Ok, beriem späť. Videl som video, kde položila otázku Martinovi Daňovi. Netrpezlivo čakám na film Ukradnutý štát. Dúfam, že sa nestratí samotný film, alebo jeho režisérka. Ficovcom začína prihárať, budú schopní všetkého.
dúfam,že tieto sračky bude uefa tvrdo riešiť.a tým k.kotom z DS by som zavrel štadión.Oni sa proste nezmenili,môže im človek stokrát podávať ruku tie ich trianonské sračky majú furt v hlave.
tieto sracky tu budu dovtedy, kym bude stat nalievat miliony eur kazdy rok do tohto "sportu", v ktorom je najvacsia koncentracia primitivov - ci uz na travniku, alebo v hladisku
šport s tým nemá nič spoločné.v GB mali svojho času iné problémy a dokázali ich vyriešiť pretože boli uefou tvrdo trestaní a vylúčení z pohárov.ak si niekto myslí,že Orbán nepoužíva momentálne svoju velkomaďarskú rétoriku preto,že ho snáď osvietilo tak sa veľmi mýli.Ono sa to všetko časom vráti do starých koľají.je to len otázka času.
A kazdy jeden z tych co si menoval je radovo slusnejsi clovek ako ktokolvek z terajsej koalicie. A takisto radovo uspesnejsi. Zaujimave ze z tej smerackej a sns bandy tam vsetci zbohatli na parazitovani na state. Tito co si menoval to vsetci dokazali bez toho. Mozno to je to co ti tak vadi na nich, ze nie si ich sponzorom 😉
Oháňať sa slovom slušnosť to je také moderné medzi voličmi úžerníka a Turbofeta..tak to definuj prečo sú ,,slušnejší´´, treba si na to dať 5g bieleho dizajnu?
Keď mal niekto možnosť byť v blízkosti, tak vie, že Kisku dlho priťahovala sféra pomoci ľuďom, čo vyústilo do rôznych aktivít, ale najdôležitejšia z nich bola Dobrý anjel. Keby pri tom nenarazil na otrasné zlyhávanie štátu v réžii SMERu a jeho spoluvinníkov, o nejakej politike by vôbec neuvažoval.
Podľa toho, či niekto len bez vlastnej osobnej znalosti recykluje hanopisy, sa dá na ktoromkoľvek fóre rýchlo lokalizovať troll.
Aký úžerník? Ja som mal niekoľko pôžičiek od neho všetky boli také aké v tom čase ponúkali všetky spoločnosti. Trebalo len dodržať podmienky ktoré som podpísal. A môžem zodpovedne a z VLASTNÝCH skúsenosti potvrdiť, že neboli vôbec úžernícke!
A teraz môžeš dať to o pozemkoch.
Akoze ked si ktosi pozicia prachy ma ich zodpovedne splacat.Co som si vsimol,mozno mali lepsie podmienky ako niektore banky.Ale ked niekto serie na to,nesplaca,mysli si ze sa mu to prepecie a po roku mu pride exekucia,nemoze byt o uzernictve ani reci.
Polovička Slovenska cez jeho firmu nakúpila práčky, televízory, chladničky, tefóny. Za štandardný úrok. Nikto ich nenútil. A ak si niekto kúpil nový Iphone a potom to nevedel platiť, tak to je asi tažko chyba Kisku. Jeho firma za ten telefón predajcovi zaplatila, tak asi chce peniaze späť.
Ty keď niekomu požičiaš peniaze, tak ich asi tiež budeš chcieť vrátiť. Nechápem, čo je na tom divné.
Na druhú stranu si v určitom momente povedal dosť, firmu predal, a 30 milionov korun dal na založenie dobreho anjela. A to je organizácia, ktorá skutočne pomáha tam kde štát zlyhal. A robí to maximálne transparentne. Pri každom eure, ktoré tam pošleš, je konkrétny príjemca, dôvody pre ktoré peniaze dostáva a aj kontakt. Takže kludne môžem zavolať a preveriť si.
@Cako85 skús si pozrieť ako funguje, to čo založil a koľkým luďom tým reálne a konkrétne pomohol.
presne tak,nikto tých ludí nenútil,aby si od Kisku požičali-to si len preceda Fico otiera tú svoju papulu,stále nevie prekusnúť,že prehral z Kiskom prezidentské volby,že ho Kiska nevymenoval rovno za predsedu ˇustavného súdu a pod.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dúfam,že tieto sračky bude uefa tvrdo riešiť.a tým k.kotom z DS by som zavrel štadión.Oni sa proste nezmenili,môže im človek stokrát podávať ruku tie ich trianonské sračky majú furt v hlave.
Oháňať sa slovom slušnosť to je také moderné medzi voličmi úžerníka a Turbofeta..tak to definuj prečo sú ,,slušnejší´´, treba si na to dať 5g bieleho dizajnu?
kúpil si si niekedy v živote niečo na splátky, leasing, pôžičku .... alebo hypotéku ... ?
V paralelnom vesmíre žije podľa mňa každý kto si myslí, že Kiska je snáď nejaký filantrop.....
Podľa toho, či niekto len bez vlastnej osobnej znalosti recykluje hanopisy, sa dá na ktoromkoľvek fóre rýchlo lokalizovať troll.
Tak ako by si nazval niekoho kto dá peniaze na to aby naštartoval projekt ako Dobrý anjel?
A teraz môžeš dať to o pozemkoch.
Ty keď niekomu požičiaš peniaze, tak ich asi tiež budeš chcieť vrátiť. Nechápem, čo je na tom divné.
Na druhú stranu si v určitom momente povedal dosť, firmu predal, a 30 milionov korun dal na založenie dobreho anjela. A to je organizácia, ktorá skutočne pomáha tam kde štát zlyhal. A robí to maximálne transparentne. Pri každom eure, ktoré tam pošleš, je konkrétny príjemca, dôvody pre ktoré peniaze dostáva a aj kontakt. Takže kludne môžem zavolať a preveriť si.
@Cako85 skús si pozrieť ako funguje, to čo založil a koľkým luďom tým reálne a konkrétne pomohol.