Dnes na súde s Kočnerom som sa stala jeho dôverníčka. Stalo sa to vďaka tomu, že sudca vylúčil verejnosť a podľa zákona mal Kocner možnosť vybrať si dvoch ľudí ktorí ostanú na pojednávaní. Prihlásila som sa, aby som si mohla vypočuť Tothovu výpoveď. Dokončujem film Ukradnutý štat a to čo som si dnes vypočula, ma len utvrdilo, že je to tak.
škoda,že dôverníčka nesmie hovoriť ani napísať nič,čo tam počula-ale časom sa aj tak vyplaví všetka špina,ako fungoval a ešte stále funguje tento štát ...
Fici je už pekne nervózny,dal zaujímavé video,kde nakydal na všetkých mimo Smer-napr.táto veta je TOP:
Ani ja, ani Pelle, ani Žiga, ani Raši, ani Blanár, ani Kamenický, ani Kaliňák nechodíme ani potetovaní a neberieme drogy ako Truban :
článok + video: https://dennikn.sk/minuta/1578211/
"neberieme drogy" - razi z neho aj cez televizor, ale podla tradicneho slovenskeho nazoru alkohol nie je droga. staci sa nanho pozriet - spuchnuty, zarasteny a besny ako pes.
Truban narkoman nie je, priznal sa len k tomu, že drogy vyskúšal. Zažil som ho pár krát osobne ešte pred vstupom do politiky a nevykazoval žiadne znaky chorobnej závislosti. Za to Kaliho gestá sa nechytá ani Gary Oldman v Leonovi, alebo Dadan z Čiernej mačky a bieleho kocúra.
Truban narkoman nie je, priznal sa len k tomu, že drogy vyskúšal. To je obrovský rozdiel. Zažil som ho pár krát osobne ešte pred vstupom do politiky a nevykazoval žiadne znaky chorobnej závislosti. Za to na Kaliho gestá sa nechytá ani Gary Oldman v Leonovi, alebo Dadan z Čiernej mačky a bieleho kocúra. Fico už je červenší ako somráci pred Tescom. https://youtu.be/UjZXoAGKgIU
toto je len manželstvo z rozumu asi tak ako rusi s turkami akurát,že tí rusi majú aspoň nejakú armádu a my máme tak hovno.
Počet maďarov u nás dlhodobo klesá tak dúfam,že keď bude 200 ročné výročie trianonu tak ho tu už nebude mať kto oslavovať.
Tiež neviem, kde sa v tom ich mileneckom trojuholníku nachádza rozum. Čo z toho má Orbán alebo hentí dvaja šašovia? Danko so Slotom sú po uši zamilovaní do šovinistického autokrata, ktorý má nálepku veľkého Uhorska aj na svojom osobnom aute ako posledný sedlák. Danko tajne dúfa, že aj on by mohol byť taký slovenský Orbán, ale žiaľbohu že chvalabohu mu jeho software nestačí na to, aby oslovil masy. Maximálne ich dokáže nechtiac rozosmiať.
Dnes na súde s Kočnerom som sa stala jeho dôverníčka. Stalo sa to vďaka tomu, že sudca vylúčil verejnosť a podľa zákona mal Kocner možnosť vybrať si dvoch ľudí ktorí ostanú na pojednávaní. Prihlásila som sa, aby som si mohla vypočuť Tothovu výpoveď. Dokončujem film Ukradnutý štat a to čo som si dnes vypočula, ma len utvrdilo, že je to tak.
Tá Piussi mi nejako nereže. Bolo by zaujímavé počuť všetko, čo povedal Tóth, ale to sa nikdy nedozvieme.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
2 h ·
Fici je už pekne nervózny,dal zaujímavé video,kde nakydal na všetkých mimo Smer-napr.táto veta je TOP:
Ani ja, ani Pelle, ani Žiga, ani Raši, ani Blanár, ani Kamenický, ani Kaliňák nechodíme ani potetovaní a neberieme drogy ako Truban :
článok + video:
https://dennikn.sk/minuta/1578211/
https://youtu.be/UjZXoAGKgIU
nič nové,piata kolóna sa nič nenaučila.
edit: doplnene slovo "niektori" ...
Fico s Dankom su obaja velki fanusikovia Orbana...
https://444.hu/2019/09/10/orban-a-magyarellenes-jan-slota-egykori-helyettesevel-a-szlovak-nemzeti-part-elnokevel-egyutt-nezte-a-meccset
beží premiér na rokovanie vlády s dvoma papiermi...
tu mám zoznam opatrení, aby sa ľudia mali lepšie...
a tu mám zoznam tých ľudí...
tzv. terminus technikus "náš človek"
https://444.hu/2019/09/10/orban-a-magyarellenes-jan-slota-egykori-helyettesevel-a-szlovak-nemzeti-part-elnokevel-egyutt-nezte-a-meccset
toto je len manželstvo z rozumu asi tak ako rusi s turkami akurát,že tí rusi majú aspoň nejakú armádu a my máme tak hovno.
Počet maďarov u nás dlhodobo klesá tak dúfam,že keď bude 200 ročné výročie trianonu tak ho tu už nebude mať kto oslavovať.
2 h ·
Tá Piussi mi nejako nereže. Bolo by zaujímavé počuť všetko, čo povedal Tóth, ale to sa nikdy nedozvieme.