a k tej fotke vyššie uvedených pánov... nahradiť sračky sračkami je riešenie?
Toto tvoje ciernobiele videnie je naozaj fascinujuce. Uz len keby to bolo podla toho priblbleho obrazku tak nahradit kriminalnika narcisom je zasadny krok vpred.
madbugie, tvrdíš o sebe, že si blázon... V každom prípade žiješ mimo realitu...
V roku 2015 žilo takmer 90% ľudí v SK vo "vlastnom" a boli sme na štvrtom mieste. Ako vidíš, v DE to bolo 52% ľudí - najmenej v celej EU. Prepočítaj si to na absolútne čísla. Ak nemajú celoživotný dlh, tak preto že nekupujú.
Dobre si pozri to poradie. copyrightec.europa.eu ec.europa.eu
pracujeme v ich fabrikách s vyšším pracovným tempom a nižším pracovným ohodnotením, ako taký istý robotník u nich doma... tým myslím tie pomyselné "pracovné tábory" v mene demokracie...
uz ma to az tak nebavi ako pred casom natahovat sa s tebe podobnymi (ci uz v politike alebo v treningu) ale predsalen si jednu otazocku neodpustim.
je podla teba normalne porovnavat pracovne tabory z obdobia svetovej vojny a DOBROVOLNE zamestnavanie sa?
madbugie - na tejto stránke si dobre pozri stav z roku 2017. Slovensko je na druhom mieste a Nemecko stále na poslednom.
EDIT: Nechce sa mi reagovať na všetky tvoje nepravdivé výroky. K tej tvojej pracovnej frustrácii si pozri American Factory a prečítaj Hillbilly Elegy. Snáď zistíš, že plačeš pri zlom hrobe.
Pellegrinimu tiež neverím ani nos medzi očami,ale na Fica vyskočil preto,lebo ten to teraz pekne prehnal-ak sa toho videa chytí snaživý prokurátor,môže mať vážny problém-podla príslušných paragrafov rok basy-no som zvedavý,ako to dopadne,Fico už nemá takú podporu ako kedysi-počul som,že ho už chcú odstaviť,pre Smer a jeho oligarchov už je len na príťaž...
Pellegrinimu tiež neverím ani nos medzi očami,ale na Fica vyskočil preto,lebo ten to teraz pekne prehnal-ak sa toho videa chytí snaživý prokurátor,môže mať vážny problém-podla príslušných paragrafov rok basy-no som zvedavý,ako to dopadne,Fico už nemá takú podporu ako kedysi-počul som,že ho už chcú odstaviť,pre Smer a jeho oligarchov už je len na príťaž...
Aby to nebolo zase nejake pripravene divadlo. V diskusii Reagan vs Carter asi 1980, bol Carter pripraveny na vsetko, vsetko vedel , reagoval a Reagan vyzeral ako trtko. Napriek tomu vyhral, lebo ho národ ľutoval. Či nehrajú na túto strunu. Chudák Hranolko, povedal pravdu a za to ho upália. Tak ho zvolím, povie si aktualne 19?%. V podstate to naznacil laco, ten co mu mazu komenty na sme😜
snáď si nemyslíte, že je to náhoda... pripravené divadielko... on ako právnik veľmi dobre vie, čo si môže a nemôže dovoliť povedať... povedal "väčšina národa si myslí", nie že ja si myslím... možnože nejaké to navádzanie by sa dalo, ale skôr to bude niečo v zmysle, že aha veď aj mňa stíhajú... ľudia s obeťami súcítia...
a nakoľko mu tečie do topánok, tak si chystajú živnú pôdu na spoluprácu s ĽSNS, kde je predpoklad tých 10% + 20% smeráckych + 10 % kapitánových a hneď to bude ľahšie... lebo momentálne to s húnmi nevyzerá moc dobre...
koniec koncov ĽSNS už pár krát hlasovalo spolu s "trojkoalíciou", ésli se nepletu...
no on teda ani nahodou nevie co si moze dovolit, pravnik sice je ale dost neschopny, netreba zabudat napr. na to jeho mavanie cudzim danovym priznanim na tlacovke
... V podstate to naznacil laco, ten co mu mazu komenty na sme😜
Ja len na dovysvetlenie skopčím môj príspevok z FB.
"Prvýkrát v živote sa mi stalo, že mi bol zmazaný príspevok v nejakej diskusii. Ale že to bude prvýkrát práve v SME, to by mi nenapadlo.
Citujem admina zo SME:
Dobry den,
z dovodu porusenia Kodexu diskutujuceho bol vas diskusny prispevok zmazany. Odporucame vam, aby ste si dany kodex este raz prestudovali a dodrziavali ho.
Vas diskusny prispevok:
Sulik rad rozprava veci, ktore sa pacia v Kremli. To vysvetluje vsetko, co sa teraz deje. Skratka, niektori to uz nevydrzali a vzburili sa.
