hentá partička na obrázku má v priemere k slušnosti aspoň ďaleko bližšie než tá skutočne (!) vyfetovaná zbojnícka chobotnica, čo tu už dlhšie panuje. V paralelnom vesmíre je to možno inak, ale na tomto svete máme len ten set politikov, ktorý máme. Odraz národa, a národ sa nedá vymeniť. Takže z môjho pohľadu hentaký mém vyprodukuje/šíri len "farboslepý" blb alebo propagandista.
nevies ci to nie je fejk, ale dalej to siris... mozno nie si idiot, ale len sa tak spravas...
precitaj si komenty kotlebovcov, uplne rovnakych z opacnej strany je plnych FB a nikto to neriesi...
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
srdénko moje mne je to šuma fuk, či je to fejk alebo nie... to je dnešná realita a toto etnikum si veľmi rado púšťa hubu na špacír...
mne je jedno či sú to biele sračky, hnedé sračky, liberálne sračky, konzervatívne sračky, furt sú to len sračky...
akurát s tým rozdielom, že hnedé sračky, ale že nikto nerieši asi zo strachu, ale tie biele sračky sa mi akosi nezdá, že by nikto neriešil... či Mazurek a spol. bol omyl?
niečo tu *****.. asi tie sračky alebo len dvojaký meter...
pripojím takú malú úvahu - Ivan Trnka:
Nie som volicom ani podporovatelom LSNS, ale len taka uvaha na okraj:
Uvedomuju si dotycni, ze verejne oznacovanie LSNS za "fasisticku" stranu je po odmietnuti jej rozpustenia sudom, mozne povazovat za utok na skupinu obyvatelstva z dôvodu jej politickeho nazoru?
Ze sa de facto jedna o rovnaky trestny cin extremistickej povahy, ktoreho podstatou je verejne sirenie nenavisti voci skupine obyvatelstva na zaklade ich politickeho presvedcenia?
Nemalo by o mandat nahodou prist slusne percento nasich politickych cinitelov?
Ono totiz utocit na predstavitelov strany je forma politickeho boja a teda jedna vec ale utocit na volicsku zakladnu uz naplna charakteristiku daneho trestneho cinu.
Za boha, za národ ale oni sú len nakoniec takí príživníci na demokracii aby takí Jurkovia pôvodom možno z Nemecka možno zo Srbska či Istambulu sa mohli dosýta strachovať zo židov či černošských imigrantov čo im prídu ***** tie ich ježibaby sediace za pecou ***** starého domku za ktorého hnilobu môžu určite cigáni lebo keby cigáni neboli tak by tie domky boli určite ***** vily.
kotlebov brat bol pravoplante odsuneny za predaj nacistickych predmetov...a tiez kandidoval za LSNS
Mazurek pravoplatne odsudeny...
chauani vy mi stále akosi nechcete rozumieť... mne nevadí, že lapajú jednu stranu mince... ale pokiaľ tu nebude zastúpená aj tá druhá strana, tak tu niečo riadne *****.. koľkože zástupcov druhej strany bolo odsúdených len za rasizmus... (áno sem tam ich odsúdia, ale vždy je to v spojení s brutálnym násilným trestným činom) proste len tak za výroky, statusy či videá z hlavných správ...
ten jing-jang je akýsi jednostranný a to je to čo mi *****.. mne vôbec nevadí že niekoho trestne stíhajú, ale tá rovnováha tu výrazne chýba... ja akosi stále nemôžem pochopiť ako zástupcovia slovanov (a tým myslím aj poliakov, čechov, juhošov, atď) sa vedia hlásiť k myšlienkam fašizmu... ak sa nemýlim, tak my sme boli po židoch či cigánoch hneď ďalší v poradí na vyhladenie... resp. ako robotný národ sme mali byť výrazne redukovaní a presídlení do pracovných táborov... (ostatne to sa tým nemčúrom viacmenej dnes už podarilo a ešte k tomu v mene demokracie)
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
moja chyba malo to byť "EU-nemčúrom"...
naozaj??? po nastolení "demokracie" v 89, sa veškerý majetok, priemysel, podniky, mestská infraštruktúra, energetika, prírodné zdroje, poľnohospodárstvo, pôda tohoto štátu rozpredali, rozkradli, zatvorili v prospech západu - "nemčúrov", a čo ešte nie je v ich rukách, tak si na to brúsia zuby... prípadne to nejakými EU reguláciami zlikvidujú...
pracujeme v ich fabrikách s vyšším pracovným tempom a nižším pracovným ohodnotením, ako taký istý robotník u nich doma... tým myslím tie pomyselné "pracovné tábory" v mene demokracie...
mladí ľudia si kupujú staré "králikárne", ktoré postavili nenávidený komunisti za ceny, ktoré budú splácať do konca života... prípadne si môžu kúpiť novostavbu, ktorá stojí ešte viac...
"doživotný" dlh, je len inakším novodobým výrazom pre doživotného "otroka", ale samozrejme máš pravdu je demokracia, vlastne vôbec nemusíme, ak by sme nechceli...
