Zaujímalo by ma odkiaľ si kupujete cyklistické oblečenie, či z kamenného obchodu, alebo z nejakého internetového? Ak z netu, tak môžte hodiť konkrétny link. Ak z kamenného tak aspoň mesto, kde sa nachádza. Kde ste sa stretli s najlepšími cenami? ďakujem za všetky reakcie.
castelli robi tie velkostne tabulky v akych cm? talianskych? podla tabulky som idealne M-ko. jeden nemec co ma podobnu vahu a vysku bral L-ko a vraj dobre, tak som zobral preistotu L-ko a ledva sa do toho vpracem (180cm, 70kg). ale nic nereze len traky by mohli byt o nieco dlhsie. keby bola moznost skusil by som XL - elasticke je to dost, mozno by boli pohodlnejsie. ale sviky a vlozka su tam kde maju (neriesim, asi to tak ma byt). a to TUTTO NANO niesu ani rosso corsa ktore maju este viac priliehavejsi strih. uz v tomto sa citim ako nahy zobral som 3/4 lebo tu dlzku vyuzivam na jar a jesen najcastejsie. ked bude chladnejsie doplnim podkolienkami. zatial len kratka hodinova jazda a vyzera to byt dobry matros. bolo okolo 15 stupnov - ziadne potenie, ziaden chlad. frkance z mokrej luky stacilo oprasit a gate ciste.
prosim vas, existuju dake lacne zimne ( do 0 stupnov ) nohavice na bike ? Nieco na styl Force Z68? Pri tych forsoch je nic nehovoriaci popis.
Potrebujem ich cez zimu pouzit iba par krat, preto taky "budget". Dakujem.
Ja som v tych z decathlonu za okolo 30 € odjazdil celu zimu i s bundou za 20 € a nemam co vytknut a to v zime jazdim tiez takmer denne... a ich navleky za 6 € na ruky a 13 € na nohy su bezkonkurecne, co sa tyka ceny i vyuzitia...
Ja mam force z70 .. Teple , predna strana neprefukne , vacsia plienka ale na tych par jazd co v zime spravim bohato stacia .. nad 12 stupnov chcem brat tutto nano 3/4 no len tie ich velkosti ... 🙂
Ani moc okolo 0C jazdiť nechcem, skorej tak 5C- 15C a možno ak bude sychravo. Či okolo 15C v tom nebude teplo a pri 5C moc zima. Chcem niečo univerzálne jar, jeseň a možno slabšia zima.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-tretry/bundy-a-vesty/zimne-bundy/force-f-x80-softshell-tenka-bunda-cierna-fluo.html
Lenze je to moc uska na mna. Ak by mal niekto zaujem moze si ju vyskúšať v Bratislave (trhovisko, apollo bussiness centrum) a zobrat ju za kupnu cenu. Ja budem objednavat väčšiu
Potrebujem ich cez zimu pouzit iba par krat, preto taky "budget". Dakujem.
https://www.ekoi.cz/cs/dlouhe-elasticke-kalhoty-na-kolo/9722-collant-hiver-ekoi-wr-hexa-gel-memory-3d.html
https://www.ekoi.cz/cs/dlouhe-elasticke-kalhoty-na-kolo/9722-collant-hiver-ekoi-wr-hexa-gel-memory-3d.html