Dovod zmazania prispevku:
tvrdenie / obvinovanie bez dokazov
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
No radsej Peleho za premiera ako plesateho Sulika, co sa stretaval s Kocnerom! Dalej tam mame zlodeja Kisku, co kupuje cudzie pozemky v dobrej viere, dalej poloblazon Matovic a drogista:-) Truban. Dakujem neprosim.
No radsej Peleho za premiera ako plesateho Sulika, co sa stretaval s Kocnerom! Dalej tam mame zlodeja Kisku, co kupuje cudzie pozemky v dobrej viere, dalej poloblazon Matovic a drogista:-) Truban. Dakujem neprosim.
A kazdy jeden z tych co si menoval je radovo slusnejsi clovek ako ktokolvek z terajsej koalicie. A takisto radovo uspesnejsi. Zaujimave ze z tej smerackej a sns bandy tam vsetci zbohatli na parazitovani na state. Tito co si menoval to vsetci dokazali bez toho. Mozno to je to co ti tak vadi na nich, ze nie si ich sponzorom 😉
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tomáš Drucker
Roman Hofbauer
Viliam Oberhauser
Toto tvoje ciernobiele videnie je naozaj fascinujuce. Uz len keby to bolo podla toho priblbleho obrazku tak nahradit kriminalnika narcisom je zasadny krok vpred.
pre hovno je kazdy hovnom?
V roku 2015 žilo takmer 90% ľudí v SK vo "vlastnom" a boli sme na štvrtom mieste. Ako vidíš, v DE to bolo 52% ľudí - najmenej v celej EU. Prepočítaj si to na absolútne čísla. Ak nemajú celoživotný dlh, tak preto že nekupujú.
Dobre si pozri to poradie.
pracujeme v ich fabrikách s vyšším pracovným tempom a nižším pracovným ohodnotením, ako taký istý robotník u nich doma... tým myslím tie pomyselné "pracovné tábory" v mene demokracie...
uz ma to az tak nebavi ako pred casom natahovat sa s tebe podobnymi (ci uz v politike alebo v treningu) ale predsalen si jednu otazocku neodpustim.
je podla teba normalne porovnavat pracovne tabory z obdobia svetovej vojny a DOBROVOLNE zamestnavanie sa?
EDIT: Nechce sa mi reagovať na všetky tvoje nepravdivé výroky. K tej tvojej pracovnej frustrácii si pozri American Factory a prečítaj Hillbilly Elegy. Snáď zistíš, že plačeš pri zlom hrobe.
http://www.datel.sk/clanok/aj-ked-ma-sud-neochranil-pred-koscovou-klikou-v-sis-budem-dnes-svedcit
Aby to nebolo zase nejake pripravene divadlo. V diskusii Reagan vs Carter asi 1980, bol Carter pripraveny na vsetko, vsetko vedel , reagoval a Reagan vyzeral ako trtko. Napriek tomu vyhral, lebo ho národ ľutoval. Či nehrajú na túto strunu. Chudák Hranolko, povedal pravdu a za to ho upália. Tak ho zvolím, povie si aktualne 19?%. V podstate to naznacil laco, ten co mu mazu komenty na sme😜
a nakoľko mu tečie do topánok, tak si chystajú živnú pôdu na spoluprácu s ĽSNS, kde je predpoklad tých 10% + 20% smeráckych + 10 % kapitánových a hneď to bude ľahšie... lebo momentálne to s húnmi nevyzerá moc dobre...
koniec koncov ĽSNS už pár krát hlasovalo spolu s "trojkoalíciou", ésli se nepletu...
a neniesol OSOBNÚ zodpovednosť nikdy za NIČ
Ja len na dovysvetlenie skopčím môj príspevok z FB.
"Prvýkrát v živote sa mi stalo, že mi bol zmazaný príspevok v nejakej diskusii. Ale že to bude prvýkrát práve v SME, to by mi nenapadlo.
Citujem admina zo SME:
Dobry den,
z dovodu porusenia Kodexu diskutujuceho bol vas diskusny prispevok zmazany. Odporucame vam, aby ste si dany kodex este raz prestudovali a dodrziavali ho.
Vas diskusny prispevok:
Sulik rad rozprava veci, ktore sa pacia v Kremli. To vysvetluje vsetko, co sa teraz deje. Skratka, niektori to uz nevydrzali a vzburili sa.
Dovod zmazania prispevku:
tvrdenie / obvinovanie bez dokazov
S pozdravom
--
Admini diskusie.sme.sk
Koniec citátu."
A kazdy jeden z tych co si menoval je radovo slusnejsi clovek ako ktokolvek z terajsej koalicie. A takisto radovo uspesnejsi. Zaujimave ze z tej smerackej a sns bandy tam vsetci zbohatli na parazitovani na state. Tito co si menoval to vsetci dokazali bez toho. Mozno to je to co ti tak vadi na nich, ze nie si ich sponzorom 😉