či chceme, alebo nie z viacmenej sebestačného štátu sa stala montážna dieľňa, kde nám nepatrí už skoro nič...
Pokiaľ viem, tak u nás mohli privatizovať len Slováci. Dtto neviem o tom, že by sme niekedy mali vo vláde nejakého Nemca, alebo iného “západniara”. Myslím si, že tým je povedané všetko.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aj keď kto vie či to nie je nejaký fejk... taký profil už neexituje, ak vôbec bol...
a k tej fotke vyššie uvedených pánov... nahradiť sračky sračkami je riešenie?
precitaj si komenty kotlebovcov, uplne rovnakych z opacnej strany je plnych FB a nikto to neriesi...
mne je jedno či sú to biele sračky, hnedé sračky, liberálne sračky, konzervatívne sračky, furt sú to len sračky...
akurát s tým rozdielom, že hnedé sračky, ale že nikto nerieši asi zo strachu, ale tie biele sračky sa mi akosi nezdá, že by nikto neriešil... či Mazurek a spol. bol omyl?
niečo tu *****.. asi tie sračky
pripojím takú malú úvahu - Ivan Trnka:
Nie som volicom ani podporovatelom LSNS, ale len taka uvaha na okraj:
Uvedomuju si dotycni, ze verejne oznacovanie LSNS za "fasisticku" stranu je po odmietnuti jej rozpustenia sudom, mozne povazovat za utok na skupinu obyvatelstva z dôvodu jej politickeho nazoru?
Ze sa de facto jedna o rovnaky trestny cin extremistickej povahy, ktoreho podstatou je verejne sirenie nenavisti voci skupine obyvatelstva na zaklade ich politickeho presvedcenia?
Nemalo by o mandat nahodou prist slusne percento nasich politickych cinitelov?
Ono totiz utocit na predstavitelov strany je forma politickeho boja a teda jedna vec ale utocit na volicsku zakladnu uz naplna charakteristiku daneho trestneho cinu.
kotlebov brat bol pravoplante odsuneny za predaj nacistickych predmetov...a tiez kandidoval za LSNS
https://www.facebook.com/287474931596903/posts/933563960321327?sfns=mo
Aj CNN predpovedala ako možnú oblasť zásahu Alabamu.
Takže čo teraz?
chauani vy mi stále akosi nechcete rozumieť... mne nevadí, že lapajú jednu stranu mince... ale pokiaľ tu nebude zastúpená aj tá druhá strana, tak tu niečo riadne *****.. koľkože zástupcov druhej strany bolo odsúdených len za rasizmus... (áno sem tam ich odsúdia, ale vždy je to v spojení s brutálnym násilným trestným činom) proste len tak za výroky, statusy či videá z hlavných správ...
ten jing-jang je akýsi jednostranný a to je to čo mi *****.. mne vôbec nevadí že niekoho trestne stíhajú, ale tá rovnováha tu výrazne chýba... ja akosi stále nemôžem pochopiť ako zástupcovia slovanov (a tým myslím aj poliakov, čechov, juhošov, atď) sa vedia hlásiť k myšlienkam fašizmu... ak sa nemýlim, tak my sme boli po židoch či cigánoch hneď ďalší v poradí na vyhladenie... resp. ako robotný národ sme mali byť výrazne redukovaní a presídlení do pracovných táborov... (ostatne to sa tým nemčúrom viacmenej dnes už podarilo
ok blbosti pises dost ale toto je naozaj skvost!
naozaj??? po nastolení "demokracie" v 89, sa veškerý majetok, priemysel, podniky, mestská infraštruktúra, energetika, prírodné zdroje, poľnohospodárstvo, pôda tohoto štátu rozpredali, rozkradli, zatvorili v prospech západu - "nemčúrov", a čo ešte nie je v ich rukách, tak si na to brúsia zuby... prípadne to nejakými EU reguláciami zlikvidujú...
pracujeme v ich fabrikách s vyšším pracovným tempom a nižším pracovným ohodnotením, ako taký istý robotník u nich doma... tým myslím tie pomyselné "pracovné tábory" v mene demokracie...
mladí ľudia si kupujú staré "králikárne", ktoré postavili nenávidený komunisti za ceny, ktoré budú splácať do konca života... prípadne si môžu kúpiť novostavbu, ktorá stojí ešte viac...
"doživotný" dlh, je len inakším novodobým výrazom pre doživotného "otroka", ale samozrejme máš pravdu je demokracia, vlastne vôbec nemusíme, ak by sme nechceli...
či chceme, alebo nie z viacmenej sebestačného štátu sa stala montážna dieľňa, kde nám nepatrí už skoro nič...
ach jaj...
A dozivotne zadlzeny za byt? Kolko stoji taky byt v Nemecku napriklad? Myslis ze tam im ich davaju zadarmo?
A ohľadom rozdielov v platoch https://youtu.be/bPM0akAA6K8